• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ETHAN: Já mám tedy pauzy v tom hraní a s tím korelují pauzy v placení. Nikdy jsem nehrál f2p, nechci si tu hru ochuzovat o pohodlí, na které jsem zvyklý. Nemám pauzy jen v placení.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JAFROST: Kdykoliv jsem to hrál, platil jsem. Momentálně to ale bylo jen ze začátku levelení, pak pauza, pak 4 měsíce placeno, teď pauza, ale dost možná zase zaplatím.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    už opravili ilum? :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    no prostě se nenudim, hraje to spousta hráčů, není problém dostat se jen tak do FP, PvP hra má smysl, obchod funguje, přidávaj novej obsah... no a zvedli level cap, takže máš zase na chvíli o zábavu postaráno
    DWAY
    DWAY --- ---
    JAFROST: ja f2p protoze si to pustim tak max 2x za mesic.
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: jenom na planete, kam sem se zatim ani nedostal :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ZACK: asi že už sou možný gay vztahy :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAFROST: Dokazes to nejak uchopit pro nas, co to tak pred rokem prestali hrat (natoz platit), protoze krom nesmyslnyho grindu tam nebylo na max levelu co delat? Ja to docela sleduju a asi sem nejakou zasadni zmenu musel prehlidnout.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Docela by mě zajímalo, kdo z vás tady platí měsíčně a kdo jede f2p... za sebe řikam, že teď dát měsíčně ty peníze mi přijde mnohem zajímavější než kdy dřív, aneb tahle hra opravdu povstala z popela...
    DWAY
    DWAY --- ---
    SATIEL: to me teda zajima, jestli to pridaji u tech puvodnich nekdy :)
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    EOLIS:

JJ a navíc na planetě Makeb je konečně možné same-sex romance. Ještě aby to dodělali u původních compaionů a bude o zábavu postaráno.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Tak jsem si začal hrát ze zvědavosti s Jedi postavou a zjistil jsem, že Jedi který se nestydí jet na temnou stranu síly má oproti tomu světlému jeden veliký bonus, a tím je sex :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: až bude čas tak si s váma něco na zkoušku projdu ;)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    uf, nightmare je na té osmičce lehký brutál, 16ky jsou jednodušší a proto! neváhejte, přijďte, dveře jsou stále otevřené ;)

konec reklamního sdělení
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: masku bych bral ;) někdy bych si pro ní s váma třeba zašel
    FORREST
    FORREST --- ---
    Je tu i nekdo na RP Progenitoru?
    Prijde mi, ze RP servery a styl hrani se tu moc nevyskytuje.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Jinak když už se tu rozjíždí ta reklama. Kdyby se někdo nudil a měl zájem se flákat s bandou noobíků kolem 30. levelu tak teď vcelku pravidelně něco provádíme na Red eclipse zatím low level ale lezeme zvolna nahoru.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    tak...Dreadful Entity byla zákeřně vyscalovaná na 55ku (mysleli jsme, že bude 50), takže i když nás bylo cca 12, tak nám to natrhlo řitě...tedy pokud by měl někdo zájem a zároveň měl dreadful masku z dreadtootha (padá při jakémkoli počtu stacků), tak mi dejte vědět (primárně dps). Cca v úterý bychom tam pak na něj mohli zajít a hrozně bychom ho ponížil (jinak jenom pro připomenutí - imperiální guilda TTH, tomb of fredom nadd)
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Tak jako se zatim placame okolo lv 30 takze k end game contentu to je casu.......
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    EOLIS: A ze neco nereknes :]
    INF1466
    INF1466 --- ---
    EOLIS: až budeš pár týdnů na top lvl grindit endgame tak porozumíš :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam