• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    MICHIGAN: nemaji omezeny vstup, ale loot.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    MALY_BOBIK: zasadni problem je, ze ti f2p maj ty flashpointy omezeny, to muze byt na serveru klidne kvanta lidi, ale v hledani party to nepomuze, spis naopak. proste to stejne jako spoustu dalsich veci vubec nedomyseli.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: no prave, uz tak je. Kdyz sme celkali na assassina v HC zone, ktery se bezel opravit, tak sme vytahl HK ktery daval vetsi dmg nez on :-D A prave ze si ho za 1 mega (nebo 350 cartel pointu) muzes poridit na alta kdyz ho mas na mainovi. Coz je pro me rozumny zpusob jak utratit ty bonusove body :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: od lvl 1 no to by bylo krapet owerpower :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: jo to jo, ale kdyz uz dodali moznost poridit si hk na jakehokoli alta, tak mohli i prekopat ty dialogy. Kor kdyz vsecky classy maji stejne HK a neni to jako bys musel delat extra + affection pro kazdou classu.

Ale tak jebat, proste na rozhovory prehazuju na Khem Vala no. By me zajimalo jestli muzu mit HK od lvl 1
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak musim rict ze HK je dost brutalni, hlavne abilita ze na jednu ranu zabije normalniho a silnejsiho moba. Ale co me trochu sere ze se s nim nezveda repka za questy. Proste se na to chlapci vysrali.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MIKEE: No ja se front bát nemusím jako platící mám mít přednostní vstup. A jako mít x mrtvých serverů je taky blbost uvidíme kolik lidí by bude hrát ale těch 250 na fleete bylo fér ;) ikdyz hammer station s pugem byl teď desnej hell sem myslel že tu klávesnici rozkousu
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    MALY_BOBIK: to je teda smutna story, tak jako tak jsem cekal, ze s nastupem f2p to trosku rozsiri, nemyslim si, ze mnoho lidi k aspon nepravidelnemu placeni prilaka 40ti minutova fronta ... ale tak, kdo chce kam
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MIKEE: jop jeto tak
    DWAY: GZ
    DWAY
    DWAY --- ---
    mozna nejsem uplne prvni, ale konecne

MIKEE
    MIKEE --- ---
    chapu to spravne, ze z tech asi 40ti English serveru co jsem videl v bete zustaly 3? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Doing Dark Lord stuff like a sir? :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    yop, je to dost ojebane. Uvidime esli to pujde udelat hratelnejsi tema cartel coinama. Treba unlock baru jestli se tyka vsech postav nebo jen jedne. A asi abych si vytvoril vsecky alty dokud to mam zaplacene :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ...asi primaluju malgusovi co mi tu stoji na kompu fixkou knirek :) ale to je tak jediny co se s tim da delat
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: jo taky bych to asi nazval velkou dojebavkou, kdyz jedina vyhoda nekoho s CE je ze ma sprint oproti f2p
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jo uz tu tabulku rozsirili o ty co to maj koupeny a nemaj zaplaceno (preferred status)

Features | Star Wars: The Old Republic
    http://www.swtor.com/free/features
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: no oni slibovali ze platici hraci budou mit mensi omezeni, takze sem dost zvedavy jak moc omezeny budu az mi to vyprsi.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Kdyby to byla omezení pro nové hráče, tak to chápu, prostě F2P je F2P, někdo to umí udělat hratelný, někdo neumí nebo nechce.

Ale aby člověk, který má CE a platil to třeba půl roku měl stejný omezení jako někdo, kdo to dnes poprvé stáhnul a nedal jim ani korunu nespravedlivý prostě je a myslela bych si to i kdybych patřila do té druhé skupiny :

A mě to jedno PvP bavilo, pravděpodobně bych si to chtěla zaplatit, ale nesměla bych mít pocit, že si ze mě dělají srandičky.

Jinak změny, které jsem zaregistrovala jsou docela pěkné, třeba grafika:)
    BENKENOBI
    BENKENOBI --- ---
    mam klasickou edici a predplatny neustale platny a dostal jsem 1750 cc. Proste asi 3x ~500 za Zari, Rijen, Listopad
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    DWAY: nema, jen dva, zbytek za prachy. a se dvouma quickslotama se tak od 40lvl vys uz hrat neda.
    jinak mne treba o prachy nejde, jen o ten princip a o to, za co ty prachy chteji. kdyby tam dali navic spoustu bonusovyho contentu do obchodu, tak si to obcas klidne i rad koupim, ale ve chvili, kdy musim platit jen proto, abych mohl normalne hrat, se jim na to muzu vykaslat.
    treba v lotro jsem mel lifetime a mam ho doted, i po f2p, guild warsy si nechaj platit jen za materialy a bonusovy veci (a taky to funguje), mohli treba janevim udelat spoustu novych oblecku, ktery by byly za prachy a lidi by si to stejne koupili, kdyz by vedeli, ze tim hre pomuzou. tady z toho mam dojem, jakoby se snazili rejzovat na vsem a jakoby je lidi, co si to koupili, vubec nezajimali (ta puvodni hra prece taky neco stala).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam