• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: obtížnost nevím - ty barvičky mi vadí :) jsem takový nějaký přesycený fantasy...
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: myslis obtiznost, nebo barvicky? Barvicky mi nevadi sem zvykly ze nektere fantasy byvaji barevnejsi. Ale co se obtiznosti tyce to je vec jina no.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DWAY: no nevím, podle GW2 je to cesta jak dál... :)
    (a je to ten důvod, proč mě ta hra odpuzuje)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KID_MCHUTT: vidis a zrovne na tomhle wow pravdepodobne dojede.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUEBLO: tSW není pro WOW konkurence - není to dost barevné a jednoduché pro dětičky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BALDUR: No je fakt ze novy Kotor s upravenym enginem DAO (DAII mi prisel odflakly) by mohlo byt docela posusnanicko no :) Nezbyva nez doufat ze sme byli hodni hraci a Biojezisek nam neco nadeli.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    DWAY: třeba někdy za pár let překvapí, je to samozřejmě jen má domněnka, BioWare (ono vůbec kolik těch původních tvůrců tam zůstalo..) si prostě vybrali pokračovat v tom univerzu prostřednictvím této MMO..
    že by teď pracovali na rozvíjení příběhu SW:ToR a pak se nějakým titulem vraceli do té časové mezery (i když to je 300 let) samostatným RPG titulem či sérií se mi zdá dost nepravděpodobné, ale stejně doufám, že se pletu :)

FIONOR: nenapsal jsem přeci, že se nepovedl, ostatně příběhová část té hry je asi to jediné co mě k tomu v budoucnu může ještě dostat (to jsem snad vzpomenul), na poli MMO v tomto ohledu hra zatím určitě nemá konkurenci, ale prostě nejde to vůbec srovnávat se zážitky z Kotorů, ostatně to asi čekal málokdo a měla to snad vyvážit ta "MMO část" hry, což se ale taky moc nepovedlo...
    DWAY
    DWAY --- ---
    BALDUR: A co jim brani udelat kotor 3 ktery se bude odehravat normalne po kotoru 2? Preci jen mezi timhle a kotorem je odstup par set let. (nevim jestli 300 nebo 600)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    ALONSY: jo, příběh zabaví, mmo/co-op hraní ok, ale mi se ta hra s odstupem času jeví tak, že se jim nepodařilo ani jedno udělat pořádně
    už je to ohrané, ale prostě kdyby se soustředili na volné pokračování Kotoru, přičemž měli rozhodně na čem stavět... věřím, že byli by schopni udělat zase velmi kvalitní Star Wars hru a klidně tak rozjet třeba novou sérii, která by jim jistě vydělala dost a fanoušci SW by byli spokojeni...

takhle si akorát BioWare/EA pošramotili pověst na poli MMO a Kotor už po tomto těžko oživí SP titulem, což mě mrzí ze všeho nejvíc

uvidíme jak se lidi chytí na to pochybné F2P, ale osobně to moc nadějně nevidím... budu tedy rád za každý větší story update a v takovém případě se ke hře budu vracet, ale už jim moc nevěřím
    DWAY
    DWAY --- ---
    lol. Old Republic is expanding. Learn about the free to play :-D No hlavne ze to umi dobre podat :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: tak ono i pridat tak na 5 planetach deily by neuskodilo. ten prostor tam je tak proc ho nevyuzit. belsavis nechodim pac uz mi leze krkem a pomalu i ilum
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Ja po nich ani nechci novy planety, vsak me muzou posilat na mista, kde sem uz byl, mluvit se staryma NPC, ale s novym duvodem, k tomu staci jednoho schopnejsiho scenaristu a par novych scriptu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Njn nove planety vicemene v nedohlednu (mozna ta jedna patchova nekdy a pak pravdepodobne az datadisk) a to ze by pridelali nejake low level planety pro alternativni alteni to uz dem prestal doufat davno no. A pritom by se nasla spousta zajimavych planet na ktere bych se podival.

Nemluve o tom ze az jim dojde fantazie, a klidne predtim je tu vzdycky moznost otevrit nove zony na stavajich planetach.

Treba podivat se na Tatooine na lvl 20 a pak na lvl 40 do jine lokace by taky hru ozivilo.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Tady je ten kamen urazu. Kolik ze za tech 8 mesicu vyslo rozriseri toho pribehu? Jeden event, jeden daily hub, oboji pribehove zabava na hodku. Jasne, je to dany tim, ze doted dodelavali zakladni system, ale letos to lepsi nebude, protoze ted se bude delat hlavne na f2p modelu (jeste pred mesicem tvrdili, ze swtor na to neni staveny, takze to neni jen prepnout tlacitko). Takze nas ceka mozna jeste nova rasa, HK (to bude zas tak hodinka litani po planetach).
    MICKK
    MICKK --- ---
    ALONSY: swtorn nijak sem to nehnal, ale po měsíci nebylo co hrát
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MICKK: Vzhledem k tomu, že mluvím všeobecně a ne přímo o SWTOR, tak těžko říct:)
    MICKK
    MICKK --- ---
    ALONSY: betou myslíš dobu od vydání do patche 1.3?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    No,ale zrovna ten SWTOR i TSW jsou především o příběhu a až v druhé řadě o dungeonech a PvP. Takže kdyby věnovali víc času end-game a míň času té cestě tam, tak se k tomu end-game možná ani nikdo nedostane :)
    Možná dělají chybu těma betama. Kdyby tam hráče pustili až s oficiálním spuštěním a každý to leveloval poprvé, tak jim to vychází na ty rozšíření end-gamu akorát. Jenže tihle powerleveleři, co pak brečí, že nemají co dělat.. Škoda slov:D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    DWAY: jj PVPko je ve SWTOR fajn :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: jenomze to je presne to. Wow vyslo pred 8mi lety. Ted je doba nekde jinde, a kdo se chce uchytit na trhu musi drzet krok s dobou a dat lidem co chteji.

Kolik mobilu melo pred 8mi lety dotykac a wifinu a mp3. Znamena to ze dneska by vsem mela stacit nokie 3210 a nemeli by byt rozmazleni?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ALONSY: to jsem presne cekal :)) na druhou stranu WoW uz x let ukazuje co zakazniky nejvic bavi = endgame, bez neho i wow byl nic...

tak se sakra snazim hru vydat s endgame a ne bez ni ne? :))

navic Blizzard si musel cesticku proslapat sam, zkouset, tvrde makat...
    dnes proste firmy uz vi proc je WoW uspesny....a STEJNE ty hry vydavaji presne takove ze nemaji sanci na vetsi uspech...

SWTOR je jakz takz uspesny protoze do toho narvali mraky penez a protoze je to Star Wars
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam