• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    HEADTEKK: nekdy si dam podivna jmena ale tohle ?
    HEADTEKK
    HEADTEKK --- ---
    Dal jsem si nick Judeshater... A teď nemůžu sehnat guildu... sakra :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak jako je trochu blbost si odemikat cokoli za CC to se vyplati mesiscni placeni a nake ty CC z toho taky sou
    za CC je dobre koupit raketove boty a pak treba +41 crystal od lvlu 10 hadriky sou fer ale daj se koupit.
    FORREST
    FORREST --- ---
    Tak ja jsem si zase subscibnul po asi hodine hrani, ta hra je fakt uzasna.
    A stejne premyslim, ze jeste i potrebuju vic kartel coints. Je to moje prvni MMORPG a je to fakt droga. :-)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    BRUKEV: Ani jsem nevedel, ze se na GTN prodavaji unlocky. Skoda toho credit capu. Mozna bych radeji obetoval 1M kreditu za artefakty nez 300,- :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CRUSHEER: Jojo, k tomu stejně každý časem dojde. Artifacty si odemknout prostě musíš. A jakmile to uděláš, získáš prefered.
    Dost věcí z prefered si koupíš normálně na fleetě, ale na některé
    a) nemáš peníze, bo jsou dražší než 200k kreditů
    b) nebo je nikdo nenabízí
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    ARCHCORE: predevsim se ti zmeni status z F2P na preffered player. V tydnu jsem si koupil prvnich 450 cartel coins na quickbar a inventory slots, ale diky tomu prechodu se toho odemklo celkem hodne - pristup do cargo hold, dalsi quickbar, /who, dalsi slot na crew skill (tudiz nyni 2 celkem) a asi i par dalsich veci, na ktere si ted po ranu nevzpomenu.
    Rikam si, ze ke spokojenosti uz chybi jen artifact equipment authorization :o)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ARCHCORE: bez nákupu CC jsi F2P. Když je koupíš, přecházíš na Preffered. Získáš tím více možností (finanční strop například.)
    FORREST
    FORREST --- ---
    ARCHCORE: Jak to chapu ja, tak pomoci Cartel Coins si nakupujes funkcionalitu, ktera je v F2P zamcena, ale porad jednotlive.
    Nebudes mit treba neomezeny prisup do flashpointu, ale muzes si koupit dalsi a tak dale.
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    ahoy mam otazku je pravda kdyz si koupim Cartel Coins tak uz nebudu hrat F2P ?
    FORREST
    FORREST --- ---
    TRIPLT: Super dekuji moc!
    Tak ja se do toho v klidu ozbrojim a snad mi to zacne jit. :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    FORREST: Pokud si ten item nasadíš už jej nemůžeš např prodat v aukci, ale pouze u vendora... :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    Mohl bych mit prosim zacatecnickou otazku?
    Zacal jsem hrat vcera a narazil na nekolik predmetu s vlastnosti Bind on equip a kdyz jsem si je chtel nasadit, tak vypadlo varovani.
    Co presne prosim tohle znamena? Nejake proklete predmety, ktere pak jiz nemohu jen tak sundat, nebo to nic neni?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: odkazoval serm te tu na lidi z guildy pripadne si dej prihlasku a budes moudrejsi :)

Dark Lords • Obsah
    http://darklords.n-art.cz/forum/
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Ok, vyzkouším, prověřím.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BRUKEV: yep

nebo teda jako ted co je event tak se ilum vyplati ale jinak je z nej nejmin penez a nejmin comendacek
    sekci a hole delej hlavne jednou tydne na ty BH comendacky (ja osobne ani jine nedelam)
    pak jenou dene HM FP a jeto + dat tydne aspon weakly na OPSky nekdy se to s pugem da nekdy ne.

pokud neresis skin taky bych si pak do tionise/columi/rakata dat BH mody za ty comendacky a za deily comendacky rakata implanty a zausaka. pozdeji za BH comendacky koupit lepsi zausak a implanty.

pokud budes resit skin tak to bude chtit campain armoringy ktere mas za BH comendacky abys mel set (pokud mas maraudera tak na set ser pokud ne tak vetsina class set potrebuje)

mody pak postelujes tak abys daval co nejvetsi DMG/heal/DEF podle techhle stranek http://www.noxxic.com/swtor/ nebo se s nekym poradis

no a za penize pak nakoupis top mody na aukci a budes mit TOP pak je teda problem se naucit rotace a taktiky na OPSky a progresovat horsi a horsi opsky :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    takze treba na ilum daily se vyprdnout, nebo jen z nudy a hlavne Sekce X a black hole, plus fp?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    na mody za deily ser
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    za deily si koupíš naslouchatko a implantáty, případně ešte relicy. jinak deily delaj na black hole a na sekci x kvůli. weakly za které máš bh comendacky.
    na začátku dostaneš tionise comendacky na koupení celého setu ten pak průběžně vyměnit za rakata nebo bh.
    případně si koupit za bh comendacky koupit campain a ten má set v armoringu tak se prevliknes do něčeho pěkného.

za bh comendacky si pak nakupujes ešte lepší implantáty a naslouchatka.

nebo vše nakoupit za milióny na aukci
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jasně, ale než brát ty hlavně a enchantmenty, přijdou mi lepší eary.
    A i ty eary nemají nijak úžasný výběr k měnění do nekonečna.

Takže sem tam mrsknout daily, nakoupit nějaký ear a pak spíš řešit FP. V těch FP padají nějaké fakt zajímavé věci, nebo jsou to předměty vhodné na prodej/rozebrání a hlavní bonus jsou ty commendanty či krystaly (či jak se to nazývá) na tionesse/columni//rakata armour?

Po čase si případně zkusit operations.

Black hole a Section X jsou lokace na daily, weekly, nebo něco speciálního?
    Odemknul jsem si je jako preffered teprve včera:)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    a neduplikujou se jestli se nepletu, takže ty uši jinak než z daily nedostaneš, ty tam u toho obchodníka co mění za tokeny z fp nejsou, ale možná už si to blbě pamatuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam