• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KID_MCHUTT: ja tam obcas hopsam uplne sam...

vcera mi psal GM z wowka jestli se nechci vratit ze par dobrych lidi je zpet ze SW a chystaji se na pandy :)) me to prijde zvrhle ale taky to o necem asi svedci
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUEBLO: u nás bylo 350 lidí v gildě. Aktivní jsou, když je dobrý večer (teď jsem tam taky dlouho nebyl) cca 3-5 lidí.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BALDUR: taky zatim zustanu :) ale ten targeting to je peklo to je pravda pravdouci...

kazdopadne odliv pozoruju...guilda ze z 30 lidi zcvrkla na 5-10 aktivnich, pri questeni skoro nikoho nepotkavam...

hodne by pomohlo slouceni nekterych serveru anebo placeny transfer
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    INF1466: pro mě tedy platí body 1., 2. a 4. :))
    každopádně mě zatím nenapadlo, že bych s hrou končil... ještě jsem se pořádně ani nedostal ke story za Republiku... teď bude ten patch, ještě letos má být i story update,... ono je podle mě blbost po čtyřech měsících lámat hůl nad MMO, navíc tak rozsáhlém...

já osobně jsem se hrou spokojen a baví mě to, takže jediné co by mě snad po tom půlroce mohlo odradit je třeba nějaký větší odliv hráčů...
    ale jak to vypadá u nás v guildě, tak někteří s tím třeba sekli, ale přišli za ně noví.. no a já očekávám, že po pár patchích se beztak vrátí i ti staří ;)
    prostě zatím nemám důvod být ohledně ToRu pesimista, uvidíme v červnu :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    CARB6N: no ja ti rikal ze to neni zadny vesely koukani :( jeste jak delaj trapny vtipy na to ze neco nefunguje.. to je fakt ubohy... pvp na ilumu.. no moc lidi tam nechodi... a neni to uplne v pohode cha cha... se mi normalne otvirala kudla v kapse..
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Nerad to rikam, ale ja jsem dneska po shlednuti toho guild summitu PvP cancelnul subscription. Porad ve WZ budou jen sini a marauderi/juggove...a targeting zustane i po 1.2 stejnej jako je ted. Vcera jsem s juggem musel 5x stiknout tab, nez jsem si nakliknul cloveka, co stal primo prede mnou, potom jsem ho force pushnul, chargenul a on mi zmizel z targetu...tab, tab a porad tam mam nekoho jinyho...na tohle nemam nervy, skoda...fakt se mi ta hra libi.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: no na nyxu neni, tak jedine na fejsu.. je to spravce nasi guildovni skupiny "Veterans" na fejsu ;D kazdopadne mu dneska oznamili prodej GW2 tak uz je asi v klidu :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Prosím, seznam mě s člověkem, co o SWTOR říká, že je nejhorší hrou. Myslím, že mu pár pecek na poli mmorpg v posledních letech uteklo:P
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZACK: jo taky doufám, ale jsem v tomhle spíš skeptickej.. to co popisuju níže totiž hodně lidí "donutí" si zaplatit ten květen protože přeci jen na ten patch už čekaj dejme tomu čtvrt roku... takže pak ještě minimálně měsíc dva než zas odejdou.. imo si to sedne někdy v červnu jestli nevydaj nejakej ilum reborn patch, to by mohl bejt další provar...

btw nevím jestli jste někdo sledovali ty videa z guild summitu... já koukal hlavně na pvp což mě zajímá nejvíc, a z toho jejich výstupu jsem měl dost smíšený pocity... bylo to takový trapný docela...

STAR WARS: The Old Republic - Guild Summit PvP Panel - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HulBoIc_M4Q&feature=BFa&list=PLF60542CBEE892F02&lf=plpp_play_all
    ZACK
    ZACK --- ---
    INF1466: Ja to hraju, protoze me to bavi jako hra, vsechno ostatni, cos zminil je prijemny bonus. Jako treba kdyz se o vikendu objevil v noob zone asistencni droid a dobry tri hodiny sem skoro brecel smichy z general chatu, takhle vtipnyho a pohotovyho GM jsem snad jeste nepotkal a hlavne, celou tu dobu nevypadl z role.
    A doufam, ze po 1.2 to zabali i posledni chronicky stezovatele a zacnou se internetovy diskuze o SWTOR ubirat jinym smerem, nez co nefunguje, co by melo byt jinak nebo co melo byt pri startu.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MICKK: buďme realističtí... i kdyby to byla nejhorší hra všech dob, což i spousta lidí říká, tak je pořád spousta těch, kteří to budou platit a hrát 1) právě kvůli tomu o čem ta hra je... 8 různejch storyline 2) že je to Star Wars 3) že se nechtěj vrátit do wowka 4) mají zaplaceno na půl roku (já) :D
    MICKK
    MICKK --- ---
    INF1466: a potom to vypnou protože všichni ukončili předplatný? (;
    INF1466
    INF1466 --- ---
    tak to je jasny ze pockaj do dvacatyho kdyz kolem dvacatyho vetsine lidi konci predplatny :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    furt nic? :)

DWAY
    DWAY --- ---
    Ty jo tak uz me zacinaji trochu nebavit s tim patchem.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    KURE: tento měsíc :)
    přesnější datum není, teď je to tuším druhý nebo třetí týden na test serveru...
    KURE
    KURE --- ---
    BALDUR: cool.

mimochodem kdy ma bejt ta prozlukla 1.2?
    DWAY
    DWAY --- ---
    BALDUR: alespon ze to bude :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No v pohode, relogl sem na jinou postavu kde meto okamzite prihlasilo do WZ aniz bych to chtel :)))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: taky mi to nak haprovalo
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tak nevim co patchovali neska ale posrali zase co mohli meto behem hodiny cca 4 odlogne z wz .)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam