• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    DWAY: vstup taky, narazim na ten omezenej pocet fp, wz a pvp za tyden, nakonec je budou delat hlavne ti, co to maj zaplaceny, tak jsem to myslel (pritom duvod podobnych predelavek byva hlavne zvyseni poctu hracu, aby k podobnym situacim nedochazelo. ale aspon zas budou lidi na normalni teamquesty, kdyz uz nic jinyho (s tim lootem je to ale hodne fail, doufam, ze je casem napadne pridat moznosti odstranit jednotliva omezeni pomoci CC, to by pomohlo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MICHIGAN: nemaji omezeny vstup, ale loot.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    MALY_BOBIK: zasadni problem je, ze ti f2p maj ty flashpointy omezeny, to muze byt na serveru klidne kvanta lidi, ale v hledani party to nepomuze, spis naopak. proste to stejne jako spoustu dalsich veci vubec nedomyseli.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: no prave, uz tak je. Kdyz sme celkali na assassina v HC zone, ktery se bezel opravit, tak sme vytahl HK ktery daval vetsi dmg nez on :-D A prave ze si ho za 1 mega (nebo 350 cartel pointu) muzes poridit na alta kdyz ho mas na mainovi. Coz je pro me rozumny zpusob jak utratit ty bonusove body :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: od lvl 1 no to by bylo krapet owerpower :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: jo to jo, ale kdyz uz dodali moznost poridit si hk na jakehokoli alta, tak mohli i prekopat ty dialogy. Kor kdyz vsecky classy maji stejne HK a neni to jako bys musel delat extra + affection pro kazdou classu.

Ale tak jebat, proste na rozhovory prehazuju na Khem Vala no. By me zajimalo jestli muzu mit HK od lvl 1
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak musim rict ze HK je dost brutalni, hlavne abilita ze na jednu ranu zabije normalniho a silnejsiho moba. Ale co me trochu sere ze se s nim nezveda repka za questy. Proste se na to chlapci vysrali.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MIKEE: No ja se front bát nemusím jako platící mám mít přednostní vstup. A jako mít x mrtvých serverů je taky blbost uvidíme kolik lidí by bude hrát ale těch 250 na fleete bylo fér ;) ikdyz hammer station s pugem byl teď desnej hell sem myslel že tu klávesnici rozkousu
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    MALY_BOBIK: to je teda smutna story, tak jako tak jsem cekal, ze s nastupem f2p to trosku rozsiri, nemyslim si, ze mnoho lidi k aspon nepravidelnemu placeni prilaka 40ti minutova fronta ... ale tak, kdo chce kam
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MIKEE: jop jeto tak
    DWAY: GZ
    DWAY
    DWAY --- ---
    mozna nejsem uplne prvni, ale konecne

MIKEE
    MIKEE --- ---
    chapu to spravne, ze z tech asi 40ti English serveru co jsem videl v bete zustaly 3? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: Doing Dark Lord stuff like a sir? :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    yop, je to dost ojebane. Uvidime esli to pujde udelat hratelnejsi tema cartel coinama. Treba unlock baru jestli se tyka vsech postav nebo jen jedne. A asi abych si vytvoril vsecky alty dokud to mam zaplacene :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ...asi primaluju malgusovi co mi tu stoji na kompu fixkou knirek :) ale to je tak jediny co se s tim da delat
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ALONSY: jo taky bych to asi nazval velkou dojebavkou, kdyz jedina vyhoda nekoho s CE je ze ma sprint oproti f2p
    INF1466
    INF1466 --- ---
    DWAY: jo uz tu tabulku rozsirili o ty co to maj koupeny a nemaj zaplaceno (preferred status)

Features | Star Wars: The Old Republic
    http://www.swtor.com/free/features
    DWAY
    DWAY --- ---
    ALONSY: no oni slibovali ze platici hraci budou mit mensi omezeni, takze sem dost zvedavy jak moc omezeny budu az mi to vyprsi.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Kdyby to byla omezení pro nové hráče, tak to chápu, prostě F2P je F2P, někdo to umí udělat hratelný, někdo neumí nebo nechce.

Ale aby člověk, který má CE a platil to třeba půl roku měl stejný omezení jako někdo, kdo to dnes poprvé stáhnul a nedal jim ani korunu nespravedlivý prostě je a myslela bych si to i kdybych patřila do té druhé skupiny :

A mě to jedno PvP bavilo, pravděpodobně bych si to chtěla zaplatit, ale nesměla bych mít pocit, že si ze mě dělají srandičky.

Jinak změny, které jsem zaregistrovala jsou docela pěkné, třeba grafika:)
    BENKENOBI
    BENKENOBI --- ---
    mam klasickou edici a predplatny neustale platny a dostal jsem 1750 cc. Proste asi 3x ~500 za Zari, Rijen, Listopad
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    DWAY: nema, jen dva, zbytek za prachy. a se dvouma quickslotama se tak od 40lvl vys uz hrat neda.
    jinak mne treba o prachy nejde, jen o ten princip a o to, za co ty prachy chteji. kdyby tam dali navic spoustu bonusovyho contentu do obchodu, tak si to obcas klidne i rad koupim, ale ve chvili, kdy musim platit jen proto, abych mohl normalne hrat, se jim na to muzu vykaslat.
    treba v lotro jsem mel lifetime a mam ho doted, i po f2p, guild warsy si nechaj platit jen za materialy a bonusovy veci (a taky to funguje), mohli treba janevim udelat spoustu novych oblecku, ktery by byly za prachy a lidi by si to stejne koupili, kdyz by vedeli, ze tim hre pomuzou. tady z toho mam dojem, jakoby se snazili rejzovat na vsem a jakoby je lidi, co si to koupili, vubec nezajimali (ta puvodni hra prece taky neco stala).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam