• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: takze kdyz mam ted nezaplaceno tak sem f2p co ? pac sem nak nepostrehl zadna omezeni. a nebo sem to blbe vypl :D

jinak na tohle asi musim teda zas zaplatit a pak si dat preorder za tech 10 babek
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Za polovinu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    platici to maji zdarma?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak to nezni spatne :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Je mi to v zásadě jedno, za 199 Kč to může být klidně jen nová planeta.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Damn it. O co jde ve zkratce? :) Nemam pristup z prace :-D
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    WKILLA: prijde mi, ze za ty prachy toho moc neni, to bude nejspis jen nejaka miniexpanze.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Vida, začal jsem hrát ve správnou dobu.
    WKILLA
    WKILLA --- ---

Rise of the Hutt Cartel | Star Wars: The Old Republic
    http://www.swtor.com/rothc
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    DWAY: Tyr Caldera, ale jo, taky Mandík :D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    TYRAEL: To se mi líbí, pěkně to sedí k postavě. Ale sám tedy radši, když občas můžu podrazit někoho v questu, nebo zadavatele.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TYRAEL: Boba Fett?
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    ETHAN: Tak to já jsem zásadový Bounty Hunter. Dáš mi prachy, udělám to. Je mi jedno co to bude, zabiju to. Ale ať už se mě dotyčný cíl snaží uplatit sebevíc, jak jednou vezmu misi, tak ji splním. Faktem je, že párkrát se mi do toho vááážně nechtělo, ale zásady jsou zásady :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    CRUSHEER:
    1) koupit to na Kartel marketu
    2) Otevres inventar a vetsinou kdyz zakliknes companiona vyskoci ti treti zalozka s lodi
    3) jo
    4) Skill ma cela grupa. Takze se to naucis a pak to maji vsici stejne. (myslim tim ty a tvi companioni)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Prosim, poradte mi (jsem F2P):
    1) kdyz ma item "Required artifact equipment autorization" - tak co potrebuju, abych ho pouzil? (analogicky "Companion customiztion autorization)
    2) jak se aplikuji ship upgrady?
    3) Item Motor - "Requires droid armor" - patrne hloupa otazka, ale jde o predmet pro droidy, ze?
    4) Schematics, napr. "requires Synthweaving (60)" - tento skill musim mit ja ci companion, abych to mohl postavit? (je to craftingova zalezitost?)

dekuji prevelice :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Zkusim se do toho jeste trochu vpravit, vcera sem to zabalil pote, co tam jeste pribehli dva shiti a zacali me campit, to me teda jeste az tak nevadilo, pac sem mel stejne timer na medi probu cca 5 minut, takze sem si sel dat sprchu, ale potom sem si pullnul grupu se dvema strongama, zapnul sem heroic moment, umrel mi pet, daval sem kryo granaty a vsecko, odhodil sem je dolu z plosiny a kdyz uz sem myslel, ze sem zvitezil, tak me nejakej jeden posledni mob, kteryho sem nevidel, dostrilel zevnitr z nejake zdi, kam nejak zalezl po tom odkopnuti.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Sem vcera lognul skoro po roce sveho lvl 30 troopera, pullnul prvni normalni grupu (1x strong 2x normal) a chcipnul. A pak jeste 2x. Nasledne sem si teda trochu vzpomel, jak se to macka, takze sem jich par pocistil, ale zustavalo mi tak treba 10-20% hp, wtf?
    Co si pamatuju tak s trooperem sem nemel problem davat 2 elity nebo championy, to je trooper tak nerfnutej, content tak buffnutej, vypadl sem z toho tolik nebo mi neco unika?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: njn sith a jedi maji vyhodu ze se divas na plast :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    FIONOR: Ale pořád se na tu postavu musím dívat zezadu celou hru.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Je fakt ze v teto hre hraju prevazne chlapy prave kvuli tech romanci no :-D Ale konzulare mam babu. Peknou chissku :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam