• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    CRUSHEER:
    1) koupit to na Kartel marketu
    2) Otevres inventar a vetsinou kdyz zakliknes companiona vyskoci ti treti zalozka s lodi
    3) jo
    4) Skill ma cela grupa. Takze se to naucis a pak to maji vsici stejne. (myslim tim ty a tvi companioni)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Prosim, poradte mi (jsem F2P):
    1) kdyz ma item "Required artifact equipment autorization" - tak co potrebuju, abych ho pouzil? (analogicky "Companion customiztion autorization)
    2) jak se aplikuji ship upgrady?
    3) Item Motor - "Requires droid armor" - patrne hloupa otazka, ale jde o predmet pro droidy, ze?
    4) Schematics, napr. "requires Synthweaving (60)" - tento skill musim mit ja ci companion, abych to mohl postavit? (je to craftingova zalezitost?)

dekuji prevelice :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Zkusim se do toho jeste trochu vpravit, vcera sem to zabalil pote, co tam jeste pribehli dva shiti a zacali me campit, to me teda jeste az tak nevadilo, pac sem mel stejne timer na medi probu cca 5 minut, takze sem si sel dat sprchu, ale potom sem si pullnul grupu se dvema strongama, zapnul sem heroic moment, umrel mi pet, daval sem kryo granaty a vsecko, odhodil sem je dolu z plosiny a kdyz uz sem myslel, ze sem zvitezil, tak me nejakej jeden posledni mob, kteryho sem nevidel, dostrilel zevnitr z nejake zdi, kam nejak zalezl po tom odkopnuti.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Sem vcera lognul skoro po roce sveho lvl 30 troopera, pullnul prvni normalni grupu (1x strong 2x normal) a chcipnul. A pak jeste 2x. Nasledne sem si teda trochu vzpomel, jak se to macka, takze sem jich par pocistil, ale zustavalo mi tak treba 10-20% hp, wtf?
    Co si pamatuju tak s trooperem sem nemel problem davat 2 elity nebo championy, to je trooper tak nerfnutej, content tak buffnutej, vypadl sem z toho tolik nebo mi neco unika?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: njn sith a jedi maji vyhodu ze se divas na plast :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    FIONOR: Ale pořád se na tu postavu musím dívat zezadu celou hru.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Je fakt ze v teto hre hraju prevazne chlapy prave kvuli tech romanci no :-D Ale konzulare mam babu. Peknou chissku :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: V nouzi rozjedu nějakého obrněného vojáka, tam je pak zadek ukradený, stejně jako celé pohlaví, když má pak člověk i helmu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: no kdysi ze zminovalo na forech ze to maji v TO-DO ale mozna to zapadlo nekde ve chrtanu.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: A bude taková možnost? Nerad čumím chlapům na zadek a kozy to taky nemá, tak hraju vždycky ženský, ale s chlapama nic mít nechci, tak bych lesbické vztahy dost ocenil.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: mam podezreni ze agent vyzere romance za vsecky ostatni classy. Asi si ho zahraju. Idealne za babu az daji moznost romance stejneho pohlavi :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: jj je fajn jet takhle :)

Ja si rozjel konzulare a planuju taky byt trosku netradicni jedi. Takovy trosku namysleny, trosku rebel ale ne primo temny.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BRUKEV: Proto to taky dělám prostě podle nálady a svědomí s lehkým přihlédnutím k tomu, že jsem si řekl, že jdu jako smuggler po prachách, takže kdykoliv to jde, tak si řeknu o víc. Tedy vdovám, sirotkám, hledačům bratrova vraha a podobně neúčtuju nic, nebo jen to minimum, co mi v rámci questu vnutí, ale Huttům, senátorům a podobně účtuju extra a neváhám je podrazit.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DWAY: No dyť. A to bych rozhodně nechtěl, má hezký prsa, tak si ji držím co nejblíž :))
    DWAY
    DWAY --- ---
    BRUKEV: jj kdyz to prezenes tak se urazi a pujde delat vozitko do mass effectu.
    ZACK
    ZACK --- ---
    BRUKEV: Svedomi?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ZACK: Ale jo, špatně jsem se vyjádřil - pro mé svědomí bezdůvodné.
    ZACK
    ZACK --- ---
    BRUKEV: Jak bezduvodne? Dostanes zaplaceno.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ETHAN: no já jsem teď hrál delší dobu na temnou stranu a člověka to zabíjení bezdůvodné i přestane bavit. Navíc už začala lehce protestovat i Mako.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Já v drtivé většině případů taky, ale sem tam se neubráním tomu, abych ze zloděje vydíráním ještě nevytáhl kredity navíc a podobně. Ale pokud je protistrana sympatická, tak nezabíjím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam