DWAY: Ale já si to ověřil :) hrál sem ten týden zadarmo a od začátku preferoval smuglera (normálně bych volil operativce, sina nebo socku) ale všichni moji oblíbní hypici byli toho času u republiky, tak jsem se během chvíle dotlačil shinkansenem na 30 a máš pravdu, doslova podlehl nátlaku „grindovaci skupiny“.
První trpké zjištění bylo, že systém krytí (kvůli kterému mě to bavilo především) je absolutně k prdům. Místo krytí si vyčaruju z nohavice brokovnici nebo instantní pleksisklo, takže krýt se za enviromentem, jako jánošík za kaktusem, nebylo třeba už nikdy víc :)
Druhé trpké bylo, že world pvp znamená to, že sem jednou náhodně zabil maraudera na tatooinu, když jsme oba grindili moby a já si ho čirou náhodou s jedním spletl, ok, to byla legrace.
Warzony mě bavily zhruba první tři dny, a to jenom aktuálně novare coast a civil war, (voidstar snesu a huttball nenávidím, to je čiré zlo), což je ale trochu problém, protože pvp je pro mě pochopitelně priorita ve chvíli, kdy capnu lvl. Když hra nedysponuje dostatečně zábavným pvp, nemám motivaci pokračovat dál a brát to vážně.
V současnosti to vypadá tak, že mám scunu 30, guardiena 11, bounty huntera 15, commando 21 a sorcererku 20, se kterou si vesele hraju solo a je mi úplně jedno co se děje kolem a co dělají ostatní :) poslouchám si příběh, bavím se intrikováním a jediná nevýhoda je, že tohle všechno bych mohl krásně dělat offline u rybnika na notasu a nemusel kvuli tomu sedet doma před peklostrojem.
KURE: tak jasný :) když už nic, tak mě to alespoň nutí aktivně používat lfg, lfm, hi, omw, np, r?, y, thx, cya a zdokonalovat se tím pádem v cizích jazycích ;D (obvyklý úskočný argument, aby mě mladá za ty hodiny propařeného času nepovažovala za naprostého troglodita a zachoval jsem si alespoň nějakou důstojnost).