• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: Tak tohle by docela slo :o) Fialovou mam rad :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: Nebo se vrátím ke svému inquisitorovi, co vypadá příčetně :D

LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: At je to april, at je to april!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ehm, podruhé, zase repost z lapiduchu, nové sety
    http://feature.mmosite.com/swtor/patch_1.2_new_armors.shtml

JK

JC

INF1466
    INF1466 --- ---
    jo zrovna legacy me zajima asi nejmin, respektive je to nejakej kosmetickej kontent na alty a na hru s kompanionama...

každopádně celkem zajímavý čtení pro mě bylo tohle pojednání o PVP v 1.2:

Star Wars: The Old Republic | Developer Blogs
    http://www.swtor.com/news/blog/20120330
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ehm :)

Indy When there's a whip - there's a way. 2.4.2012 16:49 - Oblíbené kluby (16:54) Nové 437

http://dulfy.net/2012/03/27/legacy-system-in-1-2/

vycerpavajici pojednani o LEGACY, tedy detailni popis vseho, co patch 1.2 stran LEGACY systemu prinese. Jediny zajimavy je asi ten unlock rasy, pokud nejakej uchylak bude chtit litat po vesmiru s Sith Pureblood Jedi Knightem:) (pokud se vam nebude chtit levelit, rasu lze unlocknout za 1,5milionu creditu)
    Class buffy jsou oproti tomu uplne k prdu. Ve videu se vytahuji, jak budete moci treba se smugglerem pouzivat force lightningy, pokud mate v legacy lvl50 Inquisitora, jenze tahle "heroic" ability ma 10 cooldown a jeste lze pouzit pouze pokud aktivujete Heroic moment, ke ktere je potreba companion, tudiz nelze pouzit ve WZ ani v OPS, ergo dafuq? pokud neni clovek hardcore roleplayer, legacy je naprosto k nicemu.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    Welcome to our exclusive Facebook preview week for Game Update 1.2: Legacy! What are you most looking forward to in Game Update 1.2?

viz. http://www.facebook.com/starwarstheoldrepublic

že by příští tejden už konečně přišel update? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: Ja chci boty se svetelnym mecem :-D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja chci svetelnej mec s goretexem!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jo ale maj ti to říct když si je kupuješ, což je jasný že neudělaj protože pak by sis je nekoupil.. no od jistý doby už kupuju zásadně boty s goretexem a je klid :D
    MICKK
    MICKK --- ---
    DWAY: srovnávat EA a prodejce bot je urážka pro ty druhé (;
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: coz rikaji celkem casto :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    to je jak když jdeš reklamovat boty a oni ti řeknou, pane, že vy jste v těch botách chodil... no to by nešlo.. :D v těch se smí chodit jen dvě hodiny denně max, a nesmí svítit sluníčko nebo pršet :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    "Nehrajte to moc nebo si to rozbijete" :DD
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    to bude tim jak moc hrajete, ja sem rad za 2 hodiny tydne ale zato mi space funguje jak ma :D
    ZACK
    ZACK --- ---
    CARB6N: mne se to nikdy nestalo a podle for na tom nejsem sam.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ZAREK: Tim to neni, dela to hned od 1. space misse...
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CARB6N: hmm neni bugnutej ten power converter?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DWAY: Tak to ja uz od prosince nemuzu udelat nekolik space misi, protoze mi najednou na par minut prestanou fungovat blastery (STRILEJI SKVELE, JEN NEDELAJ ZADNEJ DMG) a podle for na tom nejsem sam...v patch notes jsem si uz nekolikrat precetl, ze je to opraveny, ale u me porad spatny.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: To neni odvazne tvrzeni :) Nevim co jineho by bylo za tim, ze se nam vsechno dlouho loaduje, nez spatna architektura :) Vykon serveru to asi neude :)

Me zas nejdou protonovy torpeda strilet vubec :) To pise, ze mam pockat az se zameri, coz sem cekal v ramci testu i pul minuty a protonovy torpedo sem nevystrelil ani jednou :) ale porad hledam chybu v sobe, pac ten popisek je tak jednoduchej, ze ho asi chapu prilis slozite a proto mi to nejde :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam