• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: tohle je fajn informace, hledal sem postavu co budu hrat po juggernautovi, nebo az me bude nudit tak jako odreagovani a chtel sem nejaky brutalni dps a pokud tahle mrcha umi i healovat, tak to je presne pro me :-)
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    JETELICEK: no ja chtel spis dps nez healera ale to jde pak rozhazovat v tech skillech ne?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    SQUINT: dobrá volba je operative - nejlepší dps ve hře atm a výborný healer;)
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    tak jsem si hru opet zaplatil a po pul roce opet hraju :D a doufam ze sniper je dobra volba :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    OMNISLASH: mno fakt ze ano. chybel mi posledni item a ted mam v questu napsano, ze mam navstivit teoretiku. vyborne, kluci bioweracti, takhle podelat patch, to nezvladne kazdy! :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Tohle je spravnej Sith pristup. ;-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ten system je v danem ohledu uplne porouchany. hlavne proto, ze vetsinou se ty volby deli na svatouskovske a idiotske
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: jo tak nejak, ale ten gear podle strany je stejne shit.. je to proste jen kosmeticka zalezitost.. bohuzel
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: ok, takze pojedu podle svyho presvedceni a kdyz budu v endgamu potrebovat nejakej gear, tak proste projdu par fp a priklonim se k nejaky strane :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: nic z toho nevyleze, na hru to nema zadnej vliv(tedy krom toho ze pujdes na bose doprava a ne doleva), bohuzel tohle neni kotor, hlavne mi tam chybelo to, že by s tebou okolní svět jinak jednal podle tvé zvrhlosti, že by se s tebou light postavy nebavili nebo ti rekni jen malo apod.. proste aby to melo nakej vyznam
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: totalni ja vim, ale rozhodne ho nehodlam jet 100% light sem se rozhodl... proste ho pojedu podle toho jaka odpoved se mi bude libit vic a uvidim co z toho vyleze :-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Tak hlavně u linie třeba Sith Warriora, ale i sorcky je problém v tom, že ty rozhodnutí a la dobré řešení bývají taky svinský (nezabiju tě, ale nechám mučit) a zlý rozhodnutí - zabiju tě, i když je to nesmysl. Narozdíl třeba od Merca, kde jsou rozhodnutí zlo / dobro mnohem více promakaný. Resp. jak hra čeká, že by měl být Merc asi hodnější, tak ty zlý rozhodnutí jsou zkousnutelnější a dobrá rozhodnutí taky. Celkově podle mě měli vyřešit zlo / dobro trochu jinak, ale co už. Ve výsledku to je spíš pocitovka než cokoliv jinýho. Jinak souhlasim, že Jedi můžou bejt mnohem větší svině, takoví rovnostářský roboti, narozdíl Impérium je v podstatě větší odraz lidskosti jako takový (aneb lidi jsou svině :))
    FORREST
    FORREST --- ---
    FIONOR: S timhle plne souhlasim. Sith si ma proste jen brat to co chce a nehledet kolem. Peace is a lie, there is only passion.
    Bral jsem to tak, se nejak omezovat, aby byl clovek hodny a hledel na druhe. To Sithi nedelaji.
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Hodnej Sith je zvrhlost.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: me se prave libi postava kterou sem si vytvoril (musim se pochvalit ze se mi fakt povedla) a do tech jejich zelenejch oci sem se proste zamiloval, takze nechci aby zcervenaly :-D uvidim, asi to vypnu a necham to plynout a uvidim kam se dostanu... problem je, ze sem dycky byl takovej trochu mirek dusin, takze bejt fakt zloun by mi nesedelo a hra me nebavila :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: no ten prvni fp je celkem rychlej tam se to da farmit a pak este na tech diplomatickejch misich, ale nema to cenu, light je onicem, dark aspon meni vzhled postavy k plesnivejsimu a i pak to jde vypnout
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: to je fajn, jediny co me sere je, ze jako light nebudu moct nosit cervenej crystal :-D kazdopadne to asi udelam jako radi na netu, ze si vypnu ukazovani jak sem dark nebo light a pojedu fakt podle svyho presvedceni a uvidim co z toho bude :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: a jeste jedna otazka k tematu dark/light... je vubec v lidskejch silach se z okamziku, kdy bych byl rekneme full light na 55. lvlu, dostat na full dark pres fp a ja nevim co? premyslim totiz o vyzkouseni vseho moznyho :-)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: ty itemy sou sracky (zeleny mam ten pocit) nema to cenu leda tak na rp...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: zadnej hacek neni, zaplatis mesic sub a dostanes expanzi zadarmiko...

btw otazka k light/dark... je vyhodou v necem bejt fully dark/light nebo ne? vim ze na nejaky itemy je treba bejt treba light 2 bo dark 3 etc, ale pocitam, ze ten item ma ekvivalent i v light sekci kdyz je dark nebo se pletu? jde mi o to, ze nechci inklinovat plne k light nebo dark strane, chci si hrat svoji vlastni moralni hru na zaklade rozhodnuti jak bych jednal v realnym zivote (aspon priblizne zaaano), takze pocitam, ze bych byl vic light nez dark, ale je otazka, jestli mi to v necem uskodi nebo ne... nechtel bych na 55. lvlu zjistit, ze to hraju vlastne blbe a ze nemuzu plne vyuzit potencial svoji postavy... mam ted sith wariora s ls 1000 a premyslim jak dal... jakej na to mater nazro?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam