• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    KURE
    KURE --- ---
    VESNACH: njn ja a par mych kamosu co uz hrajem doost dlouho hledame hru na dlouhy leta. a nejak nam to nejde.
    je to vzdycky hype, a pak to splaskne. doufam ze to neni mnou :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KURE: bohuzel ja taky a se slzickou na kraji orecha musim konstatovat, ze v trapnym aionu, kde mam capnutou postavu na emulatoru s top megaukrutne nabusenym gearem, si pri world pvp uziju daleko vic legrace, protoze: je tam asi tak bazilionkrat vic lidi, a přesto to beha v pohode bez lagu, dokonce to i jako bonus docela pekne vypada a hlavne, je to "zadarmo" ze :) davat 300/mesic za (povetsinou)singl pve jak psal jandos, mi neprijde zas az tak moc dobra investice, kdyz jsou kolem tituly, ktery nabízí temer bez rozdilu to stejny a zadarmo (rift uz ma venku taky fungujici emulator, okrajove mimochodem), ale jak sem psal niz, ja dal mmo par let zivota, takze starwars zakonite srovnavam a hledam chyby. ne kazdej musi bejt stejne nemocnej jako ja a nikomu tu hru neberu :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ...you were deceived! :D
    KURE
    KURE --- ---
    JANDOS: jop to podepíšu.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Fajn konkretni veci k PvP co me vytacely (no hate, stale to mam zaplaceny ale uz jsem to nezapl x mesicu a asi to zrusim)

- world PvP v podstate neexistuje. Svet a planety jsou tak rozinstancovany ze na 1-50 jsi nepotkal nikoho. Doslova nikoho. I kdyby snad ano stejne nebyly zadne odmeny za zabijeni. PvP a PvE servery byly naprosto to stejny ! Nulovy rozdil ....
    - Ilum kterej byl k tomu vyclenenej byl diky hero enginu skoro nehratelnej. Pokud tam bylo hodne lidi tak si mel i s nejnabusenejsim kompem par FPS + to obrovsky trpelo faction imbalanci kde v prumeru hralo na serveru 7 lidi za imperium a 3 za republiku.
    -To se projevovalo i v BGs ktery byly dejme tomu OK, ale za imperium jsi hral 24/7 jenom huttball huttball huttball. V tom byly podle me dost zvyhodneny ranged classy ale to vem cert, balanc je vecnej boj vsude.

Koho PvP nezajima tak to bylo az do 50ky super hra. Projel jsem si to 2x za jednu stranu a jednou za druhou. Ale potom jsi mohl maximalne probehnout daily nebo 1 potom 2 operations ktery byly neskutecnym zpusobem zabuggovany.
    Nikdo neceka ze to bude fungovat jako WoW po 7 letech ale tohle byla fakt sila.

Crafting byl pro me naprosto nezajimavej, ale to je snad v kazdym MMO krome EVE online ktery je na tom postaveny.

No a jak jsem psal uz predtim LFG system a server transfers pripadne nejaky spojovani uz mely byt daaaaaavno. Stat treba hodinu na fleetu a spamovat general chat s hledanim skupiny bez moznosti delat cokoliv jineho bavi malokoho a tohle si uz snad mohli overit z jinych MMO. Postupem casu s tim jak ubyvalo lidi to bylo az absurdni.

V souctu dobra story driven co-op hra na 2 "dohrani", ale spatny MMO
    ZACK
    ZACK --- ---
    JANDOS: To by jen narazka na tu nezvladnutou negaci. Uznavam, ze se to bez toho taky mohlo obejit.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ZACK: Proc tak stojis o moje dalsi nazory kdyz ti prisel muj prispevek debilni ? Debily proste ignoruj protoze te stahnou na svoji uroven.
    Odepisoval jsem na prispevek ID VESNACH ze ho to jako onlinovka nechytlo stejne jako me.
    ZACK
    ZACK --- ---
    JANDOS: Rozepsat to by melo rozhodne vetsi cenu nez resit, co sem hral nebo nehral. Ale vpohode, nerusene pokracuj v nekonkretnim hejtu..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: size dotoho hraju obcasne diablo ale SW klikam stale. WZ PVP me nebavi takze ho ted hraju jen kvuli tomu abych mel modovatelny telo aby muj marauder vypadal nak obstojne a ne jako plechovka s dratama. End game je asi nuda pro ty co u toho sedej 24h dene. Je sice pravda ze tocit dokola deily abych mel na prehazovani modu je voser ale co nadelam. takze nez si sfuknu dve planety s deily naka doba to je. Pak obehat nakej hard FP a auz je vecer a de se operace. a vzhledem k tomu ze mam cas hrat tak 3-4 dny v tydnu tak mam prace dost abych mel tu top vybavu. A vzhledem k tomu ze PvP sem zacal delat az ted tak mam dalsi praci.

podle me to je jak se ktomu clovek postavi, pokud chcete nekonecny end game dete hrad Lineage a zabijet 5000 creepu aby ste meli random 60% rcp na to co potrebujete :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ZACK: Jestli ti prijde dobry, tak asi nema cenu se rozepisovat, protoze jsi pravdepodobne nehral temer jakekoliv jine MMO s lepsim PvP.
    A end game si bw pravdepodobne predstavuje tak, ze si budes donekonecna zakladat dalsi alty (proto legacy system)

No a koho nezajima PvP tak hrebicek do rakve imho dali tim ze tak dlouho cekali se server transfers a LFG systemem. Lidi rozhazeny po 100 mrtvych serverech kde je vecer na fleetu 10-15 lidi not fun. Tyhle veci tam mely byt uz davno .... Obavam se ze 1.3 uz to moc nezachrani, jeste s guild wars 2 na obzoru ....
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Vim ze vice lidi odeslo kvuli pvp zpatky na wow. (z meho okoli) ja nemuzu soudit moc, protoze sem zatim byl asi jen 5 warzon, ale z meho pohledu, melo by to byt rozdelene alespon po 10ti levlech, a classy sou trochu nevyrovnane, ale jinac mi neprijde tak strasne jak vsichni rikaji.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VESNACH: Takze v podstate stale hraju a bavi me :-D

protoze kdyz by te to tak moc nebavilo tak by byl ciry nerozum hrat to jen proto ze neni nic jineho :)

Kazdopadne chapu co chces rict. Presne sem se ted z warrem sekl na 42 a expim pres pvp (teda ted uz zas ne) protoze ty 3 planety znova se mi vubec nechce. Mi teda wowko tolik nevadi a na pandu se podivam. Sw me porad bavi, ale freeznul sem to (jeste mi stejne zbyva mesic cca) protoze ted hraju diablo.

A pekne sem jim napsal ze sem to freeznul protoze expeni je porad to same dokola, zadna variabilita. Uz po me chteji nejaky dotaznik jestli bych nemoh, ze sem byl tak skvely hrac a ze jim je strasne lito ze koncim :-D
    ZACK
    ZACK --- ---
    JANDOS: Co je tak tragickyho na PvP? (nechme stranou, jak debilne si to napsal :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    VESNACH: Protoze jako onlinovka to uplne failnulo. Jako co-op single to bylo super. Zahrat si to 2x na padesatku a projit si ten svet a pribeh ... Ale naprosto tragicky PvP a end-game content jsou proste veci bez kterych MMO tezko muze byt. Navic ten hero engine se ukazal jako naprosto nedostatecnej pobrat velky mnozstvi panacku naraz (viz. Ilum)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DWAY: no, prodluzovat clovece kupodivu asi budu, protoze 300 mesicne pro me neni zas takova zatez a nic lepsiho momentalne neni :) ale jako onlinovka me to moc nechytlo. nevim, asi sem proste jenom cekal vic, a i kdyz je to vyborne remeslne zpracovane, pres to prvotni zklamani se mi doted nepodarilo uplne prenest… rozhodne mam ale tyhle pocity spis proto, ze stejnych (v nekterych pripadech ne horsich) her principem jsem hral, na muj vkus, az moc. navic nejsem zas tak zaryty fanda starwars.
    jednoduse, na dalsi grind a questeni nemam zauldek, takze se mezi 30-40 vyslovene premaham a kroutim prsty na nohou, a to je pve udelany vyborne a zabavne. bohuzel porad tam je pro me zazitych stereotypu vic, nez tech vyslovene uchvatnych veci…
    mozna kdybych si odpustil aion a rift z posledni doby, tak by me to chytlo uplne jinak a beru, ze to je ciste muj subjektivni problem. momentalne fakt cekam na zazrak, kazdopadne uz nemuzu hrat nikdy vic dalsi wowko s hezci grafikou, abych u toho neprozival torturu hranicici az s fyzickou bolesti, jestli mi rozumis :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VESNACH: Tak v podstate muzes dat ze uz nehrajes a proc te nebavi :) Predpokladam ze prodluzovat nebudes :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    chybi mi tam moznost "uz me nebavi, ale hraju, protoze to mam zaplaceny" :)
    DWAY
    DWAY --- ---

SWTOR

33 hlasy od 33 respondentů

TAJEN
      TAJEN --- ---
      Tak po 12ti hodinach mam konecne dalsi cat warhero setu resp. kalhoty super.. pridavaji my 61 powru he parada utracim nehorazne mrte penez za augumentyx a predelam 6 augumentu z cunningu na power hle a co to prumerna DMG svete divse klesla cca o 2k na ranu .. nehlede nato za critikal dam tak jednou za pet minut jako supr zbylo mi 10k takze to ani neprehazu nazpet ty augumenty.. zeja vul si dycky necham nakecat nakou picovinu a hned ji musim jit zkusit ale tahle me stala az moc penez :(
      TAJEN
      TAJEN --- ---
      No ja mam zatim jen WH rukavky ale vcera sem potkal snajpra comel uz 5 veci ale mel jen o 20k vetsi dmg nez ja tosemi zda divny ..
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam