• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak dneska začali transfery :)
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    BALDUR: tohle je z jejich strany brutalni snuska blbosti. jinak hraju a bavi. Ale jestli se nestane zazrak, tak dalsi ctvrtletni prepay uz nedavam. jako rpg pve s kamosema to bylo super, mam gameplay kolem 20ti dni v kuse a prevedeno na value/money/zabava tak ucel to rozhodne splnilo
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tak uz sem zistil proc tu ty snajperi behaj v rakate misto v pvp vecech .)) Jebat nakou expertisu.. respecnou si prostredni inzenyrskej strom a vecinu wz nekde sedi a kastej proby a plosnaky = vysledna dmg v tabulce jako krava :))
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    BioWare přiznali, že hráče SW: TOR podcenili - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/tema/bioware-priznali-ze-hrace-sw-tor-podcenili-59680
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    SWToR od cervernce do 15lvl zdarma.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    ...nebo předplacenou kartu?
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    MALY_BOBIK: mám prostě nějakej osobní důvod si myslet, že čím míňkrát se moje číslo karty někde válí na internetu, tím líp.

K mojí původní otázce, nikdo tu teda paypal v poslední době nezkoušel?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jj pro ty spravne paranoidniky :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MALY_BOBIK: nedáváš jim číslo karty.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: jake to ma vyhody to palceni prez paypal oproti strahavani z uctu ?
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Nenarazil jsem tu na to, takže: řekl jsem si že si to zas na měsíc pustím, ale oni nejsou schopný přijímat platby přes paypal, prostě proklikám se až na poslední obrazovku, kdy mi řeknou že všechno proběhlo fajn, ale ani po delší době (12+ hodin) se mi hra neaktivovala a peníze nestrhnli (aspoň tak).
    Má s tímhle někdo zkušenost?
    Další věc, platil někdo v poslední době (řekněme týden) úspěšně předplacenou kartou?
    ZACK
    ZACK --- ---
    JANDOS: To souhlasim, ja myslel, ze ti vadi samotne pvp (kdyz uz na nej dojde). Treba na Red Eclipsu je populace vyrovnana. Open wolrd pvp a Illum je mrtvy vsude, je to uplne spatne designovany pro tyhle ucely, o tom zadna. Ale treba to WoWko ma uplne stejny problemy.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KURE: Já už se s tím smířila, že to mnou je :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: Jo datac by mohl byt zajimavy :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KURE: hele bud naprosto v klidu, nerek bych ze to je infekcni, ale mame uplne stejnej problem ;D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Baví, ale jsem přehraná:) Přesněji řečeno, očividně u her nevydržím dýl než čtyři měsíce. Ale na nějaký datadisk se těším:)
    KURE
    KURE --- ---
    VESNACH: njn ja a par mych kamosu co uz hrajem doost dlouho hledame hru na dlouhy leta. a nejak nam to nejde.
    je to vzdycky hype, a pak to splaskne. doufam ze to neni mnou :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KURE: bohuzel ja taky a se slzickou na kraji orecha musim konstatovat, ze v trapnym aionu, kde mam capnutou postavu na emulatoru s top megaukrutne nabusenym gearem, si pri world pvp uziju daleko vic legrace, protoze: je tam asi tak bazilionkrat vic lidi, a přesto to beha v pohode bez lagu, dokonce to i jako bonus docela pekne vypada a hlavne, je to "zadarmo" ze :) davat 300/mesic za (povetsinou)singl pve jak psal jandos, mi neprijde zas az tak moc dobra investice, kdyz jsou kolem tituly, ktery nabízí temer bez rozdilu to stejny a zadarmo (rift uz ma venku taky fungujici emulator, okrajove mimochodem), ale jak sem psal niz, ja dal mmo par let zivota, takze starwars zakonite srovnavam a hledam chyby. ne kazdej musi bejt stejne nemocnej jako ja a nikomu tu hru neberu :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ...you were deceived! :D
    KURE
    KURE --- ---
    JANDOS: jop to podepíšu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam