• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    FORREST
    FORREST --- ---
    WKILLA: Postav by se to snad dotknout nemelo, ale clovek prijde asi o hodne.
    Na strankach SWTOR se da najit tabulka s porovnanim F2P, Preffered a Subscribe.

Nestalo by za to si to spis zase predplatit, kdyz chces znovu hrat?
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Hele, když jsem si to nějaký ten čas platil a teď si budu chtít zahrát F2P, přijdu o bary, přístupy do lokací, omezení návštěvy FP a oblékání lootu (nebo prostě co všechno není v F2P, popř. prefered obsaženo)? Prostě všechny věci, který jsem měl a bral je jako samozřejmost a jako neplatící na ně nemám nárok. Bojím se přihlásit, aby se mi náhodou něco nestalo s postavou :-)
    FORREST
    FORREST --- ---
    CRUSHEER: Puntickarsky by se vzdycky neco naslo. :-)
    I kdyz, i tak by se dalo rici, ze jsi F2P, protoze nemas predplaceny ucet a nejsi F2P jen z duvodu toho, ze v soucasne dobe nehrajes. :-P
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    FORREST: chybi mi posledni moznost - "nehraji, ale kdyz jo, tak F2P" :)
    FORREST
    FORREST --- ---

Jste predplatitel?

22 hlasy od 22 respondentů

ETHAN
      ETHAN --- ---
      ETHAN: Já mám tedy pauzy v tom hraní a s tím korelují pauzy v placení. Nikdy jsem nehrál f2p, nechci si tu hru ochuzovat o pohodlí, na které jsem zvyklý. Nemám pauzy jen v placení.
      INF1466
      INF1466 --- ---
      JAFROST: jn čekám jestli časem nedaj ty dlc za cartel coiny jak se stalo casem u podobnejch f2p modelu, ale jinak už to asi nikdy nezapnu
      JAFROST
      JAFROST --- ---
      Ethan - to beru za výhodu, prostě si to v klidu zahraješ i bez toho, pak něco přidaj nebo chceš hrát víc, tak si zaplatíš, ale hrát můžeš pořád... navíc si můžeš přes ty cartel pointy otevřít i pár věcí, který ti to ještě víc zpříjemněj při hře zdarma a ty body dostáváš i za měsíční platbu
      INF1466
      INF1466 --- ---
      tak to by mohli vydat zas novou kolektorskou edici nahovno s analnim kolikem
      RAB1T
      RAB1T --- ---
      INF1466: Už aspoň nepotřebuješ na tu homoerotiku nikoho dalšího na TS
      ETHAN
      ETHAN --- ---
      JAFROST: Kdykoliv jsem to hrál, platil jsem. Momentálně to ale bylo jen ze začátku levelení, pak pauza, pak 4 měsíce placeno, teď pauza, ale dost možná zase zaplatím.
      INF1466
      INF1466 --- ---
      už opravili ilum? :)
      JAFROST
      JAFROST --- ---
      no prostě se nenudim, hraje to spousta hráčů, není problém dostat se jen tak do FP, PvP hra má smysl, obchod funguje, přidávaj novej obsah... no a zvedli level cap, takže máš zase na chvíli o zábavu postaráno
      DWAY
      DWAY --- ---
      JAFROST: ja f2p protoze si to pustim tak max 2x za mesic.
      DWAY
      DWAY --- ---
      INF1466: jenom na planete, kam sem se zatim ani nedostal :-D
      INF1466
      INF1466 --- ---
      ZACK: asi že už sou možný gay vztahy :)
      ZACK
      ZACK --- ---
      JAFROST: Dokazes to nejak uchopit pro nas, co to tak pred rokem prestali hrat (natoz platit), protoze krom nesmyslnyho grindu tam nebylo na max levelu co delat? Ja to docela sleduju a asi sem nejakou zasadni zmenu musel prehlidnout.
      JAFROST
      JAFROST --- ---
      Docela by mě zajímalo, kdo z vás tady platí měsíčně a kdo jede f2p... za sebe řikam, že teď dát měsíčně ty peníze mi přijde mnohem zajímavější než kdy dřív, aneb tahle hra opravdu povstala z popela...
      DWAY
      DWAY --- ---
      SATIEL: to me teda zajima, jestli to pridaji u tech puvodnich nekdy :)
      SATIEL
      SATIEL --- ---
      EOLIS:

JJ a navíc na planetě Makeb je konečně možné same-sex romance. Ještě aby to dodělali u původních compaionů a bude o zábavu postaráno.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam