• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    DWAY: tak aspon se trosku pomuze ekonomice .... kdyby kazdej umel vsechno by taky bylo pekne napi..
    DWAY
    DWAY --- ---
    VESNACH: Sak od toho sou zase penize ne? Vydelas si a ty veci si koupis.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    delat si kus gearu a k tomu treba potky mi prijde vcelku normalni, tady abych na vsechno zakladal alta, coz trochu obtezuje a ano, pro me osobne to znamena, ze se na to vyseru a nebudu nejakym vetsim kraftem ztracet cas :) cas sou penize.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: Jj sel sem kouknout na nepracovni komp, a je to tam. Akorat mi to zmrdky pridaly az po strhnuti platby za dasli mesic no.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: vypadato ze jo
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: Super, takze dneska. Asi se tam skaknu podivat na vecir. A 30 dni taky pridelili?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: mno logl sem asi tak kolem osme a byl v poste
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jj uz mam ten malej spacak :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Uz nekdo dostal tauntauna?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: jako k cemu ti crafteni kdyz z neho nic nemas ? ty naslouchatka a implantaty nake stavet mnuzu ale k cemu kdyz si muzes udelat rakata za deily. bichemka je dobra ze neutracim za flasky ale jinak mi prijde tak nak k nicemu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: aha takze abych byl nak dobrej tak udelat artifice a vzit si relicy, pak si vzit to na armory a vzit si co de a pak az biochemku. parada :(

nevim mno stale mi prijde ze je ten craft dost o hovne.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Prave sem postou dostal toho noveho peta :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kdyz se tu tak resi ten craft... ja mam na mainu bichemku 400 to co slo na maraudera uz mam postavene a ted to proste jen mam abych mohl pouzivat ty rakata stimy a HP flasky. Na jednom altu mam vyrobu armoru pro forceusery stim ze si pak budu stavet armory ktere budou aspon nak kloudne vypadat a ne to co ted marauder muze nosit ...
    u druheho alta sem si dal artifice abych pak mohl postavit ty relicy.

A ted ta hlavni otazka myslite ze nekdy v budoucnu pujde presouvat craftle veci mezi postavama diky legecy ? Biochem flasky asi ne ale ty rakata pasky a relicy bych brl si presunout.
    MICKK
    MICKK --- ---
    VESNACH: jdou tam tři podmínky:max 3 crewskilly,max 3 gather, max 1 craft
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VESNACH: můžeš mít 3, slovy TŘI, skilly.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KURE: no hele nevim, jestli sem nedelal neco blbe, ale mel sem scavenging, slicing, bioanalysis a psalo mi to, ze se musim neco odnaucit, pokud k tomu chci pridat cybertech... takze dva gatheringy a jeden craft, ale zkusim to znova.

WENDIGO: TAJEN: to je presne moje predstava, sice mensi dmg, ale vyhoda prvni rany :) delam ted scrapper strom a kdyz me nebude bavit predelam se na dirty fighting, kde sou dotky, coz muze bejt rozhodne sranda velika. naklikat na nej vsechno, zmizet a sledovat z povzdali jak pomalu hebne :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WENDIGO: Mno si desne uzivam tim firstshotem coma mit 100% shozeni na zem diky 2 bodum v KO ale aik je to bugli bo toma sanci tak 80%.. jako udelal sem i WZ kdesem v dmg byl prvni :))
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ZACK: Z hidu znamena ze to je scoundrel ne gunslinger
    TAJEN: Mam shadowa a scoundrela a scoundrel ma vazne mensi damage, zhruba to co davam s shadowem ted po respecu na tank strom. Takze min nez gunslinger urcite dava taky, na druhou stranu hodne zabavnej "utility" ja to jedu ve wz tak ze si najdu nejaky prihodny cil, idealne polomrtvy utikajici z boje nebo stojici osamocene na strane a tak podobne, vyskocit z hidu, rychle zabit a rychle se stahnout, kouknout se kdo je kolem, trochu pohealovat a pri nejblizssi prilezitosti zas skocit do hidu a opakovat. Clovek tim netopne zadnou tabulku ale medaile se docela sypou.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno to me prave prekvapilo davam se scoundrelkou slusne rany ale gunslinger o patnact levelu niz miva cca o 150k dmg ve WZ vic :)) se mi se snajperem teda nestavalo..
    ZACK
    ZACK --- ---
    VESNACH: nevim, co ma byt "z hidu", ale gunslinger by nemel mit obecne problem s nicim. Ale vyzaduje trochu discipliny (proste nemuzes vbehnout jako kokot mezi nepratele a mackat co te napadne, jakkoliv to obcas svadi, je zajimavy, ze se sniperem sem ten problem nikdy nemel), sharpshootera tenhle tyden navic boostli (nevim proc, ale nehadam se).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam