• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: No I single server by stacil :) Porad lepsi nez pul hodiny spamovat na fleete nebo na planete ze shanime heal na Foundry normal. Proste si v klidu questis a najednou bam rekne ti to ze mas grupu. To by mi uplne stacilo. Ani by me to nemuselo portnout dovnitr :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Ja leveluju dva alty ciste pres pvp a porad trvam na tom, ze teamwork je to hlavni. Rozdil neni ani tak v levelech jako ve zkusenostech, lvl 10, ktery se rozkoukava a s micem bezi zasadne na druhou stranu, aby se nasledne sam uskvaril, protoze se na plotne zastavi jak srnka v dalkacich kamionu, neni uplne prinos pro team. Ale zas, takovymu cloveku staci rict, co ma delat. Je to o komunikaci.

MALY_BOBIK: ted je tech warzone, kde muzou jit proti sobe stejny strany, vic.

DWAY: mam trochu obavu, ze nebude cross server, ale nepredbihejme :)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    DWAY: No pak prave zalezi na tom jak ma ta hra nastaveny learning curve, pokud je jednoducha a da se dobre naucit za par dni tak tam se ti pak klidne stane ze stareho pvpckare vyklepne talentovanejsi novacek. Takze to je otazka jak to vychytaji u tech GW2, farmeni tam nebude hrat roli bude to jen game math [jak si ten eq poskladat] a play skill takze tam uz to chce vyvazit aby tyhle dva prvky byly dost vyrazny a roli nehralo stesti, faceroll a tak podobne, zatim to tak nevypadalo ale po vikendu bety tezko soudit. V ToR se da s commandem uspesne profacerollovat k nejlepsimu equipu... to je mi ten "ferovy" CS/dota styl milejsi. Ale mozna to je tim ze po tech letech hrani mmocek uz jsem lina zabijet cas sbiranim equipu porad dokola.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: Tak ja se urcite prijdu podivat na patch 1.3 jestli tam bude ten LFG
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: stim souhlasim mno po prazdninach uvidime ...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: mno ja sem pokazde kdyz sem sel wz dostal hutball a ten me nak vuuubec nebavi. ty ostatni wz sou i pekne delany ale zas je rozdil mezi pugem a partou co slysi a vi co ma delat ... ja osobne doufal ze tu bude PvP na planetach, ze se ty lidi budou vic potkavat a zabijet mezi sebou ty wz me vubec nebavi.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WENDIGO: Jo to obcas nekteri povzdechnou ze kdysi bylo wow pvp vic o skillu a level 55 mohl dat level 60 kdyz to umel. A koncept toho ze na equipu tolik nezalezi se mi taky svym zpusobem libi. Ale to se v podstate stava z onlinovky csko.

Tam je zas problem ze pak sou lidi kteri tam travi spousty casu, a kdyz prijde nekdo novy tak mu akorat spadne celist pred tim nez spadne na zem.

takze je tezke to vyvazit :) (ale to uz je ot :) )

kazdopadne koupe swtor nelituju. Za ty prachy ta zabava stala. Pravda jestli neprijde nejaky zasah zhury tak si asi nezaplatim dalsi mesic. A myslim ze je tam ted hodne mrtvych dusi co vydrzely jen aby mely mesic zdarma.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    VESNACH: A tak pro me to prohrany cas neni, je to fajn zabava a zvlast ToR diky tem pribehum odpovida kvalitou zabavne single player hre takze s tim ja problem nemam. Conan padl na tom ze mel jeste pul roku po vydani placenou betu, hra ktera je vydana s tim ze je pro bugy temer nehratelna a od polovicniho levelu z maxima ji chybi content proste nemuze dopadnout dobre, skoda, ted nedavno jsem zkousela ten free mode a jako free to moc hratelne neni protoze mas vetsinu locked ale jinak uz je to docela pekne hratelne.

U GW2 je pro me to nejvetsi tahlo prave PvP zcela neovlivnene urovni equipu ale schopnosti z te nabidky co tam je si neco poskladat a pak to dobre a takticky zahrat, hodne o skillu a treninku misto o farme takze misto PvP ktery dnes je ve vetsine mmo je to spis koncept prebrany z doty/lol.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Jo ale kdyz chytnes 3x 10 4x 20 2x 30 1x 40 vs 5x 40 a 5x 30 (coz myslim ze se muze uplne normalne stat) tak pak ti nepomuze moc ani teamwork no :)

VESNACH: no tohle je ale chyba tvych pratel, ze hypovali neco co neni pravda, a tva ze sis neoveril jak to vlastne je ;)

ale chapu jak se to stalo. Od nas taky presel zaryty wowkar ktereho to vubec neoslovilo jen proto ze presla cela raid grupa. Takovy tymovy tlak. Vsichni tam byli vsichni byli nateseni tak se nechal unest a zkusil to. Samozrejme ze ho to nebavilo (coz se dalo predpovedet :) ) ale chapu ze ten "natlak" cloveka dokaze ovlivnit.
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: On taky nema level 10 co davat sam level 40. To je uplne nejvetsi kokotina, co muzes ve warzone delat, tyhle jakoze pokusy o solo killy. Nejvic je to videt v Huttballu, ze warzony jsou hlavne o teamove praci (ale plati to ve vsech). Vem si ten propastny rozdil mezi pug a premade skupinama. Uplne staci, kdyz nekdo na zacatku rekne "ty a ty, vpravo, zbytek stred, hlaste incoming" a hned to vypada jinak nez banda nezorganizovanych idiotu, co si tak nahodne mlati do vseho okolo.
    Jediny, co mne osobne chybi, jsou areny.

MALY_BOBIK: jako dps s tim neni absolutne zadny problem, rozdil je hlavne v mnozstvi a "kvalite" CC, ale diky tomu boostu a jednodussimu ovladani neni nic nezvyklyho, kdyz 10tka da 40tku. Jen jak jsem psal, duelovani ve warzone je demence. Pokud ses nekde sam, tak neco delas spatne :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    WENDIGO: Přesně jak píšeš. Vůbec jsem neměl v úmyslu to hrát, ale podlehl jsem hajpu a masáži ze strany přátel: nejdražší mmo v dějinách říkali, revoluce v herním businessu říkali a přitom je to jenom další z ukňouraných androidů ve válce wow klonů.
    Dokonce ani těch dobrých (rozuměj originálních) nápadů tam není víc, než bych na prstech obou pozemšťanských rukou spočítal. Hrál jsem toho za posledních pár let ranec, bohužel pro mě třeba i tituly jako age of conan (warhammer, lotr, aion, d&d, rift, etc. snad všechno co za to podle mě alespoň trochu stálo) a pokud bych z čisté legrace srovnával s třeba 4 roky starým konanem, vyšlo by to cca úplně nastejno.
    Měl sice dost much a 4 měsíce po vydání byl stále ve stavu, kdy se bez meduňkového čaje nedal v klidu hrát, ale grafika byla lahodící, pvp vysloveně zábavný (především existovalo), posouvání příběhu a pve téměř identický s tor - až na to, že nebylo všechno s dabingem ok, ale v roce 2012 potřebuju víc, než sprostě grindit jako už po 1001 stále stejně, přesto trochu jinak a poslouchat hodiny a hodiny keců, které prostě dřív nebo později každý, alespoň trochu příčetný člověk, začne logicky mezerníkovat. Konan měl navíc dvě neodmyslitelná + KOZY a krev.
    Je to hezky řemeslně zpracované uznávám. 13náctiletý člověk za svoje peníze dostane asi to nejlepší co se dá v současnosti hrát (dejme tomu), navíc nedojde mravní úhoně, ale mě už tenhle zajetý systém lvlování a qvestění k smrti unavuje a až vyjde blade and soul, nebo guild wars 2, budu sakra rozmýšlet nad tím jestli to opravdu přináší něco, kvůli čemu stojí za to to hrát.
    Jednoduše abych nakonec nepřidal jenom další vousatou padesátku do kolekce mrtvých accountů a nezůstalo mi víc než několik vtipných scr a hodiny prohraného času.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: jinak ty WZ by meli bejt odstupnovany jako stema par skilama na 21 jit WZ proti 49 ?

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KURE: posleni patch predelal FP a je krapet slozitejsi ho dat ale i tak se to da v pohode
    KURE
    KURE --- ---
    DWAY: jenze proc chodit novej FP?
    Jako jo dvakrat trikrat si to probehnout protoze sou pekne na dyzajnovany.
    Ale Uber Top PvE veci padaj jen v Operacich a ted z tech BlackHole weekly.
    A zase vsechny ty FP sou nastaveny zhruba na stejnou obtiznost, tkaze jak das jeden, uz das vetsinu. navic mam pocit ze v kazdym patchi udelaj ty FP lehci a lehci.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KURE: achivka :) souhlas

WENDIGO: tak oni se nechali slyset ze uz maji pripraveny novy content. Tusim ze nejen opky a flashpointy ale i planety. Ale jasne asi to nepusti jen tak pro me modre oci...

A ona ta resilka ma svuj smysl v tom, ze te to nuti sbirat novy gear. Takze to neni ze se nabouchas v pve a pak muzes jit pvp, ale musis se postupne nabouchavat v pvp, a preci jen gear je to co prevazne tahne. Teda samozrejme tahne pokud ten gar k necemu je jak psal KURE: takze wow pvp motivace, mas lepsi gear, davas ostatnim vice na prdel, travis u hry vice casu, win pro Blizzard (double win pokud te to vsechno i bavi :) )

U swtoru sem teda nebyl zatim jedine pvp (kdyz nepocitam asi dva jedie co jsem zmydlil pri expeni) ale nejak zvlast me to zatim ani nelaka. Moc se mi nelibi ten system 1 - 49 stejne WZ. S tim srovnanim levlu to je sice dobry napad, ale stejne si myslim ze to meli oddelit 1 - 9, 10 - 19, atd... Uz jen podle reakci ze level 10 da level 40 jen kdyz bude hodne moc lucky.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    DWAY: Pro me ve wow PvP uplne zabila resilience a protoze vsechny wow klony at uz Rift nebo ToR vyuzivaji stejny system tak v nich priznam se pvpckuju minimalne tak nemuzu soudit, od warhammeru [levelovani pvpckem, na 40ce to byla tragedie] po letech prvni hra u ktery me opet bavilo pvp byla ta beta GW2. Ale to uz je trochu OT.

Nova planeta by pomohla na chvilku, je pravda ze jak hraju jenom republiku tak uz to mam taky ohrany, ale to je obecny... proto vetsina lidi co znam ktery bavi expeni to co hraji tak kazdy 4 mesice meni podle toho jak vychazeji nove titutly. Ale bylo by fajn kdyby dodelali treba Kashyyk ale nemyslim si ze to bude dokud [pokud] nebude nejaky datadic uz jen proto ze tou tunou dabingu by bylo kazde pridani nove planety hodne nakladne.
    KURE
    KURE --- ---
    DWAY: imho novy planety to nespravi
    musi tam dat neco co ti da duvot bouchat Top eqip
    neco co umozni abys ty osobne, nebo tvoje guilda vynikla.
    bez toho potrebujes jen nejakej takovej eqip abys prosel HM FP nebo operaci,
    a v tom okamziku vlasne lepci eqip nepotrebujes, neni uz zadnej chalenge.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: naka ta nova planetka by pomohla :) a nebo jine deily questy na stavajicich planetach u republiky, proste deily se spolecnym flekam jak pro impaky tak republiku
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WENDIGO: btw wow me nijak neuchvatlilo ale ten system maj zaty roky uz vychytanej tak proc se ho nedrzet, a co ze by to bylo wow ala SW me ta hra bavi tak jak je :) jen to dojebane PvP a craft system to me sere ale preziju to :))
    DWAY
    DWAY --- ---
    WENDIGO: No to ja prave to s tim pvp a endgame. Ze ti co znam tak odesli z tor zpatky na wow, protoze proste to pvp v toru neni tak odladene. Co se tyce operaci to v pravde nemuzu soudit no.

kazdopadne ted mam predplacene na mesic + mesic zdarma, a nejak se ani nemuzu dokopat abych to zapl. Prave proto ze vidim ze mi chybi 3 planety kde uz ty q znam. A ano bonus serie sice trochu pomaha, ale i tak je to pak hodne repetitivni.

To mi na tom ze zacatku prave vadilo nejvic. Ze mas pevne nalajnovane expeni pres vsecky planety, protoze sem zvykly z wow ze si expim jak a kde se mi chce. A ze na kazdem levlu je vyber ze 3 - 4 lokaci kde se da expit.

Pravda lfg to asi trochu napravi, protoze ted je celkem utrpeni shanet lidi na normal flashpointy.

A ve vysledku jak rikas neni to spatna hra, pribeh je bozi. Ale nejak to ztraci stavu no. Chtelo by to proste nove planety.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    DWAY: Tak on nikdo necekal ze to nebude wow klon, jen u dost lidi je omezeny jak moc te ten wow klon bavi a z toho pak vychazi ze lidi nebavi pvp ktere je v podstate stejne jak u wow se stejnym combat systemem u postav, to same endgame ktery nabizi v podstate to same v jinem kabatku a samozrejme protoze jde o novou hru pomerne mene obsahu a moznosti. U alteni me treba nevadilo jit ty same planety, s bonus questama se s kazdou postavou da najit hodne noveho ale opet je tu ten bojovej system ktery se u jednotlivych class zas tak moc nelisi a tak dale, urcite je to hodne duvodu ale vetsina jich ma opravdu koren v tom ze to proste je to co vsichni znaji a maji ohrane takze je to zabava ale na chvilku. ToR rozhodne neni spatna hra ale je to wow v SW grafice se "singleplayer" pribehem, kazdopadne ta reakce se dala cekat, velky boom a pokles je dnesni trend u vsech mmo, zvlast kdyz vychazi kazdy mesic jedno wow to mela jinak prave tim ze v te dobe svym zpusobem byl wow prukopovy a proste nebylo nic podobneho. Konkurence wow v dobe jeho vydani nebyla vyslovene bidna ale byly to vsechno hry stavene uplne jinym zpusobem takze tou dynamikou, hratelnosti a jednoduchosti to wow vyhral dlouhodobe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam