• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: jenomze to je presne to. Wow vyslo pred 8mi lety. Ted je doba nekde jinde, a kdo se chce uchytit na trhu musi drzet krok s dobou a dat lidem co chteji.

Kolik mobilu melo pred 8mi lety dotykac a wifinu a mp3. Znamena to ze dneska by vsem mela stacit nokie 3210 a nemeli by byt rozmazleni?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ALONSY: to jsem presne cekal :)) na druhou stranu WoW uz x let ukazuje co zakazniky nejvic bavi = endgame, bez neho i wow byl nic...

tak se sakra snazim hru vydat s endgame a ne bez ni ne? :))

navic Blizzard si musel cesticku proslapat sam, zkouset, tvrde makat...
    dnes proste firmy uz vi proc je WoW uspesny....a STEJNE ty hry vydavaji presne takove ze nemaji sanci na vetsi uspech...

SWTOR je jakz takz uspesny protoze do toho narvali mraky penez a protoze je to Star Wars
    DWAY
    DWAY --- ---
    PUEBLO: No cendove cekali ze se lidi buh vi jak zabavi tim nez polozi Operace, a voala lidi se nezabavili padlo to rychle. Gear se nasbiral. Takze spise pvp zatim funguje. Jako tahoun.

INF1466: Codex je chaba nahrada. Chybi jednak vylozene seznam, a jednak zpusob jak se o to podelit s ostatnima. Protoze hlavni tahoun achivek je jednak pocit ze jsme neco dokazal (neco co bylo predtim vytyceno protoze malokdo ma na to si ty achivka vymyslet sam a pak mit dobry pocit) a hlavne chybi moznost se pochlubit tim ze sem to dokazal. A samozrejme odmeny jako tituly a mounti a peti taky nejsou od veci. At si rika kdo chce co chce, tohle ma wowko vymyslene dobre (nejen wow uz i steam a live a podobne alternativy maji achivka). A je to holt jeden z tahounu jak udrzet motivaci po dolevleni.

Tak samo reputace, samozrejme s nejakym tim gearem je velmi dobra motivace proc se zdrzet ve hre po max levelu.

Abych to shrnul. Nabeh maji (codex, holocrony atd) ale neumi to tem hracum "prodat". Pritom by stacil nejaky fancy layout kdy ti to zablika, hodi to do gildy a da ti to 10 bludistaku a hned to je lakavejsi ty blbosti delat.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Jo, ale to řeší ten nový obsah každý měsíc:)
    PUEBLO: Kolik že věcí v endgame mělo WoW když vyšlo? Lidi jsou rozmazlení, kdyby měly vycházet hry v nějakém stavu, v jakém si to každý představuje, tak se nevyvíjejí 4 roky, ale tak 10.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: codex tam mas, ale pulka zaznamu je bugla :(
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    co to je za nemoc vypoustet hry bez endgame :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: chybi tomu endgame. Alti se nedaji tocit porad dokola, obzvlast kdyz ti nenabidnou moc alternativnich cest jak je levlit, a endgame taky nema moc lakadel. Myslim si ze hodne tomu chybi achievementy.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Proč bez budoucnosti? Pokud budou fakt každý měsíc vydávat nový obsah atd. tak by to úspěch mít mohlo.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    PHATE: Já jsem zrušila předplatný. Je to super, zábavný jiný... Ale _něco_ tomu chybí... Nejhorší je, že vůbec netuším co.
    Atmosféru to má parádní, questy dokonalý... Ale prostě mi chybí takový ten pocit té správné závislosti.

Na GW2 se začínám taky těšit. To jsem před měsícem říkala, že nikdy. Pak jsem si omylem pustila jedno video a dostali mě :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    PHATE: zabavne to je, o tom zadna :) Ale tak trochu bez budoucnosti zatim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: Tak prinejmensim by to mohla byt ona tajmna onlinovka od blizzardu, ktera ma nastoupit po wowku. Prinejmensim pokud se na tom opravdu robi uz ted, a zbyvaji nam jeste 3 datadisky (vcetne pandy) tak by to mohlo byt odladenejsi nez vetsina onlinovek co jdou ven v dnesni dobe. Ale to uz offtopicuju takze toho radsi necham :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ANARCHA: no právě, dneska co zastřešuje EA tak polovina jsou marketingový kecy kde dělaj z bugů featury a druhá půlka jsou marketingový kecy jak bude všechny dobrý (ale jen když přijde spousta novejch hráčů, co to zplatí, což nějak na prezentacích zapomínaj dodávat) + fail s tím, že vyházeli komplet lidi co to dělali a nahradili je noobama z marketingovejch škol
    PHATE
    PHATE --- ---
    PUEBLO: hraju to cca 3 tydny a je to jine, zabavne, ale hraju to jen proto, abych si zkratil cekani na guild wars 2.
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    Mě osobně nejvíc mrzí , že na prezentaci SWTOR se EA kasala jak mají mraky připraveného herního obsahu a jak ho budou uvolňovat a zlepšovat hru a skutečnost byla taková , že se s tím srali uplně neuvěřitelně všechno jim trvalo dlouho a věci co tam měli bejt dle mě už od začátku tam narvali až z 1.3
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PUEBLO: no tenhle víkend je free trial - prý jako oslava měsíce od spuštění, jestli ti to odpoví
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Na WoWkillera neverim, doba je jinde, lakadel spousta, fragmentace hracskeho pole obrovska.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    nevite jak se EA dari se Secret World?

Star Wars svet je marketingove ucinny, myslim ze az ukonci SWTOR prijdou s dalsi SW MMORPG
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DWAY: Myslím, že nikdy :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: No jako osobne sem zvedavy kdy se najde neco co sunda wow z pomyslneho trunu. Pravda ze si pod sebou rezou vetev sami, ale porad jeste maji daleko k tomu aby ji urizli.

A je fakt ze sem byl optimisticky, ale ted se trochu obavam ze to skonci tak jednim datadiskem a este se dockame toho jak zhasnou servery a cusky.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Ja to beru tak, ze to splnilo hlavni ucel: odtrhlo me to od nekonecneho cecku zvany WoW. Byt to takova bomba a navykovka, jak se puvodne cekalo, tak bych si nepomoh, takhle je to idealni, prestal sem s herakem, uz jen tak obcas potahnu z darovaneho brka, jestli mi rozumite. Promarnena sance to rozhodne je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam