• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    no zrusli ty pvp quetsy a posledni mesic od 1.1.5 tam stejne nikdo nechodil protoze se ty q delali ve wz

a kdyz se kouknes na to videjko co sem postoval a tu cast o ilumu tak je videt ze nevi co s tim a netusi kdy a jestli nekdy vubec jeste bude mass pvp....

ten kokot ohlenu delal nedavno ankety, kde vyhralo to, ze lidi chtej stejnej system open world pvp , tedy pvpve, takze muzem cekat ze budou zkouset udelat neco podobnyho nebo to opravit (ty shadery co zpusobujou na ilumu 10fps)

[ INF1466 @ Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived! ]
    DWAY
    DWAY --- ---
    Zrusili ilum?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ja checkuju ofiko fora, tam bejvaj slusny topicy, ale asi je jeste brzo
    CORIM
    CORIM --- ---
    Nemate nekdo odkaz na stranky o bildech - jakoze pro patch 1.2?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Aha, to je na security key, ne na sberatelskou, tak to se omlouvam za mystifikaci.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jo ze security shopu za litr kreditu jeden, sberatelskou nepotrebujes, staci security key

akorat ze na ty padesatce uz z fleety ani nikam neportuju od doby co zrusili ilum :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Sberatelska edice, muzes si za 1000 kreditu koupit jednorazovej port na fleetu a ten ma CD 1 hodinu, takze si jich nakoupis ranec a pak uz se i z lode na fleetu portujes, misto aby si jel pres hangar :DDD
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Aha, to sem nevedel, voida sem vcera este nehral, jen civil war a tu novou... pobrezni hlidku ci co.... Ale ve WZ mi ten cas navic tolik nevadi, tam muzu aspon bitkarit, ale ve space misich, je to desna nuda, pac uz neni co nicit. To nekdy zkusim nechat dojet AFK ty posledni dve minuty, lod by to mela prezit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Jaktoze mas fleet pass jednou za hodku?

LOBOTECH: yop presne. Proste aby se mise splnila a ty bys mohl vyskocit pres leave space mission.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: tak aspon ze tohle udelali ve vodistaru... kdyz prvni kolo branis a nedostanou se pres prvni dvere tak se to ukonci v druhym kole hned jak se ty prvni dvere provalej
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Sam ses kontraproduktivni :o) Prepinam si podle toho jak se mi chce :o) Ale logicky kdyz jdu dobejvat CP, tak si zapnu stance na dmg a kdyz stojim a mam tam s sebou healera, tak si radsi prepnu do tankovaci a hodim na healera guarda :o)
    Taky zalezi na tom, jak se hra vyviji, ale rozhodne mi neprislo ze by si na moji hru nekdo z tymu stezoval :o)

INF1466: V patch notes o novejch misisch nic nepsali :( coz je skoda, me docela bavej. Akorad nechapu, proc to neupravili tak, ze kdyz mas vsechny objectives splneny a do konce zbejva pres 3 minuty, tak proc se to bud neukonci, nebo ti to pak aspon neda nejakej bonus za ten cas co tam travis....
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: tak jsem to mozna pochopil blbe ja :) ale za mego to zkouset nebudu :) a fleet pasy mam jednou za hodinu takze ty me netrapej..
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Opravuje lod ve space misich? Ja myslel jen ze opravuje rozbity gear a muzes mu prodavat i jine veci nez sedivky.

Ale tak jestli to dobre chapu tak dohromady o 5 minut mensi CD na quick travel kdyz si to clovek koupi secko a o 5 hodin na fleet pass.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jo a jde si v legacy za mego nebo za kolik koupit robota to opravuje lod ve space misich, nepridali taky i nejaky novy mise? ze bych neco po mesicich zalitnul :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LOBOTECH: no pokud ten stance prepinas v ramci herni taktiky treba na utok a obranu tak to chapu, ale pokud mas treba branit a prepnes se na utok abys mel medajle tak to je trochu kontraproduktivni... ja na tankovi jedu ciste tankovaci stance a vetsinou jsem prvni s nejakejma 15-16 medajlema... tak sedum tech novejch offense a defense a devet starejch za killy, dmg, tankovani a tak, healovaci nemam vubec, ty jsem mel jen jednu dobu kdyz byla ta ziva voda reusable, nez to nerfnuli :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A taky sem dostal za space misi 20 fleet tokenu to nebyvalo ne?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: Ja je taky nesnasim, kdyz pobihaj nekde a solujou si killy, ale ja medajle huntim tak, ze si treba prepinam stance, abych mel i nejakou protekci a heal a tak dale :o)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    INF1466: No odmeny mi prave prisli lepsi. Za 11 medajli sem mel 3700 valoru, 11k expu a 95 commendation
    INF1466
    INF1466 --- ---
    jo a ještě jsem zapomněl napsat jak nesnáším medajlohuntery :D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    kdyby se nepocitali 4 driv.. ted se myslim pocita 8?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam