• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jak ovlivní mou postavu, když převažují rozhodnutí pro dark/light odpovědi?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CRUSHEER: ze vypnou servery a davaji to do kupy. Nesleduju to protoze pracuju a odpo uz to vetsinou bezi. Kazdopadne kazde utery dopoledne jsou servery offline, a vetsinou to stahuje nejaky update (pripadne patch, kdyz vychazi novy).
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    DWAY: co to znamena?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: A dneska i patch day, co jsem tak koukal :o) Aspoň, že to není ve stejný den jako WoW a Diablo. Pozvánka se sice zasekla, ale už jsem si včera lognul na kamarádově účtu, abych se trochu zabavil. Moje postava na levelu 26 tam stále je, ale má smůlu. Poputuje do koše, protože chci na svém účtu stejné jméno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: neni vypadek. Utery je maintenance day.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BTW ten systém jim moc nefunguje. Jednak mě e-mail nedorazil ani na jeden účet a jednak podle fóra v tom zdaleka nejsem sám. Takže zatím hraju tak leda na kamarádově účtu, ale dneska ráno je stejně výpadek a nejde ani lognout.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MALY_BOBIK: Je to asi tak, jak píše DWAY. Pokud někoho pozveš a on si to ani nekoupí, hraje jen F2p, tak nemáš nic. Pokud se aspoň nechá navézt do toho prvního měsíce, máš speeder a 500 kreditů. A pokud platí dál, tak za každý měsíc je to 100 kreditů.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: asi tvuj cenda neplati :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ETHAN: jo? sem si nevsiml zebych dostaval nak vic :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: ja bych to bral.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    ETHAN: nezlobil bych se :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ETHAN: Snad už někoho mám, ale když to nevyjde, dojde na další.

MALY_BOBIK: Já se ale neptal, kdo nemá zájem :D A BTW nejde jen o speeder, jsou za to taky nějaké kredity kartelu, což jak jsem pochopil je frakce, která zvýhodňuje platící, takže se to jistě hodí. Je tam jednorázová částka a pak každý měsíc, který rekrut platí subscription, nějaká menší. Věřím, že se může hodit naverbovat do hry pár platících lidí a v klidu se vézt na vlně kreditů :o)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ETHAN: ja uz litaka mam :)
    DWAY: ja se prave moc nepripravoval a kdyz sem speloval "mnisek pod brdy" tak sem se dost zapotil.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ETHAN: ja uz litaka mam :)
    DWAY: ja se prave moc nepripravoval a kdyz sem speloval "mnisek pod brdy" tak sem se dost zapotil.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Pokud máte subscription a chcete speeder za Refer a Friend, tak já si budu hru kupovat. Jelikož hraju leta WoW, tak mě napadlo, jestli taková věc neexistuje a ono opravdu ano. Než tedy založit account jen tak nazdařbůh, rozhodl jsem se někomu udělat radost. Nějaký zájemce?
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: jo ja byl pripraven a otevrel sem si na wiki tu spellovaci abecedu :) A stejne to nepomohlo, nejvetsi problem mel s .cz :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: tak když sem začal spelovat tak sem zjistil že má výslovnost není asi úplně košer a pak rychle vzpomenout na slovo k onomu pismenu bylo trochu hc :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SAMGARR: podle mejlu datum narození a tak
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: pro me nebylo hc spellovat to, ale pro nej bylo hc to chytit :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SAMGARR: security questions, datum narozeni email a tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam