• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Hele, on ti do 55 uplne staci lvl 4, az na 55 potrebujes dat ten lvl 9. Oni ty augmenty jsou taky podle lvlu a ta 4 je nejlepsi pomer ceny/vykon.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: hmm 70k jeste ani nemam, gze to je pro me pase :-) holt budu behat v osklivejsim :-D
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: Musíš si v dodification station přidělat augment slot (max lvl MK-9 stoji cca 70K), a do toho si pak koupit ten mod.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak? :-) kurva to sem se mel zeptat driv, ten pred tim armor byl o dost hezci dpc :-D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: 4 slot jde dodelat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KLA: mno oba sou oranzovy, ale ten jeden ma 4 sloty (osklivej) a druhej jen 3
    KLA
    KLA --- ---
    BARTUC: a přesně na to je oranžovej :)

Utratila jsem teď všechny svoje cartel coiny protože jsem chtěla toho dementního ptáka (což se mi pochopitelně nepovedlo) a pak ještě spoustu peněz za části jednoho setu, který mi nepadly + přendání modů a předělání augmentů abych zjistila že k němu vůbec není helma :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kua proc musi bejt lepsi armor hnusnejsi :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    CARB6N: presne tak. mimochodem ten puvodni system me neskonale iritoval. protoze jsem klasicky plnil vse, co se dalo, byl jsem vetsinu casu dost nad levelem planety a tim padem comms, ktere mi padaly, mi byly naprosto k nicemu. takhle pada jednotna mena, ktera se da vyuzit na libovolnem levelu
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SKOKY: Ale taky driv mela kazda planeta vlastni commy, ted co jsou pro vsechny planety stejny, je daleko jednodussi mit skoro full orange a jednou za 4-6lvlu vymenit complet mody. A mit kazdy 2 lvly upgradovanou zbran je fajn, protoze ti viditelne roste dmg.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    teda upřímě, mi oranzovy itemy příjdou na dvě věci (na lvl 55 tak max na to abych dobře vypadal). Za celou dobu expení sem je měl na sobě jen v případě, že mi nějakej padnul (už s modama) a byl lepší než aktuální co sem měl na sobě. Mody sem do 55 taky vůbec neměnil. Stačí zajít párkrát FP a mám všechno potřebný vybavení. Tzn za planetary comm jen na náhodnej fialovej item :-)

Btw dotaz pro mě (taky nehraju moc dlouho a spousta mi toho nedochází). Co mám dělat s Elit comms když mám už max equip 162?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jo takhleeee, tak uz sem v obraze :-) ja zil v domeni, ze ten modifikacni gear je az na vysokejch lvlech a ono je to takhle :-) mno tak to v tom pripade sem pekna pica, protoze sem uz nejaky casti oranzovyho armoru prodal, protoze jinej kus byl statove lepsi :-D mno tak to dneska vlitnu na vendora a pokoupim, dodelal sem vcera coruscant, tak nakoupim a dam FP :-) 120 creditu jeste zdaleka nemam, ale je to docela fajne napad do toho investovat :-)

btw co se tyce bordelu co pada, ja to prodaval vendorovi, ma smysl si to schovavat? takovy ty kusy jak se tam pise ze je to k nicemu, ale vendor to koupi? z toho se crafti veci? nebo to je fakt jen harampadi? Hral sem l2 kde se dalo vyuzit uplne vse a tady nevim :-D

do psi pochvy LF guide, let me be your padawan master!
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: a btw. tebe zajima i oranzovej gear pro troopera. Jen vymenis armoring a mod a mas krasnej kus pro guardiana.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Jeste je dulezitej krystal do saberu, za asi 120k muzes koupit od lvlu 10 krystal s 41 endurance a ten ti vydrzi az do konce hry.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: ten gear je jen skorapka bez statu, vsechny staty jsou z modu.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: v podstate jediny co te zajima je oranzovej gear, protoze ho muzes nosit od lvlu 1 az do 55 a porad ho upgradovat pomoci tech modu, armoringu, enhancementu a hiltu/barrelu. Z kazdy oranzovy veci jdou vyndat za par creditu ty mody, takze kdyz ti padne treba oranzova helma v instanci a ty mas helmu ok, ale mas stary kalhoty, tak vyndas mody a das je do kalhot. Takze u oranzovejch veci resis jenom to, jak to vypada. Ja jsem treba ze shadowem od lvlu 10 az do konce nemenil krome pasku zadnej gear.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: a je to teda tak, ze kdyz si tohle koupim, tak do 50. lvlu nepotrebuju kupovat lepsi gear jen lepsi mody? nebo jsou i lepsi oranzovy veci? Hraje nekdo na eu serveru za republiku? ze by se mi povidal na gear a nejak pomohl s temahle vecma? byl bych moc vdecny
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Na Corusantu prodavaji oranzovy kalhoty, chestu a helmu za WZ coiny od 20 lvlu. Potom kokukni do aukce na rukavice, pasek...mohlo by tam bejt neco relativne cheap.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: takze chapu to tak, ze si tam nakoupim nejakej oranzovej gear, kterej muzu nosit od placnu 1. do 50. lvlu a statistiky budu upravovat jen nakupovanim tech modifikaci? takze veskerej gear co mi napada je defacto k nicemu? tyjo omlouvam, se, ale fakt to nechapu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: aha, tak to ja mam zatim oranzovej jen mec a armor... tohle je vec ve ktery zatim hodne plavu, itemizace je pro me silene slozita, jak to hraju kratce, ale pomalu se v tom zacinam orientovat... ale je toho moc takhle do zacatku :-D bych potreboval nekoho kdo by me protahl temahle vecma pekne v parte nebo pres ts/vt abych to pochopil a neplaval v tom tolik :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam