• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: až bude čas tak si s váma něco na zkoušku projdu ;)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    uf, nightmare je na té osmičce lehký brutál, 16ky jsou jednodušší a proto! neváhejte, přijďte, dveře jsou stále otevřené ;)

konec reklamního sdělení
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: masku bych bral ;) někdy bych si pro ní s váma třeba zašel
    FORREST
    FORREST --- ---
    Je tu i nekdo na RP Progenitoru?
    Prijde mi, ze RP servery a styl hrani se tu moc nevyskytuje.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Jinak když už se tu rozjíždí ta reklama. Kdyby se někdo nudil a měl zájem se flákat s bandou noobíků kolem 30. levelu tak teď vcelku pravidelně něco provádíme na Red eclipse zatím low level ale lezeme zvolna nahoru.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    tak...Dreadful Entity byla zákeřně vyscalovaná na 55ku (mysleli jsme, že bude 50), takže i když nás bylo cca 12, tak nám to natrhlo řitě...tedy pokud by měl někdo zájem a zároveň měl dreadful masku z dreadtootha (padá při jakémkoli počtu stacků), tak mi dejte vědět (primárně dps). Cca v úterý bychom tam pak na něj mohli zajít a hrozně bychom ho ponížil (jinak jenom pro připomenutí - imperiální guilda TTH, tomb of fredom nadd)
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Tak jako se zatim placame okolo lv 30 takze k end game contentu to je casu.......
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    EOLIS: A ze neco nereknes :]
    INF1466
    INF1466 --- ---
    EOLIS: až budeš pár týdnů na top lvl grindit endgame tak porozumíš :)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    JETELICEK: Jsem pár týdnů casual hrající a mám dojem, že nehovořím jazykem tvého kmene :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    jenom doplňuji, že TTH včera zabila Dreadtootha s deseti stacky (titul the resurgent), v neděli odejde do věčných lovišt Dreadful Entity (titul Dread slayer). Tím pádem bude pobitý veškerý známý i neznámý "game content"...tak zase kdyby měl jenom někdo zájem, nábor asi stále běží ;)
    FORREST
    FORREST --- ---

Jake advanced classes mate u svych aktivnich charakteru?

70 hlasy od 25 respondentů

JETELICEK
      JETELICEK --- ---
      dark/light pointy se dají farmit skrze specifické flashpointy (tuším, že například za jeden black talon je +200 dark/light bodů)...na 55ce je to nafarmené hned
      TRAGED
      TRAGED --- ---
      WRATA: Tak, mam Jedi Consularku lvl 28 temnou jak bota tzn. Dark 4+. Diplomacy rulez! :)
      WRATA
      WRATA --- ---
      DWAY: BRUKEV: Dohnat se to da na 50tce bud pres diplomacii nebo pres daily questy(stejne jako affection s companionama).
      Pak mas jinej titul a otevre se ti nejake gear. Ale nevim jak moc je to up to date. Kouknete k dark/light vendorovy na fleete
      BRUKEV
      BRUKEV --- ---
      Já už ho nikdy nedohnal, ani do 50. levelu.
      DWAY
      DWAY --- ---
      BRUKEV: nedozenes ji nikdy, a nebo to jen trva dele?
      INF1466
      INF1466 --- ---
      HAGAN_SIRIUS: no rychlejší je možná proběhnout si párkrát tu první instanci na vysokym lvlu, jeden run je na patnach minut a docela se na tom vydela na dropech tak sto k, teda jeste kdyz sem hraval...
      HAGAN_SIRIUS
      HAGAN_SIRIUS --- ---
      Tak me vetsina tech rozhodnuti prijde mozna i vyhodnejsi nechat to bezet, nez to programove hubit, ale zatim ma muj BH cistej stit. jinak to afinitu muzes dohnat diplomacy skilem u companionu
      INF1466
      INF1466 --- ---
      BRUKEV: no ale ještě si taky k tomu řekněme, k čemu ty itemy co tohle vyžadujou jsou.. podle mě na dvě věci co se statů týče a imo je spousta hezčích itemů co se RP týče..
      BRUKEV
      BRUKEV --- ---
      HAGAN_SIRIUS: projeví se to v tom, že by jsi měl následovat své přesvědčení ("dobro/zlo") nadále. Jinak se omezuješ bodově.
      Já jel mercenary na zlou stranu pár levelů, pak mi to prostě morálně nedalo a začal jsem se chovat spíše "hodněji". Ale už jsem nedohnal bodovou ztrátu, takže jsem nemohl používat relic určitého levelu, atd.
      Kamarád to mydlil na zlo od začátku, pouze smrt, smrt, smrt. A byla to bodová výhoda.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam