• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    ZACK
    ZACK --- ---
    OMNISLASH: To je tezky, kdyz ty kraviny na cartel marketu to cely zivi.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SKOKY: ne. na takove veci neni cas, ikdyz se dva roky slibuji, protoze je potreba vyrabet kraviny na cartel market
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    dá se někde na netu podívat na své postavy?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    EOLIS: tady na ofiko foru ( http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=616779 ) se tomu věnuje výborné vlákno: trocha matematiky, logaritmů, pokusů a ejhle...funguje to

prostě bez pořádných grafů a tabulek se mmo hrát nedá :)

EOLIS
    EOLIS --- ---
    JETELICEK: A co tedy má tank zhruba mít, aby mohl správně raidovat? (kromě toho, že by měl mít mozek, aby uměl udržet agro na sobě a hlídal si svoje křupky?)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Fleeta je otázka kompu, sám taky nemam zrovna zajímavej počítač, ale od dob startu a teď je hra mnohem víc optimalizovaná, takže ani mě to tam neblbne. Zajímavý je, že do lvl 55 mi vůbec neblbly warzony, žádná ztráta fps a teď to šlo rapidně dolu. tak nevim, ale Makeb je krásná planeta, takže doporučuju koupit datáč.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JETELICEK: Coz ale presne Forrest potrebuje (povrchni obeznameni) taky to obcas pomuze v talentech a podobne :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    DWAY: 6.) noxxic je dobrý leda na takové povrchní obeznámení s tím, jakou velmi zhruba by měla mít každé povolání itemizaci. Pro raidery je to ovšem chujovina nejvyšší - nedávno mě nějaký expert přesvědčoval o tom, že jako tank musím mít přece 110% accuracy a všechno cpát do absorbu...protože on tomu rozumí a jeho main je immortal juggernaut...inu, ještě že je ten ignore list.)
    DWAY
    DWAY --- ---
    FORREST: no v podstate pokud nemas adaptive armor (takove ty co se prodavaji u social vendoru, nebo pri nejakem specialnim eventu), tak jediny rozdil je ze heavy ma vetsi armor nez medium a ten zas vetsi nez light. Jinac to co urcuje u zbroje velikost / mnozstvi armoru je armoring. Proto je taky drazsi nez ostatni mody. Tak u zbrane to je barrel a u mece to je hilt.

Takze kdyz das do mece lepsi mod, tak budes mit vic willpower napriklad, ale kdyz tam das lepsi hilt, tak budes mit vetsi willpower a jeste k tomu se ti zvysi zakladni damage zbrane.

Pak jsou takove ficury jako ze pro tanka ma hilt vice endurance nez willpower a naopak. Ale to uz pochopis v prubehu hry.
    ZACK
    ZACK --- ---
    FORREST: U setoveho gearu je to trochu komplikovanejsi.
    FORREST
    FORREST --- ---
    ZACK: Aha, diky moc.
    Ja jsem myslel, ze i ta vec ma nejake zakladni vlastnosti a mody jen boostuji a customizuji.
    Trochu mne totiz matlo, ze nektere oranzove veci je mozno pouzivat az od lvl XX, ale to je asi tim, aby vsichni hned nevypadali extra cool. :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    FORREST: jasne, veci jsou jen schranky, vlastnosti jim davaj az ty mody.
    FORREST
    FORREST --- ---
    DWAY: Takze kdyz vezmu dva modovatelne itemy a nahazu do nich to same, tak budou mit uplne stejne vlastnosti?
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: To jo, Illum dodneska nefunguje, protoze lidi nemaj dost silny prijimace, protoze ten engine vubec nema problem s koncentraci vetsiho poctu lidi :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: Pro starsi stroje je to fakt tragicke... WoWko hraju v pohode, ale SWTOR na fleetu strasne lagy...
    DWAY
    DWAY --- ---
    FORREST: Pokud mas dva modovatelne itemy tak nema cenu porovnavat :) Proste vezmes ten hezci a das do nej kombinaci nejlepsich modu z obou porovnanych....

ZACK: tak tohle je dost mozna problem na tvem prijimaci. A nebo sem extremni lucker, protoze s timto sem problem nemel. Jako pravda mam nabuseny komp, takze nemuzu hodnotit optimalizaci pro starsi stroje...
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Mne to neustaly lagovani kdekoliv, kde se sedlo vic jak 10 lidi najednou, prislo teda extremne otravny. Nevim, jak je to dneska, ale Fleeta byvala na hranici hratelnosti, ackoliv instancovana po nejakych 250 hracich.
    FORREST
    FORREST --- ---
    SKOKY:
    2. Porovnava to aktualni status danych veci. Takze pokud mas na sobe item s modama treba 16, a ten dropnuty ma mody 14, tak ti to stejne bohuzel moc nerekne...
    4. Ja na to pouzivam Esc. Ten Ti zrusi oznaceni hrace/nepritele a pak to sesilas primo na sebe. Dalsi co se mi osvedcilo je zmenit si nastaveni na oznacovani pratel (default tusim ctrl+tab). Takze kdyz chci lecit, tak pres moji klavesu (ja mam "Q"), prepninam na hrace a pak zase tab na nepritele pro zraneni.
    7. Styl, design a nektere predmety jsou pouze pro Dark/Light lvl X.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    co se coinu tyce neda se koupit v postate jen jedna pro nekoho podstatna vec - ranked wz

SKOKY:
    1) opisovat netreba, kliknes na chat a pak (tusim) se shiftem na item. nasledne prekopirovat.. ano, je to stupidni, clovek by cekal, ze to bude slapat v kazdem textovem inputu, ale bohuzel
    2) bere se v potaz vse, co je na itemu, takze klidne i augmenty (tj. pokud mas dva stejne itemy, ale jeden ma augment, ukaze ti srovnani, ze ten jeden je lepsi)
    3) pokud vim, tak ne
    4) pokud vim, tak ne. bohuzel je potreba menit targety. mozna si ze sebe udelat focus target
    5) jako nejvice uzitecne pro end game mi prislo mit biochem a moci diky tomu pouzivat reusable veci
    6) jsem commando a jedu vse na power, coz je stejne pro healera jako pro dps. u pve dps bych se jen navic musel zamerit i na accuracy, coz jako healer nemusim
    7) na okrasu
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Tak engine je vpohode, ten mi nevadi. Ale jinac je fakt ze kdyby to nebyly SW a nebyly tam zajimave vyresene pribehy tak po tom asi nikdo ani nestekne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam