• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    fuj tydlety F2P..akorát to každého jenom obtěžuje.)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    pro solo je asi nejvhodnejsi dps a v tom pripade sentinel. alespon ja bych to tak videl
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: na 55. lvlu samozrejme uz solo hrat nebudu, jde mi o projiti pribehu a vyleveleni na 55. lvl... hraju to hodne rekreacne a jen pres f2p a chci si hlavne uzit pribeh
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: nedovedu si predstavit, jak takove solo hrani na 55 levelu probiha
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Zdar a silu, jakou cestou se ubirat z jedi knighta v pripade, ze chci hrat primarne solo? diky
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ha, to už musí být zoufalé, tahle reklama z FB prý opravdu vede na oficiální swtor web.

OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    z tech mam zatim smisene pocity. ale nechci soudit, dokud jsem je nevyzkousel. urcite jsem na ne zvedav a treba mile prekvapi
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Navíc si myslim, že to bude zábavnější... už první Guild Wars ukázali, že to funguje perfektně a arény 4 na 4 pokud to nezvojtěj budou super.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    JAFROST: dovolim si nesouhlasit. hracu na pvp je stale mene a mene, cekaci doby jsou delsi a delsi. pokud clovek nehraje v prime time, muze se mu stat, ze se docela naceka. ten rozdil oproti stavu pred zhruba 3/4 rokem, kdy jsem zacal hrat, je citelny. dnes se obcas stane, ze uz kolem pulnoci je cekani na warzonu velmi otravne. ono ani to 4 vs 4 nebude z vetsiny hnano nejakou motivaci nabidnout hracum nove zazitky jako spis umoznit jim pvp i v situaci, kdy je online mene hracu - parovani wz ve 4 vs 4 bude mnohem snazsi a tedy i s kratsimi cekacimi dobami
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    OMNISLASH: i to je možnost, ale ze zkušenosti se hráčů do wz vždycky dostávalo. Možná ale kvůli tomu rozšíření pvp a přidání 4 na 4 by to mohlo být jinak
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    JAFROST: z praktickeho pozorovani bych rekl, ze duvody jsou docela jine :) napriklad u warzon mi prijde evidentni, ze to omezeni zrusili jen proto, ze se jim zkratka nedostavalo hracu do warzon, coz odrazovalo i predplatitele
    DWAY
    DWAY --- ---
    CRUSHEER: A pro cloveka ktery to jednou za 2 mesice spusti na 3 hodky s kamosem je 300 taky dost.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    FORREST: nejsou, ale máš volbu... takže na mym příkladu - hraju často předplácim, nemám tolik času, nepředplácim, ale pořád si to můžu zapnout úplně v klidu.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    FORREST: pro studenta, ktery se snazi usetrit skoro vsude, kde se da, ano, a pak ani ty omezeni nejsou tolik omezenimi, kdyz si stejne paradne zahraje hru zadarmo :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    Ja nevim, mne to F2P prislo uzitecne jen na vyzkouseni. Stahnul jsem, pustil, zjistil ze mne to bavi a setkal jsem se s prvnim omezenim. Check webu, predplatne 300CZK na mesic. Ok, karta zadana a uz to neresim. To jsou ty tri kila za super hru fakt moc?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    třeba omezení na fialové věci pro F2P zmizí, warzony by měli být od 2.4 patche taky bez omezení počtu vstoupení atp... snad by měli i zmírnit expení a tak... což je supr. Na druhou stranu už teď je to F2P v podstatě v pohodě hratelný a ty omezení mi nevadily tolik a zároveň mě to občas motivuje si měsíc předplatit.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    normalne na swtor.com i sw-tor.cz by to myslim mělo být.
    DWAY
    DWAY --- ---
    JAFROST: Osekavaji, jako ze je tech omezeni mene? Je nekde link na patchnotes?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Tak s dalšíma a dalšíma patchema osekávaj u swtor omezení pro F2P... asi už zjistili, co hráči kupujou a podle mě se hodně zvedla základna předplatitelů a tímhle tomu možná ještě pomůžou. Kéž by!!! Ta hra je čím dál tím lepší
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    TRIPLT: Vsak kvuli tomu jsem mel skoro rok pauzu, kdyz nechtej penize tak nechtej.. :) U me to jinak vyresila aktivace 3d secure na karte pres ebanking. Pritom poprvy to slo normalne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam