• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: jo to jeste otunil o r, f, y, ;
    ty mi prijdou tak pohodlne namapovane :) a prave s alt a ctrl se mi lepe mackaji vyse zminene. Potom mi jeste kamos poradil trik ctrl a alt s koleckem a ctvrtym tlacitkem mysi. To je hned par bindu navic :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MMO klasika
    1-5, Alt1-Alt5,Shift1 - Shift5, Q a E na nejcastejsi utok ci interupt. Ctrl 1 - Ctlr 5 na ovladani spolecnika. + 6 - = na zridka pouzivanej zbytek.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja si taky myslim ze je to malo... ted mam lvl 19 a uz ted pouzivam aktivne tak 8 klaves
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKOKY: 5 - 6? Ja pravidelne tocil urcite vic. Skoncil jsem tak, ze jsem musel bindovat i ctrl + neco a alt + neco.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: ja to tak delal taky, ale jako tankovi mi to prestalo stacit, protoze mi prijde ze musim delat hodne veci najednou a mysi to proste neuklikam... nehleda na to, ze otaceni postavy pres A a D je mnohem min presny nez kdyz to resim pres mys...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: mno realne zatim pouzivam 1-5 a q,e,r,t,f, ale pocitam, ze toho bude treba vic s pribivajicim poctem skillu...
    FORREST
    FORREST --- ---
    Asi jsem lama, ale ja to hraju uplne bez klaves. Pohyb resim klavesnici, stejne tak prepinani mezi neprateli a skilly volim pomoci mysi na 5 ruznych tematickych panelech.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: na co sakra potřebuješ takovejch kláves? :-) stejně reálně a často používaš tak max 5-6 (na pvp trochu víc :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: hele ja to mam 1 - 5, s+1 - s+5, q,e,r,t,f a s+q,e,r,t,f a ted k tomu pridam jeste y,x,c,v a to samy se shiftem a snad to bude stacit :-) plus k tomu mam dve tlacitka na mysi ktery pouzivam na taunt abych to mel po ruce a u my klavesnice mam vedle spacu jeste programovatelny klavesy, tak ty vyuziju taky
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    RP po česku miluju...
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    no ja zatim premyslim jak zacnu bindovat ty klavesy....zatim to mackam klasika 1,2,3,4...atd ale časem to asi bude malo :D...jinak nechal jsem se unest velkou zbrani a nickem my postavy (vasilzajcev) a udelal jsem si snipera :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    buhahaha zboznuju kdyz dete fp premade tak + healer :-) zaprve instantni MM a zadruhe spoleh ze vam nekdo kreje zada kdyz vlitnete do chumlu enemaku :-) je to fakt sranda, jak se pomalu szivam s ovladanim a nabindovavam si rozume klavesy, tak me to zacina bavit cim dal vic :-) akorat teda zatim fakt nezvladam to co vidam u vyssich lvlu ze se pohybuju a do toho sleham skilly, to fakt nedavam :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRIPLT: hehe asi budu muset :-D jinak to asi bude az moc light :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BARTUC: tak si rikej, "tim, ze te zabiju konam dobro..." :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: kdyz ja sem od prirody dobrak :-D
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Nesmis se s temi podradnymi obyvateli imperia tolik parat. :-P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: oukej :-) kazdopadne mam docela problem se sithi povahou :-D nejak sem fakt moc hodnej :-D doufam, ze potkam par dark rozhodnuti ktery mi nebudou vylozene proti srsti :-)
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Celenky jsou taky, neboj, najdes.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: jn, mno zatim necham skovanou helmu dokud nenajdu neco peknyho co se mi bude libit :-) jeste je cas, teprve lvl 14 :-)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: je tam takovej ten klasickej respirator
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: jn budu muset :-) me se u republiky libily takovy ty jejich celenky, ale ty tady nejsou... je tam jedna takova capka co se mi libi, ale ta stoji 240k a na to zatim fakt nemam :-D

jinak docela husty jak se lisi ceny mezi serverama u stejnyho zbozi viz. +41 endurance cry... je tam skoro dvojnasobnej rozdil v cene
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam