• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw dají se schopnosti nejakým způsobem resetovat? je mi jasný, že když se jednou rozhodnu pro guardiana, tak ho budu muset dojet, ale jestli se se stromu skillu dají body přerozdělovat, nebo to co si navolim je uz definitivni?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ja to mel stejne s commando healerem - ktery je tedy jinak hrozna tragedie :) nedostanou te tak rychle, protoze preci jen nejsi papirak a jako commando udelas i za healera solidni damage. kdyz pak prijde nouze, tak se proste jen dolecis. ani heroic 4 casto nebyl problem
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    TRAGED: zrovna jsem taklhe Jedi Guardiana vysoloval na 55. Sice ty boje trvaj dlouho, ale s lehkou podporou Doca vysöluješ i heroic questy :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dekuju za navrhy, hraju to par dni, gze polovine veci nerozumim, ale to se doctu, chapu ze guardian je tanky knecht a dps s trom si nejak navolim, budu muset najit nejakej guide :-)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Tak jed guardina s DPS stromem a profrcis tim stejne rychle jako se sentinelem.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    hodně abilit je tam takových, že vyžadují právě ty dva meče..pokud chceš mít jeden, tak není na expení nic lepšího než rage (nevím, jak se jmenuje obdoba u republiky) jedi guardian
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno ja rozjel puvodne consulara, ale tak nejak mi neprirostl k srdci, tak sem rojzel knechta a ten me tak nejak bavi vic, ikdy to je asi jen kvuli tomu jmenu :-D ted amm lvl 8 teprve, takze jeste dost casu se rozhodnout, ale prave nevim jakym smerem jit... co me odrazuje od sentinela je to, ze se specializuje na dva mece a to se mi nelibi... muze behat i s jednim bez postihu, nebo aby se vyuzil jeho potencial tak musi mit dva mece?
    FORREST
    FORREST --- ---
    TRAGED: Asi otazka stylu. Mne na solo nejvic bavi prave Jugg a Powertech. Nejvetsi utrpeni je pro mne solo healer, ale ve skupinkach mne zase bavi vic.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FORREST: Tank je na solo uplne nejhorsi volba, to se unudis u nekonecnejch boju. Kdyz solo, tak DPS.
    FORREST
    FORREST --- ---
    Ja bych naopak na solo doporucil tank variantu.
    Jugga jsem si takhle maximalne uzil, na zacatku companion healer, takze nic neni problem a pozdeji jsem dostal dps, kdyz to bylo lehke a chtel jsem to urychlit.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    fuj tydlety F2P..akorát to každého jenom obtěžuje.)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    pro solo je asi nejvhodnejsi dps a v tom pripade sentinel. alespon ja bych to tak videl
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: na 55. lvlu samozrejme uz solo hrat nebudu, jde mi o projiti pribehu a vyleveleni na 55. lvl... hraju to hodne rekreacne a jen pres f2p a chci si hlavne uzit pribeh
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: nedovedu si predstavit, jak takove solo hrani na 55 levelu probiha
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Zdar a silu, jakou cestou se ubirat z jedi knighta v pripade, ze chci hrat primarne solo? diky
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ha, to už musí být zoufalé, tahle reklama z FB prý opravdu vede na oficiální swtor web.

OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    z tech mam zatim smisene pocity. ale nechci soudit, dokud jsem je nevyzkousel. urcite jsem na ne zvedav a treba mile prekvapi
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Navíc si myslim, že to bude zábavnější... už první Guild Wars ukázali, že to funguje perfektně a arény 4 na 4 pokud to nezvojtěj budou super.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    JAFROST: dovolim si nesouhlasit. hracu na pvp je stale mene a mene, cekaci doby jsou delsi a delsi. pokud clovek nehraje v prime time, muze se mu stat, ze se docela naceka. ten rozdil oproti stavu pred zhruba 3/4 rokem, kdy jsem zacal hrat, je citelny. dnes se obcas stane, ze uz kolem pulnoci je cekani na warzonu velmi otravne. ono ani to 4 vs 4 nebude z vetsiny hnano nejakou motivaci nabidnout hracum nove zazitky jako spis umoznit jim pvp i v situaci, kdy je online mene hracu - parovani wz ve 4 vs 4 bude mnohem snazsi a tedy i s kratsimi cekacimi dobami
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    OMNISLASH: i to je možnost, ale ze zkušenosti se hráčů do wz vždycky dostávalo. Možná ale kvůli tomu rozšíření pvp a přidání 4 na 4 by to mohlo být jinak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam