• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Tak ta veta dava smysl ve stylu

tesil sem se na novou planetu ale seru na swtor a prestavam si to platit. Ale to je vesmes fuk :)

grammar spoiler:
    rozplyval se pise s y ;)
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Ja vim, ale nad tou bych se rozplival, az bude aspon jasny v jakym patchi to bude.
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    dobry rozhodnuti bylo koupit potrebny 49 augy s predstihem. ale nekoupil jsem jich dostatek.. :-) ted je to peklo. ale funguje bezchabne
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: v tomto patchi ne, ale bylo to ve videu co chystaji pro tento rok.
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    TAJEN: Bohuzel ti to presne nepovim. Ptala jsem se a nekopcil vsechno, jen uz nemuze zjistit co to presne bylo. Takze promin, ze nijak nepomuzu tim padem=/
    ZACK
    ZACK --- ---
    TAJEN: Zadna nova planeta tam neni.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    btw uz je fronta ted na Nad.. :) zatim 50 lidi ale bude hur :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: celej adresar co ma X giga.. takze tobe zbyva jedine reinstal
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    OGIMEI: co presne prekopci ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: Ty polez domu a púod jezdit uz chci Pantera .)) cece neska se mi povedlo sejout za hru 4 ale tosme byli v grupe asi jen 3 trojky .)) Swetr daruju segre at si uzije snad ji to pobezi dyz to nainstali nacisto no.. skoda tesil sem se hodne natu new planetu ale snad to poserou dote miry ze to bude na vanoce F2P bude napicu ze ultra pvp chary uz budou 100+ s rankem zakze uplne jinde a jase nechytnu ale uvidime stale tu je WoT :))))) a treba se pochlapi a po roce odkladu na vanoce pusti Arce age a jasi budu vklidu craftit :))
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    FIONOR: napodobne
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    Ja sama problem nemela zadny. Ale pritel mel ten stejny problem, ktery tu resite, neustale repair. Vyresil to tim, myslim, ze prekopcil veci ode me do jeho pocitace a jelo mu to hned bez problemu.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    me teda update probehl v poradku ale nefunguje mi po obnoveni predplatneho security key...kod ktery vygeneruje aplikace neni rozpoznan...

nastesti login bez klice funguje

ale i tak divne...napsal jsem jim a uz je to skoro den co cekam na odpoved
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: podle toho co píše JAFROS to vypadá, že nejseš jedinej s tímhle problémem.. to tomu zas kluci dali :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Tak sem repairoval a patchoval prezden.. pridu z prace pustim to a zase to chtelo repairovat 42 souboru.. stale dokola to jebu hru dam sestre at sitam dohraje ten mesic ona swetr ume skoncil .. takze ti nic neposlu :)))
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    hmmm, tak instaluju patch a opet mi to zlikvidovalo celou hru, nebavi me to porad reinstalovat teda...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MALY_BOBIK: nahodou jsem si docela zajezdil se svojim KV-1S :D ale co se swtoru tyce tak to nasralo no, ale co sem se tak bavil s lidma na TSku tak tech bugu je tam zase spousta takze patch dva a bude to zas OK pocitam
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    INF1466: to nenzni az tak prijhemne tohle ....
    DWAY
    DWAY --- ---
    Takze si pockam jeste par tydnu, nebo az si zas neprozretelne pustim stazene uvodni intro v HD (Just inspecting the troops FTW) a pak si to taky zkusim :) Mozna ze ozivim svoji Knightku na RE kdyz sou takove cekacky, a LFG jako tank by mohlo byt zajimave :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    na nad sem logoval v pul osmy a 990 lidi, cekal jsem asi pul hodiny, horsi bylo kdyz mi hra z nicehonic po pul hodine spadla natvrdo do voken a server si me nepamatoval a dal me znova na cekacku 1400 lidi s odhadem dve hodiny.. takze nakonec vyhraly WoT :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam