• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LOBOTECH: ne, preferuji přírodní masíčko ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: No nevim, 40kg i s posteli max ta prvni. Uz ta druha je celkem vyvinuta o obryni a veprovce nemluvim :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: nebo je z kompozitu :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: Asi nemas zadnou zenskou kyborga co? :P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LOBOTECH: postava? 70kg - teda ty mužské - ženské mají cca 40kg i s postelí ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: neulpivej na twielkovi a radsi mi rekni kolik tva postava vazi :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LOBOTECH: nemám twileka, ale jako pokus dobrý :P
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ted sem hral chvili trial, a... kdyby chtel nekdo k 1. dubnu za normalni penize prodat ucet (krabice, postavy etc. me neazjimaji) tak bych to koupil :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KID_MCHUTT: Prej ti mazou account a tvuj twielk je tak tlustej, ze jim to zabere dva dny!
    ZACK
    ZACK --- ---
    vikendovy freepass, ne? to byla ale blba otazka :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    nevíte někdo, co tam teď kutí? :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZAREK: Jo, to byl můj plán:DD
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    LOBOTECH: sith pureblood light side jedi sage healer, special ability force choke :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BALDUR: Tak tohle bude poradnej bordel :) Ale tesim se na to :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    DWAY: jj ja zase nevim, jestli jsem autora nahodou nedal celym jmenem, jak jsem to udelal s diakritikou, atd atd. Fakt me ale nastvali, protoze login a heslo bylo spravne, jen IP byla jina nez naposled. je to sice super bezpecne, ale...
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: Ne, ale mel jsem dva psy. Oba jsem mel stejne rad, takze kdyz tam je take to favorite pet tak nikdy nevim ktereho z nich jsem dal... A podobne :)
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    DWAY: njn, hned jak mi to odblokujou, tak to tak udelam. Holt chybama se clovek uci.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: random odpovědi, ne? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAUGLI: Presne proto prvni vec co byla, ze sem si security questions print screenul a hodil na datovy disk. Protoze jak rikas, pamatovat si pet random otazek na ktere sem si nebyl jisty jak odpovedet kdyz sem je vyplnoval neni uplne easy :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam