• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    CARB6N: jak si uděláš dual talenty?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Ja nevim jak je to s F2P, ale muzes mit 2 stromy, ktery jdou prehazovat. Ja bych jako tank nelevlil, zadnou vyhodu to IMHO nema, protoze i jako DPS muzes s prstem v nose odtankovat vsechny FP az do konce a zadnej velkej rozdil v gameplayi neni, krom snad 2-3 tlacitek. Kdybych lvlil guarda, tak jedu prostredni strom do 40 a pak ten posledni do 55 (lolsmash), pokud si dobre pamatuju talent stromy.)

BARTUC: Neni:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    je nejaka jina levna cesta jak se dostat k matrosi na biochem? nebo se musim naucit bioanalysis?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    http://www.swtor.com/info/news/news-article/20130910 mel bys tím pádem mít ode dneška i hutt cartel
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: jj dneska mi prisel mejl :-)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: jak pise SKOKY, pak to uz bys to mel mit stazeny a pristupny
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    FORREST: rp server? ja ti nevim, ale s tou brutalni koncentraci trolu v swtoru si tam nejake rp opravdu nedovedu predstavit :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Zmen server na anglicke evropske RP a klidne muzem. Jen ja jsem spis imperium, za republiku mam nejvyssi nejak lvl 28.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: ja hraju za republiku a sem ted v nejaky mezinarodni guilde a zatim pohoda :-)

EOLIS: prave ze ted je akce, ze vsichni subscriberi ji dostanou nafurt zadarmo, takze proto sem si to na mesic zaplatil a pak mi zustane i kdyz uz nebudu subscriber.

CARB6N: o tom sem taky cetl, ale zase na druhou stranu ho chci v engamu jet jako tanka, takze se s nim chci sehrat co nejdriv to pujde...

kazdopadne kdyby chtel nekdo zahrat s noobem tak piste do posty :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    když jsme u těch guild - už dlouho jsem nespamoval nábor muhehe

takže klasicky - tomb of fredon nadd (sorry pokud to píšu blbě), imperium, guilda TTH, progress NiM. Stávající status jest 3/5 NiM TFB (první tři) a 1/7 NiM SaV (operation chief, téměř dole je pak Dashroode)

V případě zájmu ingame plutonia, nebo ingame pošta, nebo tady pošta, nebo whatever co já vím ještě (jo taky vlastně www.tth.cz)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    btw. IMHO muze v klidu jet guardina s DPS stromem a v klido do 55 tankovat. Teda nevim jak guard, ale ja chodil s shadowem jako tank s DPS stromem a prisel mi na tankovani FP lepsi nez tankovaci strom.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: Tak datadisk máš už dávno staženej ani o tom nevíš, jen ho nemáš zpřístupnělej dokud nezaplatíš :-)

BARTUC: jop ale za imperium (tam je dost CZ guild)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: Expanze se platí separátně. Subscription platíš vlastně jenom za nastaveni Subscriber statusu. Expanzi musíš koupit, podobně jako datadisk k jiným hrám.
    Prakticky si můžeš dokonce pořídit expanzi a přitom nebýt subscriber (ale zrovna k nákupu expanze nabízejí jeden měsíc subscription za polovinu, případně k subscription nabízí expanzi za poloviční cenu)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: Hraje, dokonce je tam hned několik českých guild.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KLA: omlouvam se, prijdu utahanej z prace tak mi to fakt nemysli a ani se mi nechce premyslet :-D pak mi to doslo tak sem se smazal...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: pokud bys nekdy hledal partaka na cokoliv, tak se ozvi, rad se priucim :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ano
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele hraje nekdo na serveru red eclipse? eu pve server?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    stahl se vam ted nekomu ta expanze? me se totiz nic nestahlo a to sem subscribnul :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: tak takhle to dycky bylo je a bude bohuzel... presne jak rikas, tak mezi dps je 90% totalnich hovadskejch imbecilu... nadruhou stranu dobre zahrany dps je slast mit v tymu, treba jako ja vcera v hammer station... mel se tam dva typky z jednoho klanu a to bylo fakt perfektni, presne vedeli co, cekali na to az to na sebe natahnu, jeli jeden target a fakt to byl fofr, ale jinak taky dost trpim no, ale spis na healery ktery vubec netusi ze sou healeri a tak to je docela prca pak :-D ale tak kdyz sem namodoval tak uz je to defakto jedno...

sem fakt zvedavej jaky to bude na vyssim lvlu, jakej budu tank, doufam, ze to dostanu do ruky, protoze zatim mi prijde ze to dost lamim, ale je to tim co sem psal driv + ze neznam moby a ty instance, ale to se snad zlepsi...

btw uz sem nasel na mobajlu ty wz... to je fakt hodne kruta restrikce 5 wz tydne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam