• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    INF1466: no zadnej bonus nemam, takze mi to prijde jako dost nefer pristup, resp. jsem se tesil, ze si to zase ozivim a ze EA ma dobrej pristup k bejvalejm hracum a opet jsem byl naivni...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    JAFROST: no to je podle me ta stovka + se na lidi co to nekdy meli koupeny nevztahujou vsechna omezeni imo, ale jinak souhlas ze je to k nicemu :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    INF1466: puvodne to bylo, ze majitele limitovane edice a predplatitele do srpna budou zvyhodneni, tak velky hovno... tohle je uplne k nicemu
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Me teda sere, ze jsem byl do zari predplatitel a mam za to 100 cc a to je asi tak vsechno, mam sberatelskou edici a nejak mi to nesedi s tim, co bylo proklamovano, to jako kde jsou vsechny ty vyhody???
    BENKENOBI
    BENKENOBI --- ---
    Me taky omezeni nepali, jen sem zvedav kolik nam platicim hracum budou posilat CC. Pisou "nejmene 500 mesicne", tak mozna 501 :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    FIONOR: vzdycky je zpusob, jak zavest F2P a neprudit pritom hrace. EA ale zavedli nektery naprosto nesmyslny omezeni, ktere te hre moc nepomuzou.
    jinak jako hrac, co jsem si to kdysi platil, bych cekal trochu min omezeni, takhle jsem se max mrknul na to, jak to vypada a zjistil, ze abych si to mohl aspon zahrat, tak si to stejne musim zaplatit, jinak nebudu ziskavat penize, nemuzu se zapojit do ekonomiky (omezene vyrobni skilly), zamknou se mi taby v bance, nemuzu posilat mailem kredity, mam omezeny revive, nemuzu si vybavit fialove predmety a spousta dalsich veci (a to vsecho i jako preffered player)
    a abych zjistil, ze mi ty slibovany cartel body nakonec poslou az kdyz si to predplatim, tak to uz je moc. proste lidem, co si to kdysi platili, meli ty vyhody nechat, s tim ze omezeny by byly akorat ty warzony, operace a flashpointy (a samozrejme i ten novej content), zavest ta omezeni jen pro nove hrace a vsichni by byli spokojeni.
    takze papa a asi definitivne, to radsi budu hrat guild warsy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: ale za blowjob bych tech 1000 kartel coins dal :-D

jinac F2P je zpusob jak ziskat penize kdyz pay to play nevysel. A netvrdim ze by to melo byt zadarmo, ale taky mi prijde ze to trosku prehaneji s cenama tech veci. Proste si sedli a zacali vymyslet, co vsecko by mohli zpoplatnit, coz me trosku sere. Nemluve o tom ze se bojim jak moc se mi hra oseka, kdyz prejdu na F2P model.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    mno, jako drivejsimu subscriberovi slibovali cartel coins a nic neposlali, tak si o nich myslim svy. a to omezeni quickbaru mi teda prijde dost mimo.
    taky se mi nelibi omezeni penez, 350.000 kreditu jako max pro neplatici je fakt vysmech. a omezeni na 5 itemu na aukci taky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: jo dostal sem jich mene nez bych cekal no. Za to kolik sem nechal na mesicnich poplatcich tak sem dostal cartel coins asi za 250 kc :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BENKENOBI: mozna proto se oplatilo si to zaplatit jednou. Jsem velmi zvedavy teda jak to dopadne az to prestanu platit, co vsecko mi "zatrhnou"

FIONOR: vychazi to cca 1000 kartel coins za 200 kc zbytek uz si dopocitas v zavislosti cene tech veci ze?

ALONSY: odemknuti wz na tyden stoji nejakych 240 kartel coins takze vlastne za 200 mesicne muzes hrat jen WZ. Yop neni uplne vyhra, na druhou stranu kdyz na to nemas cas neplatis a kdyz si chces zahrat tak za pul sta tyden radis jak cerna ruka :)
    BENKENOBI
    BENKENOBI --- ---
    na offico strankach se koukni kolik stoji balicek CC a pak uz jenom delis :)
    BENKENOBI
    BENKENOBI --- ---
    kazdy dalsi quickbar stoji v prepoctu ~ 50 Kc
    BENKENOBI
    BENKENOBI --- ---
    je to pravda
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ovsem ted jsem si precetl ze F2P hraci prej maji omezeni na UI a to prej v podobe maximalne dvou action baru. Muze nekdo potvrdit/vyvratit? ja se k tomu dostanu az pozde vecer
    WRATA
    WRATA --- ---
    ALONSY: Nesouhlasim. Naopak se mi libi ze te neomezuje veci jako v LOTRO kde si musis dokupovat zony popripade classy v DDO. Co je v kazdem MMO dulezite je ten endgame a kdyz ti sam developer dava do cesty prekazky jak se k nemu dostat je to dost napicu. Tohle SWTOR nedela a je to jedine dobre
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak jsem si dala jedno pvp, fakt mě to baví, ale teda štvou mě, že mám všechna omezení jako někdo, kdo to dnes hraje poprvé, i když to mám koupené a platila jsem to půl roku.
    5 WZ na týden je pomalu výsměch.
    Škoda, bylo by spoustu způsobů, jak si nahrabat a nevypadat jak totální vyděrač, museli to vzít z toho nejhoršího směru.

Ale pro nové lidi asi na vyzkoušení dobrý, já to chtěla hrát jenom kvůli těm WZ a to se mi asi nevyplatí, za pět her týdně se do toho člověk ani nedostane.

Kdyby to bylo volnější, časem bych jim třeba zaplatila ráda, takhle se na to spíš vykašlu úplně.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak problem vyresen s novou grafikou v novem patchi. (Btw kdyby si nekdo nevsim, prekopali grafiku krapet)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Hm, nedostala jsem žádný e-mail, ani se zapomenutým heslem.
    Přemýšlím, že jsem možná zakázala všechny e-maily od nich. Docela problém :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nemeli ste nekdo problemy s animacema laseru (svetelny mec, blaster) kdyz dam za BH unload tak mi ty lasery litaji dost divne. (proste rozbita grafika no) tak jestli to nejde nejak osefovat. Mam pocit ze predtim mi to nerobilo, tak mozna nove ovladace grafiky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam