• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    INF1466: mno co sem koukal tak v disciples je lidi celkem dost online vecer bejva tak 25+ , opsky tak nak chodime behem tejdne
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: ToFN je teď heavy, RE netuším, večer ti můžu kouknout jak je to na fleetě, ale myslím že včera byly dvě nebo tři instance (při spuštění transferů byly 4)
    DWAY
    DWAY --- ---
    RE a ToFN sou porad plne? (nemyslim preplnene ale spise zive)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    nikde žádnej termín a navíc se bojim aby to nedali bez patche, spíš čekám na solo ranked warzony a aby šlo do ranked chodit nejenom v osmi..

jinak klasika, utery ctvrtek nedele raid, pondeli streda warzony, obcas nejakej eventik, lidi aktivních tak patnáct..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    INF1466: nake info kdy asitak bude ? a jinak jak valcite ? ja ted mel cas lognout jen asi 5x :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: tak dojeb, mi to stejne nefunguje :-D A me treba LFG a modifikovatelny gear laka :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jj asi predpokladaj ze nekoho nalaka 1.3ka ktera toho vlastne moc neprinesla.. ale tak treba se nekdo chytne na groupfinder a RWZ...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Hah, tak sem si rikal ze bych si mozna i zahral a od vcera je tyden zadaco pro neplatice :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MARWIN: to je uz ale dlouho ne ?
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    SWTOR zdarma na zkoušku
    http://www.re-play.cz/novinky/2012/07/swtor-zdarma-na-zkousku/

po kolika letech tohle zavedl WoW?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DWAY: no vidis to, takto by mohl byt trochu problem :D no treba se najde nejaky nocni ptak, ktery bude chtit hvezdny valky vnutit babicce a dedovi v recku za lidovou cenu.. co ja vim, prej sou tam na tom ted spatne a urcite si chtej taky zahrat, tak nebudme svine a nerejme kde nic neroste.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VESNACH: dotycny je z ovy :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    DWAY: ale hovno problemy. nomalne bych se s dotycnym sesel nekde v praglu s notasem a on by si to prepsal podle sebe. fakt mi o ty 300 nijak zvlast nejde, spis o cas, kterej tam je a kterej nevyuzite tika.
    jinak osobne proti ty hre nic nemam (nakonec muzu tvrdit, ze patri k tomu lepsimu co sem kdy hral), jenom me to proste ted nebavi, mam spoustu jinejch starosti.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: ja uvazoval ze bych to rekl brachovi ze to nekdo prodava za 300, jenomze tam muze byt problem s prevodem uctu security srackama a podobne.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ZACK: jasne ze jde, zkousel jsem a stejny vysledek...zkusim znova i dnes :)) jen tak ze srandy :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    PUEBLO: Na tom urcite delalo osum lidi tech 6 hodin a ty si toho vubec nevazis!
    To to nejde proste zahodit a vzit znovu?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ZACK: tak jim trvalo 6 hodin nez mi napsali ze mi nemuzou pomoci :DDD
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    prenecham ucet klidne s krabici za 300, pres dva tydny hrani tam je urcite. skoda to nechat vyhnit, kdyz uz tam nelezu.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    prubnu dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam