• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    LOBOTECH: tak jiste ale do kantyny na tanecek u jukeboxu musim byt fesak :))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PUEBLO: Jako sith mas mit na brneni impresivni cakance malovane krvi nepratel!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CARB6N: Ja sem to asi spatne pochopil, sorcku sem nehral, tak sem myslel, ze ty veci znamenaj boost :P Ale procital jsem trochu ten thread co sem byl linknut a z reakci lidi pochopil co se jim nelibi. Kazdopadne to ze sorcka neni OP, to je asi vtip (pozor, mysleno subjektivne za commando) :) zazivam bezne, ze ve WZ se do me pustej blesky a nejen ze me zpomalej (naporad, protoze blesky do me prazej porad), takze neni kam utect, ale zivot mi jde dolu tak rychle, ze nemam sanci sorcku predamagovat. Navic ma sorcka tusim interupty na moje grav roundy, ktery se tahaj, narozdil od sorcky co do me pali vse instantne nebo chanelovane (ja muzu pouzit na jejich channeling interupt jednou za dve minuty :P). Pri boji 1v1 ze me litaj rany za 1800 a tikne to klidne 2x za vterinu. A jak rikam, nemam zadnej spatnej gear. Porad si rikam, ze to muze bejt nejakejma buffama a shodou okolnosti, ze si zrovna typek lupnul expertise potion atp, protoze ne kazda sorcka je tak hrozna, ale stava se to casto.

Kazdopadne nam taky nerfnou grav roundy a healing, tak uvidim jaky to bude. Ma nekdo link na commando whine thread? :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ale meli to dat jako bonusovou profesi kumpanum...s vyssim skillem by se mohly na armor sprayovat guild loga a jine patterny :))

prece si jako Sith nebudu spinit ruce barvama a praci a matlat si armor sam :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    INF1466: fail...teda fial ;))
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Jen s chestou? Damn.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PUEBLO: tam nejsou barvy, ale mas moznost sladit barvy ostatnich hadru s barvou chesty, takže když budeš mít růžovnou chestu, tak to bude ruzovy vsechno
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CORIM: panda, vole :P
    CORIM
    CORIM --- ---
    ZAREK: Smuggler v bilym, s cernejma botama a rukavicema bude vypadat jak debil :D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    PUEBLO: hmm myslim ze bounty hunter greenies kolem levelu 17-19 maji nakej lila/ruzovej nadech
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUEBLO: včera jsem potkal Ciapha Caina, tak doufám, že ano :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAREK: doufám, že tam bude růžová a fialová :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    je tam i ruzova a lilla?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: hele treba smuggler v bilym s cernejma rukavicema a botama je ultrapimp stuff :p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAREK: class Ještěr? :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    INF1466: imho cerny boty ladej s bilejma hadrama, ale to zalezi na classe :P
    INF1466
    INF1466 --- ---
    CARB6N: jo to je docela pekny, ale ne vzdycky mi to fungovalo tak jak bych si predstavoval... podle nich totiz cerny boty ladej s bilyma hadrama... ja bych cekal ze ty boty budou taky bily... ale kazdopadne je to lepsi nez mit kazdej kousek jinak barevnej, takhle to sladi treba do cernobila, nebo modrobila a pod, vetsinou tedy kombinace dvou barev
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tohle je fajn: "A new "Customize" option now appears on the character sheet. One of the features this button enables is the ability to color coordinate any individual piece of armor with the equipped chestpiece."
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: To byl ten 4man area heroic q s white maw v posledni lokaci? To sem toho jetpack cestmira solnul s mercem a mako :) Hrdejsi sem na sebe jeste nebyl :-D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Za snajpra se daj davat grupy 2x elita 1x strong, kdyz je ta jedna elita robot teda, ale musi se nadvakrat, tzn. utect z combatu a resnout companiona a az pak zabit tu elitu co byla v cc :p

To sem takhle potreboval jednu commendation marku na Hothu ve 4 rano, tak sem si rekl, ze ten heroic solnu, ze to je jenom o zabiti nejakych par dementu, co sem ale nevedel, ze to je na 4 faze a ta posledni je nejakej mental na jetpacu co ma 120k hp a ten se mnou skoncil asi tak za 5 vterin.
    To sem si rek okey :'(, zabiju este jednu elitu a du spat a z te elity to hele padlo .)

Je teda fakt, ze Kaliyo agro celkem drzi a pokud to prezenu tak sem mel tu vec na shozeni agra tusim jednou za minutu (coz jsem pouzival k tomu, ze sem otocil elitu/bosse na sebe, odpalil defenzivni cooldowny a pak si shodil agro, aby mi jako prezila dyl visco)

Ale jinak sem vam jenom prisel rict, ze nechapu, jak to jeste nekdo muze hrat .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam