• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: Prej ti mazou account a tvuj twielk je tak tlustej, ze jim to zabere dva dny!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    nevíte někdo, co tam teď kutí? :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZAREK: Jo, to byl můj plán:DD
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LOBOTECH: sith pureblood light side jedi sage healer, special ability force choke :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BALDUR: Tak tohle bude poradnej bordel :) Ale tesim se na to :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    DWAY: jj ja zase nevim, jestli jsem autora nahodou nedal celym jmenem, jak jsem to udelal s diakritikou, atd atd. Fakt me ale nastvali, protoze login a heslo bylo spravne, jen IP byla jina nez naposled. je to sice super bezpecne, ale...
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Ne, ale mel jsem dva psy. Oba jsem mel stejne rad, takze kdyz tam je take to favorite pet tak nikdy nevim ktereho z nich jsem dal... A podobne :)
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    DWAY: njn, hned jak mi to odblokujou, tak to tak udelam. Holt chybama se clovek uci.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: random odpovědi, ne? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAUGLI: Presne proto prvni vec co byla, ze sem si security questions print screenul a hodil na datovy disk. Protoze jak rikas, pamatovat si pet random otazek na ktere sem si nebyl jisty jak odpovedet kdyz sem je vyplnoval neni uplne easy :-D
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    no tak me dnes ceka call na jejich super linku. Vcera jsem si v praci chtel zrusit subscription, aby mi to zase nesezralo pul roku a kdyz jsem se hlasil na account, tak to po me chtelo security question. no a kdo si to jako ma pomatovat?? :-)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    jo tak to jsem mel to samy :) a to je jen prvni file, pak jeste jeden 5g jeste 1g... dohromady ma ted slozka 40g :D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    hmm, tak jsem si stahnul 12GB PTR...v pulce instalace mi to oznamilo, ze mam malo mista na disku, tak jsem neco smazal a ted mi to zaclo tahat stejnejch 12GB jako pred 5hod...cool
    INF1466
    INF1466 --- ---
    reportuj, reportuj, reportuj :)

me prijde ze v tom PTSku vic reportuju nez hraju :)

kdyby jen zustali stary bugy ale je tam spousta bugu na vecech co fungovali a na prvni pohled se nemenili... typu vypadavaci zvuky, seknuty zvuky, Ik z niceho nic a pod :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak jsem si dal taky stahovat PTR, at tu jen newhinuju bez vlastni zkusenosti...jinak jsem zkusil vyhodit z listy velkej heal a neni to nic moc:)

btw. prijde mi dost vtipny, ze opraveji ten bug, co te necha castnout 2x velkej heal za 1,5 sec, ale bug, kterej te necha castnout 2x force lightning za 1,5sec, kdyz procne lightning barrage zustal.)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uzsem si udelal snajperku 10 a Comando 10 za dopoledne ted expim asssasinku bo chci mit do patche padesatku ty nove oblecky jako nic moc teda cosem koukal..
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: tak kolem sesty dorazim :) si zatim udelej desitku at muzem zajit ten prvni dung :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: Cekam te na testu :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CARB6N: Ah, tak to je hodně špatné:(
    Nezbývá než doufat, že to pak brzy vrátí zpět, když uvidí, že to opravdu nefunguje.
    Operative si taky sice, jestli si dobře pamatuju, musí poradit s 2.5s (s buffem snad 2s) healem, ale tak ten jede přes ty HOTky, jediná sorc HOTka má dost nepříjemný CD
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ALONSY: Force bending talent, kterej buffuje jedinej instant heal co sorc. ma...zkracuje ti cast time velkyho healu o 1sec. Kdyz se mackal dostatecne rychle, tak sli ven 2 (bug) s cast timem 1,5 bez alacrity. Od patche uz nebude snizovat cast time u velkyho healu, ale zvysovat crit chance o 60%. Jenze pokud te nekdo necha castnout 2,5 heal , tak je nesvepravnej. Mam ted 9 champion kusu a 4 centurion a velkej heal mi healuje za 2,7K bez WZ debuffu, +-4,3K crit. bez WZ debuffu. Takze po patchi to s healem muzu v klidu zabalit, protoze castit 2,5 sec. heal, kterej healne za 3K a predpokladam, ze 80% jich bude interuptlejch nema cenu, kdyz kazdy dps je schopny behem 3sec vyplivnout 5-8K dmg.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam