• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ZACK
    ZACK --- ---
    BRUKEV: Jak bezduvodne? Dostanes zaplaceno.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ETHAN: no já jsem teď hrál delší dobu na temnou stranu a člověka to zabíjení bezdůvodné i přestane bavit. Navíc už začala lehce protestovat i Mako.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Já v drtivé většině případů taky, ale sem tam se neubráním tomu, abych ze zloděje vydíráním ještě nevytáhl kredity navíc a podobně. Ale pokud je protistrana sympatická, tak nezabíjím.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: ja si dycky rikam ze taky pojedu podle sebe ale vzdycky nakonec sklouzavam ke svetle strane. Asi sem nepoucitelny kladas :-D

Nejlepsi byl bounty hunter tam sem se snazil jet dejovou linii cestneho zabijaka. Takze nebyl problem nekoho zabit kdyz za to zaplatili, ale byl sem cestny. Jen me stvalo ze ke konci uz z toho hodne vyklouzavaly ty obeti (vetsinou si zjistil ze ten koho mas zabit neni hajzl)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Osobně se rozhoduju vždycky podle situace a na body kašlu. Když jsem měl zachránit piráta od separatistů a ten byl na mě drzý a povýšený, tak jsem ho odpráskl (o což mě žádalo jiné NPC, ale kvůli němu jsem to neudělal - ten blbec mě fakt jen štval a navíc měl na rukou dost krve), ale léky dětem jsem nesebral. Věřím, že mít body jedním nebo druhým směrem lze snadno, když se budu snažit a kazit si tím dějovou linku při levelení se mi nechce.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    CHARLEZ: Který je ti ve Free-to-Play k ničemu xD
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    BRUKEV: kdyz to dotahnes na maximum good/evil tak z toho mas titul ke jmenu
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    No já se právě ptám jen kvůli tomu vybavení. Jako Bounty Hunterovi je mi Sith/Jedistyle naprosto šumák, hlavně že jsou kšefty:)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    FIONOR: Áaa, pravý imperiální agent. Sithi ať jdou k šípku, já dělám to co je nejlepší pro Impérium xD
    ZACK
    ZACK --- ---
    FIONOR: V Black Talonu si za svetlou volbu malem dostal kick nejspis jen kvuli tomu, ze mirkodusinovska cesta je daleko vetsi voser.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jak ovlivní mou postavu, když převažují rozhodnutí pro dark/light odpovědi?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CRUSHEER: ze vypnou servery a davaji to do kupy. Nesleduju to protoze pracuju a odpo uz to vetsinou bezi. Kazdopadne kazde utery dopoledne jsou servery offline, a vetsinou to stahuje nejaky update (pripadne patch, kdyz vychazi novy).
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    DWAY: co to znamena?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: A dneska i patch day, co jsem tak koukal :o) Aspoň, že to není ve stejný den jako WoW a Diablo. Pozvánka se sice zasekla, ale už jsem si včera lognul na kamarádově účtu, abych se trochu zabavil. Moje postava na levelu 26 tam stále je, ale má smůlu. Poputuje do koše, protože chci na svém účtu stejné jméno.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: neni vypadek. Utery je maintenance day.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BTW ten systém jim moc nefunguje. Jednak mě e-mail nedorazil ani na jeden účet a jednak podle fóra v tom zdaleka nejsem sám. Takže zatím hraju tak leda na kamarádově účtu, ale dneska ráno je stejně výpadek a nejde ani lognout.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MALY_BOBIK: Je to asi tak, jak píše DWAY. Pokud někoho pozveš a on si to ani nekoupí, hraje jen F2p, tak nemáš nic. Pokud se aspoň nechá navézt do toho prvního měsíce, máš speeder a 500 kreditů. A pokud platí dál, tak za každý měsíc je to 100 kreditů.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: asi tvuj cenda neplati :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ETHAN: jo? sem si nevsiml zebych dostaval nak vic :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: ja bych to bral.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam