• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    OMNISLASH: mno fakt ze ano. chybel mi posledni item a ted mam v questu napsano, ze mam navstivit teoretiku. vyborne, kluci bioweracti, takhle podelat patch, to nezvladne kazdy! :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Tohle je spravnej Sith pristup. ;-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ten system je v danem ohledu uplne porouchany. hlavne proto, ze vetsinou se ty volby deli na svatouskovske a idiotske
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: jo tak nejak, ale ten gear podle strany je stejne shit.. je to proste jen kosmeticka zalezitost.. bohuzel
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: ok, takze pojedu podle svyho presvedceni a kdyz budu v endgamu potrebovat nejakej gear, tak proste projdu par fp a priklonim se k nejaky strane :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: nic z toho nevyleze, na hru to nema zadnej vliv(tedy krom toho ze pujdes na bose doprava a ne doleva), bohuzel tohle neni kotor, hlavne mi tam chybelo to, že by s tebou okolní svět jinak jednal podle tvé zvrhlosti, že by se s tebou light postavy nebavili nebo ti rekni jen malo apod.. proste aby to melo nakej vyznam
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: totalni ja vim, ale rozhodne ho nehodlam jet 100% light sem se rozhodl... proste ho pojedu podle toho jaka odpoved se mi bude libit vic a uvidim co z toho vyleze :-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Tak hlavně u linie třeba Sith Warriora, ale i sorcky je problém v tom, že ty rozhodnutí a la dobré řešení bývají taky svinský (nezabiju tě, ale nechám mučit) a zlý rozhodnutí - zabiju tě, i když je to nesmysl. Narozdíl třeba od Merca, kde jsou rozhodnutí zlo / dobro mnohem více promakaný. Resp. jak hra čeká, že by měl být Merc asi hodnější, tak ty zlý rozhodnutí jsou zkousnutelnější a dobrá rozhodnutí taky. Celkově podle mě měli vyřešit zlo / dobro trochu jinak, ale co už. Ve výsledku to je spíš pocitovka než cokoliv jinýho. Jinak souhlasim, že Jedi můžou bejt mnohem větší svině, takoví rovnostářský roboti, narozdíl Impérium je v podstatě větší odraz lidskosti jako takový (aneb lidi jsou svině :))
    FORREST
    FORREST --- ---
    FIONOR: S timhle plne souhlasim. Sith si ma proste jen brat to co chce a nehledet kolem. Peace is a lie, there is only passion.
    Bral jsem to tak, se nejak omezovat, aby byl clovek hodny a hledel na druhe. To Sithi nedelaji.
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Hodnej Sith je zvrhlost.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: me se prave libi postava kterou sem si vytvoril (musim se pochvalit ze se mi fakt povedla) a do tech jejich zelenejch oci sem se proste zamiloval, takze nechci aby zcervenaly :-D uvidim, asi to vypnu a necham to plynout a uvidim kam se dostanu... problem je, ze sem dycky byl takovej trochu mirek dusin, takze bejt fakt zloun by mi nesedelo a hra me nebavila :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: no ten prvni fp je celkem rychlej tam se to da farmit a pak este na tech diplomatickejch misich, ale nema to cenu, light je onicem, dark aspon meni vzhled postavy k plesnivejsimu a i pak to jde vypnout
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: to je fajn, jediny co me sere je, ze jako light nebudu moct nosit cervenej crystal :-D kazdopadne to asi udelam jako radi na netu, ze si vypnu ukazovani jak sem dark nebo light a pojedu fakt podle svyho presvedceni a uvidim co z toho bude :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: a jeste jedna otazka k tematu dark/light... je vubec v lidskejch silach se z okamziku, kdy bych byl rekneme full light na 55. lvlu, dostat na full dark pres fp a ja nevim co? premyslim totiz o vyzkouseni vseho moznyho :-)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: ty itemy sou sracky (zeleny mam ten pocit) nema to cenu leda tak na rp...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: zadnej hacek neni, zaplatis mesic sub a dostanes expanzi zadarmiko...

btw otazka k light/dark... je vyhodou v necem bejt fully dark/light nebo ne? vim ze na nejaky itemy je treba bejt treba light 2 bo dark 3 etc, ale pocitam, ze ten item ma ekvivalent i v light sekci kdyz je dark nebo se pletu? jde mi o to, ze nechci inklinovat plne k light nebo dark strane, chci si hrat svoji vlastni moralni hru na zaklade rozhodnuti jak bych jednal v realnym zivote (aspon priblizne zaaano), takze pocitam, ze bych byl vic light nez dark, ale je otazka, jestli mi to v necem uskodi nebo ne... nechtel bych na 55. lvlu zjistit, ze to hraju vlastne blbe a ze nemuzu plne vyuzit potencial svoji postavy... mam ted sith wariora s ls 1000 a premyslim jak dal... jakej na to mater nazro?
    FORREST
    FORREST --- ---
    OMNISLASH: Taky. Mne to az vydesilo, jestli se mi nejak nezrusilo to subscription.:-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    vtipne je, ze mne tyhle jejich e-maily chodi tez.. prestoze mam aktivni subscription :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ze bych to zas po roce nainstaloval kvuli update zadaco nebo tam je nejakej hacek? :)

Rejoin Now and Get Rewarded!
    Starting September 12, when you rejoin the battle, you will be immediately rewarded with the first Digital Expansion: Rise of the Hutt Cartel and 500 Bonus Cartel Coins so you can continue your adventure up to Level 55 free of charge and be well equipped for your new adventure! Plus, reactivate your subscription through October 20, 2013, and receive the JA-3 Subversive Battle Droid Mini-Pet, and JA-3 Subversive Speeder for rejoining the battle!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak sem se nechal ukecat a presel na server za bobikem a rozjel sem sith juggernatu kladas, tak sem na to zvedavej, zatim me ta zvracenost light sitha desne bavi :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam