• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ANARCHA: no právě, dneska co zastřešuje EA tak polovina jsou marketingový kecy kde dělaj z bugů featury a druhá půlka jsou marketingový kecy jak bude všechny dobrý (ale jen když přijde spousta novejch hráčů, co to zplatí, což nějak na prezentacích zapomínaj dodávat) + fail s tím, že vyházeli komplet lidi co to dělali a nahradili je noobama z marketingovejch škol
    PHATE
    PHATE --- ---
    PUEBLO: hraju to cca 3 tydny a je to jine, zabavne, ale hraju to jen proto, abych si zkratil cekani na guild wars 2.
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    Mě osobně nejvíc mrzí , že na prezentaci SWTOR se EA kasala jak mají mraky připraveného herního obsahu a jak ho budou uvolňovat a zlepšovat hru a skutečnost byla taková , že se s tím srali uplně neuvěřitelně všechno jim trvalo dlouho a věci co tam měli bejt dle mě už od začátku tam narvali až z 1.3
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PUEBLO: no tenhle víkend je free trial - prý jako oslava měsíce od spuštění, jestli ti to odpoví
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Na WoWkillera neverim, doba je jinde, lakadel spousta, fragmentace hracskeho pole obrovska.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    nevite jak se EA dari se Secret World?

Star Wars svet je marketingove ucinny, myslim ze az ukonci SWTOR prijdou s dalsi SW MMORPG
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Myslím, že nikdy :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: No jako osobne sem zvedavy kdy se najde neco co sunda wow z pomyslneho trunu. Pravda ze si pod sebou rezou vetev sami, ale porad jeste maji daleko k tomu aby ji urizli.

A je fakt ze sem byl optimisticky, ale ted se trochu obavam ze to skonci tak jednim datadiskem a este se dockame toho jak zhasnou servery a cusky.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Ja to beru tak, ze to splnilo hlavni ucel: odtrhlo me to od nekonecneho cecku zvany WoW. Byt to takova bomba a navykovka, jak se puvodne cekalo, tak bych si nepomoh, takhle je to idealni, prestal sem s herakem, uz jen tak obcas potahnu z darovaneho brka, jestli mi rozumite. Promarnena sance to rozhodne je.
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    Já když vidím jakým směrem se ta hra vyvíjí a jak postupně upadá jsem celkem rad , že už ji nehraju , prostě zase jedna z mnoha promarněných šancí.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    mě spíš vadí ty opsky, tedy omezování obsahu, než usnadnění hraní..
    já mám prostě rád f2p model který se dá hrát bez omezení zadarmo, a za peníze je možné si to ulehčit, urychlit apod, ne že to bez placení nejde, tomu free to play neříkám, tomu říkám pay to play
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Jenze ja nikoho neinvitnul :-D Pochybuju ze jeste nekdo chce :-D No kazdopadne, to je fuk. Pravda kdyz si to pustim jednou tydne tak by to melo byt ok, a kdyz to budu chtit hrat vice tak ty 3 kila me nezruinujou. Ale proste vylozene ten transportation je ojebavka, ala co bychom jim zebrali, aby sice mohli hrat ale sralo je to tak ze si zaplati...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: tak to se uvidí, dneska když máš to vozítko žes někoho invitnul a k tomu si zaplatíš v legacy speeder od lvl 10, tak máš 110 kový vozítko od lvl 10 a s tím se dá překousnout i zamknutý porty nebo jak to bude...
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: No primo ta omezena doprava je na to na co narazim. Zbytek bych prekousl, ale to cestovani...
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    DWAY: nechci spoilovat ...
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: nemuzes, je to tam napsane.

ALONSY: tohle se tvari jako 2FP ale ve vysledku kdyz z te hry nechces mit utrpeni tak si to musis zaplatit.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: jinak ja mam bohuzel malo casu tak bych asi i to free bral jen teda pokud bych mohl opsky
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: ty co maj free nemuzou chodit na opsky ?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    WKILLA: Asi je to lepší, než jak to má třeba DDO - kde jsou zpoplatněné zóny a nedoleveluješ to bez placení.
    Nejlepší by bylo asi klasicky placená hra + čas od času datadisk a věci ke koupení, které neovlivňují hru.
    No ale vlastně EA, to nemůžou, to je na ně málo vydřidušský :)
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    ALONSY: Takhle mi to vyhovuje. Dohraju si pěkně každou class jako single player a nebudu za to muset dát ani korunu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam