• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: prave sem si jednoho zalozil kdyz to tak vsici chvali ze tomu dam sanci :) Mame s kamosem symbiozu, ja hraju sage a on troopera, takze si uzivame pribeh svuj i toho druheho protoze hrajem jen spolu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: Tohle ale neberu jako nejake hrube ovlivneni do budoucna. Vesmes je to prijdes, bud bojujes nebo ne, odejdes s tim co potrebujes. Vysledek stejny. Pripadne prijdes, bojujes nebo ne, nepritel se vzda. Vysledek stejny.

Nejake vyraznejsi ovlivneni bych bral, ze prijdes. A kdyz ho nezabijes, tak se objevi pozdejs ve hre. Coz se mi zdalo ze bylo u JK.

FIONOR: Tak me napada tys hral IA 2x? Nebo spise si si jisty ze by ta situace neskoncila stejne pokud bys zvolil jinou dialogovou cestu?

HAGAN_SIRIUS: A jeste me napadla zasadni vec, kazde rozhodnuti muze mit vliv na stavajiciho companiona. Takze co se nelibi jednomu to potesi jineho.

A kdyz uz sem u toho tak povzdech, ze me stve ze kdyz zahajim rozhovor na jezditku, tak jako by tam companion nebyl...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Spousta eventu se obejde bez boje.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: Jo tohle tema uz jsem s nekym probiral v TES auditku :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: No je fakt ze za JK me taky mozna napada par rozhodnuti ktere nejak ovlivnily budoucnost, ale ne nijak zvlast no.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: jak dost? Mohl bys dat nejaky nespolerovy priklad?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    HAGAN_SIRIUS: to druhé, na gameplay se neprojeví nic, max v instancích jestli půjdeš zabít hlavního bose doprava nebo doleva
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Drobny dotaz, v pripade, ze provadim mensi socialni experiment - bounty hunter ktery v ramci moznosti sveho class a pocatecniho zamereni pacha dobre skutky, projevi se to nejak na gameplay a nebo je to ciste kosmeticka zalezitost?
    FORREST
    FORREST --- ---
    Omlouvam se za par anket, jen jsem si rikal ze zvedavosti zjistit, jaka je tady struktura hracu. :-)
    FORREST
    FORREST --- ---
    [SERVER ERROR]
    FORREST
    FORREST --- ---
    [SERVER ERROR]
    FORREST
    FORREST --- ---

Hrajete v soucasne dobe aktivne?

32 hlasy od 32 respondentů

DWAY
      DWAY --- ---
      CARB6N: coz plati, pokud si nepotrpis na to ze obcas vypadas jinak :) Ja to moc neresil ten nakup v GTM, o to vetsi radost clovek ma kdyz mu neco uzitneho padne. A ze ty oranzovky padaji vicemene z kazde heroic mise od treti planety vyse :)
      FORREST
      FORREST --- ---
      D1RABBIT: Mne prislo, ze vzdy kdyz jsem pouzil ten filter usable by, tak se mi to posralo. Takze ten uz radsi nepouzivam a jede mi to v pohode.
      FORREST
      FORREST --- ---
      D1RABBIT: Jj, i kdyz ja ho na par planetach nenasel. Nejdostupnejsi je na Imperial Fleet, kde ma celou jednu sekci.
      S tim filtrem to chce opatrne, obcas mi prijde ze blbne, respektive pokud je moc moznosti neukaze nic, a pak se zase muze stat, ze v dane subsubsub kategorii se nic nenabizi.
      Ale nenech se odradit.
      FORREST
      FORREST --- ---
      Jinak se mi libi, ze se automaticky pocita se hrou za imperiu a Black Talon. :-D
      FORREST
      FORREST --- ---
      EOLIS: Nevim co myslis aukci, ale na GTN muzes myslim i bez subcribe, jen mas omezeny pocet prodejnich slotu.
      EOLIS
      EOLIS --- ---
      CARB6N: diky. jelikoz jsem dal vcera black talon solo (posledni dva bossove na treti pokus) to zni jako plan :-)
      EOLIS
      EOLIS --- ---
      DWAY: aha... dalsi dotaz:
      kde a jak najde clovek aukce a muze se zapojit bez subskripce?
      CARB6N
      CARB6N --- ---
      EOLIS: na skoro vsechno ti tu uz zodpovedeli, krome tech social pointu. IMHO je nejrychlesi projizdet na speederu black talon na vyssim lvlu, aby moby byly sedivy a nesli po tobe. Musis si sehnat 3 dalsi lidi, kteri maji taky speeder a lvl tech 20+. A pak se ten flashpoint jen projizdi od konverzace ke konverzaci s par zabitim Bossu. Jenden run je tak na 5-10min a udelas tam neco okolo 130 social pointu. Chce to myslim 5 runu na social II. Za social II jesuper cool maska na Balmore v cantyne, pokud si to dobre pamatuju.

A jeste k tem planetary comms. Na fleete prodavaji modry mody pro vsechny lvly (teda pro vsechny liche lvly-13, 15, 17, 19....49 a 50kovy mody jsou fialovy a stojeji o trochu vic, ale dodelas s nima 55.) barrel/hilt a armoring stojeji 7 a ench/mod jsou za 2. Doporucuju si poridit v GTM oranzovej gear. Celkem je to 9 slotu. Hlava, chesta, wristy, ruce, pasek, kalhoty, boty, mainhand, offhand. Kompletne premodovat celej gear stoji asi 95 comm, ale nevyplati se to predelavat kazdy 2 lvly. Jen hilt/barrel kupuj novej kazdej lichej lvl. U gearu se ani menit kazdej druhej lvl armoring nevyplati, pokud jedes dps protoze napr. armoring lvl 43 ma min endurance nez lvl 45 ale ma vic primary statu. A nejjednudusejc jsou sehnat planetary comms za PvPcko. Kazdej den je WZ daily za 100 WZ commu, ktery jdou na fleete vymenit v pomeru 40-1 za planetary comm. Za jednu WZ je prumerne asi 100wz commu.

Anejlepsi crew skill je biochem nebo cybertech. Zbytek je v podstate k hovnu, jen se s tim daji vydelat nejaky prachy. Za biochem mas navic stat buff a medkit a za cybertech stun granaty.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam