• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    INF1466
    INF1466 --- ---
    CARB6N: ne je tam potreba lvl 50, ale neni na nem videt zadny omezeny na valor... vecer jeste muzu juknout jak zmenili ty obyc pvp armory co se kupujou do padesatky... pocitam kdyz zvedli expertise na tech top, ze ji zvedli i na tech low
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    INF1466: A jde ten gear za WZ comm. kupovat pred 50tkou?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: ne v 1.2ce, ted stoji tak 50 ten obyc trojkovej na fleete imo
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Jakoze jeste pred patchem stoji 225k?
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Tak to hoth sem si daval celkem vpoho. Ale tam sem mel jeste Mako :) Coz ty nemuzes no. Ale belsavis s blizzem potom sel taky ok. Tak nevim. Asi zalezi no.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    včera jsem koukal na testu jaky bude novy system odmen za PVP (lvl50)a bude to cca takhle:

centurion je zrusenej
    champion je predelanej - ma jinej nazev, je to modrej gear a ma cca 100 expertise v jednom kousku, obecne expertise zvedli tak 2x v tech vecech takze kdo ma dneska champion, bude mu asi k nicemu a msito toho si koupi ten novej modrej gear - ten se kupuje za kreditky a kompet set vyjde cca na 150k kreditu
    battlemaster je predelanej - ma taky jednou tolik expertise (cca 110) a nove se kupuje za warzone commendationy. kompet set vyjde cca na 10000 warzone commendationu, takze jeden kousek za cca 1000 se da nafarmit za den....
    warhero gear - novej rank, da se kupovat pouze za body ziskane v rankovanych warzonach, ma v sobe mody lvl 61

to same v blede modrem se stalo s PVE gearem, jako novy top PVE je gear z novych dailacu v Black Hole - nova oblast na Correlii, taky maj mody lvl 61

tak to zatim vse co se tyce meho reportuze vcerejsiho PTS

jo a litak lvl3 obyc a fleete stoji 225k takze jestli se daj prodavat tak kdo tek koupi a pak proda slusne si vydela
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: jj, taky jsem o dva levely nad tím zas*** hothem...

CARB6N: když mě PvP nebaví :( leda přes ty FP a SM
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    KID_MCHUTT: Tak ty 3 lvly udelej pres WZ a FP a potom jen prolet class qst. Na 40tce jses na WZ strasny zvire. Budes mit 1000/1000 merc. a wz commu a na 50tce se budou pro zacatek hodit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: no je fakt ze ja tak od lvl 35 projizdim ty planety se 2 lvl vice nez bych mel mit. Akorat ted voss se chystam prosvistet, a v correlii bych mel byt na lvl 47 coz si myslim ze bude zahul :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: to všechno má... nicméně jsem byl v gildě upozorněn, že 40-43 je peklo na kolečkách a opravdu to tak vypadá :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: no ono je to hlavne hodne o gearu. Porid mu nejake oranzove bordely, pripadne omez par komendacek a davej mu veci z q. Jinac toho moc nevydrzi. Obzvlast tank potrebuje hodne gearovat...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: jj, bavili, ale az dlouho po tom co sem to napsal sem :p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAREK: už jsme se o tom bavili - není - bude až jako poslední...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    INF1466: ach so, mne to zajima az to bude v releasu
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZAREK: na testu
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    INF1466: a uz je to implementovany nebo ne?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    to novy UI vypada cool :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: tak se na nej vyser a chod s healer petem
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAREK: stance drží, ale jinak je to kokot, protože furt chcípe
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ALONSY: potreboval by dopnkovou funkci preprogramovani osobnosti :P jinak furt pycuje na moji DS :P
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: (a když jsem zjistila, jak ho v tom class questu použít, tak jsem z něj nadšená byla i když měl lvl 25 výbavu+-:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam