• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kdyz se tu tak resi ten craft... ja mam na mainu bichemku 400 to co slo na maraudera uz mam postavene a ted to proste jen mam abych mohl pouzivat ty rakata stimy a HP flasky. Na jednom altu mam vyrobu armoru pro forceusery stim ze si pak budu stavet armory ktere budou aspon nak kloudne vypadat a ne to co ted marauder muze nosit ...
    u druheho alta sem si dal artifice abych pak mohl postavit ty relicy.

A ted ta hlavni otazka myslite ze nekdy v budoucnu pujde presouvat craftle veci mezi postavama diky legecy ? Biochem flasky asi ne ale ty rakata pasky a relicy bych brl si presunout.
    MICKK
    MICKK --- ---
    VESNACH: jdou tam tři podmínky:max 3 crewskilly,max 3 gather, max 1 craft
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VESNACH: můžeš mít 3, slovy TŘI, skilly.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KURE: no hele nevim, jestli sem nedelal neco blbe, ale mel sem scavenging, slicing, bioanalysis a psalo mi to, ze se musim neco odnaucit, pokud k tomu chci pridat cybertech... takze dva gatheringy a jeden craft, ale zkusim to znova.

WENDIGO: TAJEN: to je presne moje predstava, sice mensi dmg, ale vyhoda prvni rany :) delam ted scrapper strom a kdyz me nebude bavit predelam se na dirty fighting, kde sou dotky, coz muze bejt rozhodne sranda velika. naklikat na nej vsechno, zmizet a sledovat z povzdali jak pomalu hebne :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WENDIGO: Mno si desne uzivam tim firstshotem coma mit 100% shozeni na zem diky 2 bodum v KO ale aik je to bugli bo toma sanci tak 80%.. jako udelal sem i WZ kdesem v dmg byl prvni :))
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ZACK: Z hidu znamena ze to je scoundrel ne gunslinger
    TAJEN: Mam shadowa a scoundrela a scoundrel ma vazne mensi damage, zhruba to co davam s shadowem ted po respecu na tank strom. Takze min nez gunslinger urcite dava taky, na druhou stranu hodne zabavnej "utility" ja to jedu ve wz tak ze si najdu nejaky prihodny cil, idealne polomrtvy utikajici z boje nebo stojici osamocene na strane a tak podobne, vyskocit z hidu, rychle zabit a rychle se stahnout, kouknout se kdo je kolem, trochu pohealovat a pri nejblizssi prilezitosti zas skocit do hidu a opakovat. Clovek tim netopne zadnou tabulku ale medaile se docela sypou.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno to me prave prekvapilo davam se scoundrelkou slusne rany ale gunslinger o patnact levelu niz miva cca o 150k dmg ve WZ vic :)) se mi se snajperem teda nestavalo..
    ZACK
    ZACK --- ---
    VESNACH: nevim, co ma byt "z hidu", ale gunslinger by nemel mit obecne problem s nicim. Ale vyzaduje trochu discipliny (proste nemuzes vbehnout jako kokot mezi nepratele a mackat co te napadne, jakkoliv to obcas svadi, je zajimavy, ze se sniperem sem ten problem nikdy nemel), sharpshootera tenhle tyden navic boostli (nevim proc, ale nehadam se).
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ja mel zato ze 25teho hm.. tak INF to bude vedet urcite...
    DWAY
    DWAY --- ---
    TAJEN: Ja myslel ze v nedeli. No bylo by fajn kdyby nekdo kdo to dostal, tak to sem napsal :) At vim jestli si psat ticket nebo ne.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nemel bych dnes dostat ten mesic navic a toho peta ?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Damn, tak sem vcera logl ze se zajdu kuknout na tatooine na ten event a ono uz to neni :-/
    KURE
    KURE --- ---
    INF1466: dulezity (mozna nejdulezitejsi) augmenty dela Armstech.

VESNACH: moje rada zni vem si na zacatku tri sběry. slicing, scavenging a to bio-neco. spoustu matrose proste nasbiras z mrtvejch nepratel a valejici se na zemi.
    az si ocuchas víc tu hru vem si nejakej opravdovej craft.

Ale porad asi plati na Main char Biochemka (nekonecny bufy a medpacky) a na nejakyho alta to co psal INF1466.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    VESNACH: max lvl craftu je 400 a na jedny postave muzes mit maximalne jednu craftici abilitu.. sbiraci omezeny nejsou, ty muzes mi klidne vsechny tri

kraft ted od 1.2 ma smysl ten armorovej na augumenty a stale biochemka, jinak asi nic
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    a jeste jednu otazku bych mel. je nejak omezeny kraft nebo gateherink? Tim myslim treba pocet povolani, ktere muzu mit nebo level do ktereho je muzu provozovat...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    TAJEN: sem taky rozjel skundika :) jak si na tom vubec stoji ve warzone? hledal sem a nasel ohledne smuglera celkove hodne rozporuplny nazory, je treba neco co se z hidu vyslovene neda zabit?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No si pamatuju prave ze jeste dyz sem 1.2 testoval stavalo se mi to cca po hodine hrani skoro vsude.. :(
    KURE
    KURE --- ---
    TAJEN: nejen v novy
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No to 100% JO vychazi tak na 80% ale furt je to parada ted jeste zistit co pridat bo mi nazemi vydrzi sotva tu sekundu jako kdyz sem na snajprovi a dostanu ko tak tam lezim jak mrcha nejmin 5 vterin :)) A stale si musim stat za svim ze ta scoundrelka je postavicka s kerou si uziju nejveci prcu :) Neska sem scvicne logl assika hh dam wz a pripadal sem sitam jak cvicnej terc mam nanem jen battlemastr zbran takze to byl jen samej resskill :)) Taky se vam stava ze vte nove wz se vam nak podela zvuk a spravi to jen restart cele hry ?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    EZEE: to jsou duchové stromů podle šintoistů ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam