• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jo a jde si v legacy za mego nebo za kolik koupit robota to opravuje lod ve space misich, nepridali taky i nejaky novy mise? ze bych neco po mesicich zalitnul :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: no pokud ten stance prepinas v ramci herni taktiky treba na utok a obranu tak to chapu, ale pokud mas treba branit a prepnes se na utok abys mel medajle tak to je trochu kontraproduktivni... ja na tankovi jedu ciste tankovaci stance a vetsinou jsem prvni s nejakejma 15-16 medajlema... tak sedum tech novejch offense a defense a devet starejch za killy, dmg, tankovani a tak, healovaci nemam vubec, ty jsem mel jen jednu dobu kdyz byla ta ziva voda reusable, nez to nerfnuli :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A taky sem dostal za space misi 20 fleet tokenu to nebyvalo ne?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Ja je taky nesnasim, kdyz pobihaj nekde a solujou si killy, ale ja medajle huntim tak, ze si treba prepinam stance, abych mel i nejakou protekci a heal a tak dale :o)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: No odmeny mi prave prisli lepsi. Za 11 medajli sem mel 3700 valoru, 11k expu a 95 commendation
    INF1466
    INF1466 --- ---
    jo a ještě jsem zapomněl napsat jak nesnáším medajlohuntery :D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    kdyby se nepocitali 4 driv.. ted se myslim pocita 8?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: jo ale zas nizsi odmeny, ne, za nakejch 16 medajli jsem mel asi 3k... driv by to bylo 8k
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Sorcky chapu, ty prej zkrouhly slusne. Ja hral zaitm jen shadowa (lvl 33) a zabiji se s tim porad stejne dobre. Akorad sem cucel co provedli s medajlema :o) Tedka pribejvaj fakt svizne :) Sem si branil svuj control point a aniz bych nekam odbeh, tak jsem koncil s 11ti medajlema. To nas medajlohuntery bavi :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: nevim no sorcky mi v guilde nadavaj jak nevim co :D dpskovy nadavaj ze nemuzou castit aoecko a healovaci ze nemuzou healovat :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PUEBLO: Takovy hry sou super :) Akorad maj koncit 0-0 a nekdo vyhrat na drzeni mice :)

Jinak sem si procetl konecne cele patch notes a zmeny vypadaj dobre. Zda se mi, ze to nezprasili :o)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ty znacky sem hned vypl. Kdyz sem zapl hezci modely postav tak se mi to zaclo trochu cukat na fleete, ale Jaesa vypada ted luxusne :-D A legacy je fajn :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    LOBOTECH: jj nove wz je docela fajn...uplne pitome ale svizne a akcni a to asi jde ne? :))

a vcera asi nejlepsi huttball v zivote...pug proti z vetsi casti premade...prohra 0-3 ale masakr boje o kazdy centimetr :))
    ZACK
    ZACK --- ---
    INF1466: bylo
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PUEBLO: zas pridali ze ten hlavni bar ma vic prepinatelnejch baru, takze si hlavni bar muzes prepinat ruzenj treba do pve a pvp, nebo to uz tam bylo?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja sem vcera stihnul akorad pvp v ty novy WZ a docela spokojenost :) Jinak to najednou zacalo bejt nejaky barevnejsi, asi to delaj ty znacky s classou nad kazdym, nebo nevim :o)
    Musim si teprva precist patch notes :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ja jsem se tesil ze soucasti uprav interfacu bude pridani aspon jednoho action baru dole uprostred :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jezdeni na spederech ve spaceportu je jeste lepsi nez sem si ho predstavoval :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OGIMEI: většina je jako ta Corimova ;) :P
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: pekna vecicka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam