• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    Ja se teda taky pridavam k nazorum a to - s SW jsem spokojena, bavi me to moc a pvp obzvlast (Scoundrel heal), i kdyz se u toho nekdy vztekam. Takze ja (i pritel) budu hrat urcite dal a jak koukam na guildu (Vesper Umbris - server The Progenitor), tak zadny odpadani nevidim, naopak narust.
    A mimochodem, jak tu nekdo rikal neco o tech tricatnicich a neschopnych pritelkynich, asi ma jen spatne zkusenosti ze sveho okoli ;)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: na ja :p
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nejvic me pobavilo kdyz sem si dal retro, a vyhodilo mi to wow ui :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KID_MCHUTT: jo má to giga, ale ten UI custom je slusnej
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    kurva, to má giga? :/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    j beru to jako ty sasky stema obr kanonama
    INF1466
    INF1466 --- ---
    nevim no, dva lidi warzone nevyhrajou, kdyz je dobrej heal tak se i ty komanci daj :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    uaaa sou to curaci samozrejme ze s commandama nic neudelali takze jedu wz od startu a 0 win a kdyzmas v enemy grupe staci jen 2 commanda muzes smele leava bo ses prohravajici :))
    INF1466
    INF1466 --- ---
    uaaaaaa jeste dve hodiny v praci
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uzto frcii :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak az budes ts tak mito zkomentujes :)) je skoda zesem do patchu nestihl tu operativku ale co ji zatim hraju je to nejnudnejsi smejd ze sw takze v zabavnosti stale drzi ume prvenstvi moje scrundelka :))
    INF1466
    INF1466 --- ---
    Update on Ranked Warzones in Game Update 1.2 | Star Wars: The Old Republic
    http://www.swtor.com/blog/update-ranked-warzones-game-update-1.2

radsi to nekomentuju :D
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    hurá

Scheduled Maintenance for Game Update 1.2: April 12, 2012 | Star Wars: The Old Republic
    http://www.swtor.com/blog/scheduled-maintenance-game-update-1.2-april-12-2012
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ZACK: Vzhledem k tomu, ze ten huttball jede nonstop, tak ty classy nevyrovnany jsou.
    ZACK: o targeteni na "strd obrazovky jsem nevedel", diky...a ten nejblizsi pouzivam, ale taky to neni uplne ono.
    ZACK
    ZACK --- ---
    MICKK: classy jsou vzdycky nevyrovnany, problem jsou spis nevyrovnany lidi.
    MICKK
    MICKK --- ---
    ZACK: a taky není tak na první pohled vidět jak jsou classy nevyrovnaný d;
    ZACK
    ZACK --- ---
    CARB6N: A to vis, ze muzes mit bidnuty targetovani jak na nejblizsiho nepritele, tak na "stred obrazovky"?
    A ze bych potkaval jen sithy se mi taky nejak nezda a uz vubec nemam pocit, ze bych byl s mercem nejak menecenej. A co bude jak zniceny nebo na hovno necham az to bude aspon par tydnu v ostrym.

PUEBLO: Ja mam pocit, ze to je castecne i tom hrou. V SWTOR proste neni (zatim) takovy tlak jako treba ve WoWku, ktery se vpodstate po tech letech smrskl na raidovaci grind a minmaxovani vseho (po gearscore se mi fakt nestyska :). Chvili sem si zvykal, ze neni Recount, ale ono je to vlastne uplne skvely, proste nikdo nikoho neprudi, tak jako v pohode se vsichni snazi si to uzit a hlavne, spolupracovat, ne aby koukali, kdo je na jakym seznamu prvni, kdo posledni, kdo je vetsi borec a kdo blbecek, na kteryho se hodi wipe :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    CARB6N: no i proto jsem sorcku odložil, už levlím Powertecha a je to paráda... stavím si něco takového: http://www.torhead.com/skill-calc#301GRGb0RroMZMcrroZb.1

už i s body jen v tankovacím stromu jsem často na tom s dmg podobně/lépe jako většina dps charakterů, k tomu guard, na huttball přitahování a skoky... samozřejmě čekám, že na 50kových wz to bude těžší, ale i tak je to pro mě hlavně mnohem zábavnější na hraní než imobilní sorcka
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    INF1466: Tak sin z 1.2 vyjde dost v pohode. Moje sorc. jde uplne do kopru...heal na hovno a jedinej zabavnej DPS build je taky znicenej...jako WTF?.)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CARB6N: Mel jsem na mysli, lvlit neco na jinym serveru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam