• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jeste takovej uplnestupidni dotaz, kdyz nejsem subscriber, tak mam pristup k nejnovejsi verzi hry a expanzi, nebo ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    maj to nejaky rozbity :-D
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    OMNISLASH: protožě jsem nějak nabyl dojmu, že to tazatal přehlédl, a tudíž ty taky (když to nezmiňuješ:-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ano, je to presne tak a dost lidi to tak i praktikuje. maji dva geary a mohou podle potreby respecnout guardiana na tanka nebo dps. dokonce jsem slysel o respecu tanka v zaverecne fazi styraka pro zvyseni dps. sam bych ale takove utrpeni nepostupoval - cekal jsem, ze swtor tohle bude nejak inteligentne podporovat, jakoze si budu moct nadefinovat quickbary pro ruzne presety, ale jak se zda, nejde to.. a loupat to tam rucne a jeste si pripadne hrat s bindem, to fakt jako ne :)

ZACK: to bych mozna povazoval tak trochu za stesti, protoze (celou dobu platici) sam mam pri rozjete druhe postave dost problem s tim, ze jsem si dal par fp a warzon a najednou jsem x levelu pred planetou. co vic, jsem tak nadlevelovany, ze dalsi tri planety mi nemaji absolutne co poskytnout, to je neco extremne demotivujiciho a vubec se mi do toho nechce

EOLIS: a proc mi o tom pises? kdyz pominu fakt, ze i sam tazatel o tom mluvi uz ve svem dotazu.. :)

mimochodem je zajimave, kolik postu se ruzne objevuje na jinak sporadicky uzivanych klubech / forech, kdyz bioware zase jednou zmasti update :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: V rozhovorech mas nektery volby staveny podle strany sily, neni to primo dobro/zlo. Kazdopadne je vsechno vyvazeny, obe strany maj ty samy moznosti. To se tyka i tech class, zrcadluje se to.
    Nejaky cas sem nehral, takze co se kde jak odemyka a co zustane nebo ne presne nevim, meni se to patch od patche. Kriticky je to ale hlavne 16-55 kvuli snizenym expum ,bude te to nutit hodne grindovat, abys dalsi planety nedelal hrube podlevelovanej.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: tyvole ty taky hrajes vsechno :-D kde klikas jestli jeste klikas?
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: Prakticky jsou téměř totožní. Skilly se liší fakt jenom drobnostmi.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: OMNISLASH: Da se resetovat rozhození buildu v class tree, ale nedá se resetovat výběr advanced class.
    Takže pokud jsi jednou Jedi guardian, budeš už pořád Jedi Guardian a Jedi Sentinela z něj už neuděláš.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: jak to myslis s tema volbama? kazopadne ze to bude do jisty miry voser je mi jasny, bije to do oci ze mi to chteji co nejvic ztizit, ale proset ted do toho ty prachy dat nemuzu...

jeste jedna otazka, kdyz si zaplatim jeden mesic, tak se mi odemknou moznosti jako vic postavicek na uctu atd... kdyz mi predplacenej cas skonci, tak o ty sloty zase prijdu?

jo a jeste jeden, je jedi knight plnym ekvivalentem sith wariora akorat s jinou barvou mece? nebo sou rozdilny?
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: Projet se to da, ale je to specialne designovany tak, aby to byl voser.
    Jestli narazis na svetly/tmavy volby, tak ne, je to vicemene nepodstatny.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: nemuzu ani nehodlam do toho momentalne investovat ani korunu, takze to musim projet bez placeni...

btw je to tady taky tak, ze ty spatny sou silenjsi nez ty dobry? :-D
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: Pokud jedes f2p, tak si budes trhat stejne. Bych ti poradil si na pohodlny levelovani poridit na mesic predplatny, jinak u toho vyrostes, bez ohledu na skill tree :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: tak to je fajne :-) gze muzu jet proste guardiana s off skillama a jakmile budu potrebovat tankovat, tak si proste nekam dobehnu prehodit staty a jedu jako tank... to je fajne, tak to me asi vic tahne k tomu guardianovi... ale zase se mi to nechce pizlat, hral sem v l2 tanka tak vim jakej je to voser :-D jde mi o to si pohodlne uzit pribeh a pekne si projit hru, mam rad vyzvy, ale nechci si u toho trhat vlasy na hlave :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ano, daji. dokonce se da koupit moznost pouzivat field respec a nemuset nikam behat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw dají se schopnosti nejakým způsobem resetovat? je mi jasný, že když se jednou rozhodnu pro guardiana, tak ho budu muset dojet, ale jestli se se stromu skillu dají body přerozdělovat, nebo to co si navolim je uz definitivni?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ja to mel stejne s commando healerem - ktery je tedy jinak hrozna tragedie :) nedostanou te tak rychle, protoze preci jen nejsi papirak a jako commando udelas i za healera solidni damage. kdyz pak prijde nouze, tak se proste jen dolecis. ani heroic 4 casto nebyl problem
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    TRAGED: zrovna jsem taklhe Jedi Guardiana vysoloval na 55. Sice ty boje trvaj dlouho, ale s lehkou podporou Doca vysöluješ i heroic questy :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dekuju za navrhy, hraju to par dni, gze polovine veci nerozumim, ale to se doctu, chapu ze guardian je tanky knecht a dps s trom si nejak navolim, budu muset najit nejakej guide :-)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Tak jed guardina s DPS stromem a profrcis tim stejne rychle jako se sentinelem.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    hodně abilit je tam takových, že vyžadují právě ty dva meče..pokud chceš mít jeden, tak není na expení nic lepšího než rage (nevím, jak se jmenuje obdoba u republiky) jedi guardian
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam