• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ZACK: Vzhledem k tomu, ze ten huttball jede nonstop, tak ty classy nevyrovnany jsou.
    ZACK: o targeteni na "strd obrazovky jsem nevedel", diky...a ten nejblizsi pouzivam, ale taky to neni uplne ono.
    ZACK
    ZACK --- ---
    MICKK: classy jsou vzdycky nevyrovnany, problem jsou spis nevyrovnany lidi.
    MICKK
    MICKK --- ---
    ZACK: a taky není tak na první pohled vidět jak jsou classy nevyrovnaný d;
    ZACK
    ZACK --- ---
    CARB6N: A to vis, ze muzes mit bidnuty targetovani jak na nejblizsiho nepritele, tak na "stred obrazovky"?
    A ze bych potkaval jen sithy se mi taky nejak nezda a uz vubec nemam pocit, ze bych byl s mercem nejak menecenej. A co bude jak zniceny nebo na hovno necham az to bude aspon par tydnu v ostrym.

PUEBLO: Ja mam pocit, ze to je castecne i tom hrou. V SWTOR proste neni (zatim) takovy tlak jako treba ve WoWku, ktery se vpodstate po tech letech smrskl na raidovaci grind a minmaxovani vseho (po gearscore se mi fakt nestyska :). Chvili sem si zvykal, ze neni Recount, ale ono je to vlastne uplne skvely, proste nikdo nikoho neprudi, tak jako v pohode se vsichni snazi si to uzit a hlavne, spolupracovat, ne aby koukali, kdo je na jakym seznamu prvni, kdo posledni, kdo je vetsi borec a kdo blbecek, na kteryho se hodi wipe :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    CARB6N: no i proto jsem sorcku odložil, už levlím Powertecha a je to paráda... stavím si něco takového: http://www.torhead.com/skill-calc#301GRGb0RroMZMcrroZb.1

už i s body jen v tankovacím stromu jsem často na tom s dmg podobně/lépe jako většina dps charakterů, k tomu guard, na huttball přitahování a skoky... samozřejmě čekám, že na 50kových wz to bude těžší, ale i tak je to pro mě hlavně mnohem zábavnější na hraní než imobilní sorcka
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    INF1466: Tak sin z 1.2 vyjde dost v pohode. Moje sorc. jde uplne do kopru...heal na hovno a jedinej zabavnej DPS build je taky znicenej...jako WTF?.)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CARB6N: Mel jsem na mysli, lvlit neco na jinym serveru...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    u me je to i o tom ze mmorpg hraju uz asi 6 let a ponevadz je to defacto porad na stejne brdo uz to nehraju s takovym zaujetim a vypetim...

a asi to tak ma vetsina nasi guildy...typci kolem 30ky a jejich pritelkyne ktere to neumi :D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KID_MCHUTT: ja tam obcas hopsam uplne sam...

vcera mi psal GM z wowka jestli se nechci vratit ze par dobrych lidi je zpet ze SW a chystaji se na pandy :)) me to prijde zvrhle ale taky to o necem asi svedci
    INF1466
    INF1466 --- ---
    jo asi je to vsude stejny.. nam taky spousta lidi odesla do jinejch her, tak se musel udelat novej nabor a snad se podarilo nabrat novou krev co uz "vi do ceho jde"

me jako to pve bavi dost, ale jen do chvile nez mam moznost jit do PVP, pak uplne zapominam ze pve existuje.. bohuzel v pvp je toho dost co ladit... nastesti hraju jednu z tech tri klas ktery by meli zustat i nadale v pohode (assassina) takze se spis testim na novej content a dekuju bohu ze sem si jako v minulosti v jinejch hrach nevybral healera... s tim tankem aspon nenaklikavam lidi tak casto i kdyz s randomem dost casto.. ale tak kdyz nestihnu guarda tak se muzu vymluvit ze nejsou healeri :D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BALDUR: Tak ja uz jsem se pristihl, ze preskakuju animace i u class qstu...hraju to od listopadu a nas server zacina dost umirat. Mam 50 sorc, 41 sentinela a 46 jugga a potom spoustu 20-30lvlu, ale uz se nedokazu dokopat k tomu, abych neco lvlil, protoze to trva na muj vkus moc dlouho, na 50tce je PvP zoufaly, hraje se jen huttball a ve WZ je bezne 6-8 sinu, 2-4sorc. a zbytek jen mara/jugg. Vetsinou koncime s 0-5killama na obou stranach. Asi potrebuju pauzu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUEBLO: u nás bylo 350 lidí v gildě. Aktivní jsou, když je dobrý večer (teď jsem tam taky dlouho nebyl) cca 3-5 lidí.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BALDUR: taky zatim zustanu :) ale ten targeting to je peklo to je pravda pravdouci...

kazdopadne odliv pozoruju...guilda ze z 30 lidi zcvrkla na 5-10 aktivnich, pri questeni skoro nikoho nepotkavam...

hodne by pomohlo slouceni nekterych serveru anebo placeny transfer
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    INF1466: pro mě tedy platí body 1., 2. a 4. :))
    každopádně mě zatím nenapadlo, že bych s hrou končil... ještě jsem se pořádně ani nedostal ke story za Republiku... teď bude ten patch, ještě letos má být i story update,... ono je podle mě blbost po čtyřech měsících lámat hůl nad MMO, navíc tak rozsáhlém...

já osobně jsem se hrou spokojen a baví mě to, takže jediné co by mě snad po tom půlroce mohlo odradit je třeba nějaký větší odliv hráčů...
    ale jak to vypadá u nás v guildě, tak někteří s tím třeba sekli, ale přišli za ně noví.. no a já očekávám, že po pár patchích se beztak vrátí i ti staří ;)
    prostě zatím nemám důvod být ohledně ToRu pesimista, uvidíme v červnu :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    CARB6N: no ja ti rikal ze to neni zadny vesely koukani :( jeste jak delaj trapny vtipy na to ze neco nefunguje.. to je fakt ubohy... pvp na ilumu.. no moc lidi tam nechodi... a neni to uplne v pohode cha cha... se mi normalne otvirala kudla v kapse..
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Nerad to rikam, ale ja jsem dneska po shlednuti toho guild summitu PvP cancelnul subscription. Porad ve WZ budou jen sini a marauderi/juggove...a targeting zustane i po 1.2 stejnej jako je ted. Vcera jsem s juggem musel 5x stiknout tab, nez jsem si nakliknul cloveka, co stal primo prede mnou, potom jsem ho force pushnul, chargenul a on mi zmizel z targetu...tab, tab a porad tam mam nekoho jinyho...na tohle nemam nervy, skoda...fakt se mi ta hra libi.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: no na nyxu neni, tak jedine na fejsu.. je to spravce nasi guildovni skupiny "Veterans" na fejsu ;D kazdopadne mu dneska oznamili prodej GW2 tak uz je asi v klidu :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    INF1466: Prosím, seznam mě s člověkem, co o SWTOR říká, že je nejhorší hrou. Myslím, že mu pár pecek na poli mmorpg v posledních letech uteklo:P
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZACK: jo taky doufám, ale jsem v tomhle spíš skeptickej.. to co popisuju níže totiž hodně lidí "donutí" si zaplatit ten květen protože přeci jen na ten patch už čekaj dejme tomu čtvrt roku... takže pak ještě minimálně měsíc dva než zas odejdou.. imo si to sedne někdy v červnu jestli nevydaj nejakej ilum reborn patch, to by mohl bejt další provar...

btw nevím jestli jste někdo sledovali ty videa z guild summitu... já koukal hlavně na pvp což mě zajímá nejvíc, a z toho jejich výstupu jsem měl dost smíšený pocity... bylo to takový trapný docela...

STAR WARS: The Old Republic - Guild Summit PvP Panel - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HulBoIc_M4Q&feature=BFa&list=PLF60542CBEE892F02&lf=plpp_play_all
    ZACK
    ZACK --- ---
    INF1466: Ja to hraju, protoze me to bavi jako hra, vsechno ostatni, cos zminil je prijemny bonus. Jako treba kdyz se o vikendu objevil v noob zone asistencni droid a dobry tri hodiny sem skoro brecel smichy z general chatu, takhle vtipnyho a pohotovyho GM jsem snad jeste nepotkal a hlavne, celou tu dobu nevypadl z role.
    A doufam, ze po 1.2 to zabali i posledni chronicky stezovatele a zacnou se internetovy diskuze o SWTOR ubirat jinym smerem, nez co nefunguje, co by melo byt jinak nebo co melo byt pri startu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam