• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    PIVECEK: to je normalni :) Mi to vyhovovalo v tom, ze za jednu postavu sem projel sude planety za druhou liche :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PIVECEK: Pravda.. :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    BRUKEV: Ne nadarmo je to doporuceny level planety ;) Nejlepsi pomer cena/vykon mas na zlutych mobech proste. Jinak vzhledem k flashpoint boostum a legacy bonusum spis musim kazdou druhou planetu projet jen na class questy, protoze je vsechno pod mym levelem :(
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak já to nemám úmyslně, prostě se to tak nějak stalo. A to jsem dělal i nejrůznější boční missions.

Jen moc nechodím na ship akce a nedělám warzony. Nicméně tam jakožto f2p stejně moc expů nenanženu.

DWAY
    DWAY --- ---
    Nevim jak to je ted, ale jak sem hral tak mi prislo ze se to moc neoplati protoze sice dostavas vyssi xp ale ne natolik aby to vyrovnalo to ze je treba dele to mlatit a healovat se pomalu po kazde vetsi grupe.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Expy jsou předpokládám větší všeobecně - jak za zabité moby, tak třeba za missions a Heroic,...
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BRUKEV: expy dostáváš vyšší, ale delší dobu je mlátíš, protože je tam postih na accuracy jestli se nepletu
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jak to je, když jsem menší level (o dva) než je doporučený level planety? Získávám víc expů? Zraňuju méně moby?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo půjčoval ale přístup už nevím a seš f2p což je tak asi dat jednu mapu a díky čau
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Nepucoval sem ti acc ? mesezda ze jo.. ses tam mel natoho snajpra mrknout..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: no ted dodelavam tank na 50. pak asi zacnu pokukovat po tom PvP s BHckem a snipera asi udelam nak casem
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Snajpr je fain ale na pvp jed spis ty bomby co zazi udelas vetsi dmg nez dyz budes jen strilet :)
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    Rise of the Hutt Cartel: First Look Video - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=TbNzUwBIbNU
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    asi si taky udělám něco na to pvp. je sniper dobrej? potřebuju stejně další buff
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Wall of text detected !

Aim 691 na lvl 21 ! :)

PvP Rullez !

PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    WHITEANGEL: lognu za pet minutek, nick jugga?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PIVECEK: jo nekde to nabindovany mam :))

Ale jeste jsem te nevidel online...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    WHITEANGEL: tak jestli mas aspon nabindovany taunty, tak klidne na heal specnu na chvili ;))
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Mám na abou stranách nějaký 50lvl ale rád bych teď hral Sitha jugerra co jsem endavno doleveloval...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WHITEANGEL: republicka, nick TriplT
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    WHITEANGEL: operative je Bite, jeste se zdrzuju obcas na juggovi Paly a nebo na coomandu Slapjack. Vsechno freedon nadd..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PIVECEK: Super nahoď nějakej nick postavy na nástěnce tě nevidím...

Ozvu se ingame...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam