• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: odkazoval serm te tu na lidi z guildy pripadne si dej prihlasku a budes moudrejsi :)

Dark Lords • Obsah
    http://darklords.n-art.cz/forum/
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Ok, vyzkouším, prověřím.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: yep

nebo teda jako ted co je event tak se ilum vyplati ale jinak je z nej nejmin penez a nejmin comendacek
    sekci a hole delej hlavne jednou tydne na ty BH comendacky (ja osobne ani jine nedelam)
    pak jenou dene HM FP a jeto + dat tydne aspon weakly na OPSky nekdy se to s pugem da nekdy ne.

pokud neresis skin taky bych si pak do tionise/columi/rakata dat BH mody za ty comendacky a za deily comendacky rakata implanty a zausaka. pozdeji za BH comendacky koupit lepsi zausak a implanty.

pokud budes resit skin tak to bude chtit campain armoringy ktere mas za BH comendacky abys mel set (pokud mas maraudera tak na set ser pokud ne tak vetsina class set potrebuje)

mody pak postelujes tak abys daval co nejvetsi DMG/heal/DEF podle techhle stranek http://www.noxxic.com/swtor/ nebo se s nekym poradis

no a za penize pak nakoupis top mody na aukci a budes mit TOP pak je teda problem se naucit rotace a taktiky na OPSky a progresovat horsi a horsi opsky :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    takze treba na ilum daily se vyprdnout, nebo jen z nudy a hlavne Sekce X a black hole, plus fp?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    na mody za deily ser
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    za deily si koupíš naslouchatko a implantáty, případně ešte relicy. jinak deily delaj na black hole a na sekci x kvůli. weakly za které máš bh comendacky.
    na začátku dostaneš tionise comendacky na koupení celého setu ten pak průběžně vyměnit za rakata nebo bh.
    případně si koupit za bh comendacky koupit campain a ten má set v armoringu tak se prevliknes do něčeho pěkného.

za bh comendacky si pak nakupujes ešte lepší implantáty a naslouchatka.

nebo vše nakoupit za milióny na aukci
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jasně, ale než brát ty hlavně a enchantmenty, přijdou mi lepší eary.
    A i ty eary nemají nijak úžasný výběr k měnění do nekonečna.

Takže sem tam mrsknout daily, nakoupit nějaký ear a pak spíš řešit FP. V těch FP padají nějaké fakt zajímavé věci, nebo jsou to předměty vhodné na prodej/rozebrání a hlavní bonus jsou ty commendanty či krystaly (či jak se to nazývá) na tionesse/columni//rakata armour?

Po čase si případně zkusit operations.

Black hole a Section X jsou lokace na daily, weekly, nebo něco speciálního?
    Odemknul jsem si je jako preffered teprve včera:)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    a neduplikujou se jestli se nepletu, takže ty uši jinak než z daily nedostaneš, ty tam u toho obchodníka co mění za tokeny z fp nejsou, ale možná už si to blbě pamatuju
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BRUKEV: v podstatě jo, ale i ty eary jsou dobré na začátku když nemáš ty věci z fp
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MALY_BOBIK: shrnutí po 14 dnech:

hrál jsem převážně daily na Ilumu a ještě někde (nevim kde:). Mám dost daily commend, ale tím, že jsem si dal jen jeden FP, jsem zjistil následující.

Dailies jsou k ničemu, bo jsou jen na nějaké ear a něco boosty.
    FP je to, co mi dá věci na tionese, columni a rakata, plus zajímavější dropy.

Je to tak?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Dark lords taky ;)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    TTH (na tomb of fredom nadd...nebo jak se to píše) stále nabírá, když už by se tu někdo rozhodoval třeba :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SATIEL: tak hold najit jinou :)
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    PIVECEK:

To je dobrý nápad, akorát že guilda, ve které mám sorcku na 50. levelu se pomalu rozpadá. Většinou není nikdo online.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SATIEL: guild run
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Existuje nějaký dobrý způsob, jak najít party pro Terror from the beyound operation? Pres queue finder to nejde a na general chatu se mi zatim nedari.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: příběh tam je na Ilumu u těch v fp tím je to jakoby zakončené. pak je další příběh v OPSkach. ale už to není nic extra prostě další konflikt co se řeší. zkus zda ve hře není Worel KoubiG nebo Q'uake možná ti poradí případně tě odkáží na naše fórum si dat přihlášku (že tě posila Morati)

jinak expy až na datadiscu z toho všeho sou jen prachy a itemy na výbavu
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MALY_BOBIK: a ty normální missions nebo heroicy? to je jen na peníze, nebo jdou i nějaké expy a příběh i po padesátce?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Freedom Nad
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: deily jedou denně v 13:00 se to resetuje a můžeš zas

weakly jednou týdne reset zas v 13:00 v úterý

FP tam padá tak tionise, columi a pár rakata.

ops větší lvl ops lepší věci a těžší obtížnost to platí i na počet lidí zda 8 nebo 16.

k setum tionise až rakata sou dané na armor od black hole vejs už to můžeš dat kam chces ( musí to teda bejt heavy a nebo adaptive armor) pak je dobré se mrknout na net a mrknout jaké staty potřebuješ víc a jaké míň podle toho si to pak prehazujes.

na jakém servru vůbec seš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam