• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: kdyz ja sem od prirody dobrak :-D
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Nesmis se s temi podradnymi obyvateli imperia tolik parat. :-P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: oukej :-) kazdopadne mam docela problem se sithi povahou :-D nejak sem fakt moc hodnej :-D doufam, ze potkam par dark rozhodnuti ktery mi nebudou vylozene proti srsti :-)
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Celenky jsou taky, neboj, najdes.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CARB6N: jn, mno zatim necham skovanou helmu dokud nenajdu neco peknyho co se mi bude libit :-) jeste je cas, teprve lvl 14 :-)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: je tam takovej ten klasickej respirator
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: jn budu muset :-) me se u republiky libily takovy ty jejich celenky, ale ty tady nejsou... je tam jedna takova capka co se mi libi, ale ta stoji 240k a na to zatim fakt nemam :-D

jinak docela husty jak se lisi ceny mezi serverama u stejnyho zbozi viz. +41 endurance cry... je tam skoro dvojnasobnej rozdil v cene
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jedna z nejhezcich "cepic" ve hre se jmenuje hide head slot
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tyjo to u sithu neexistuje nejaka normalni cepice jako u republiky? nejaka celenka bo tak neco :-D
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    FIONOR: No já ti nevím. Ta mrcha Satele mě odmítla povýšit na Jedi Mastere jenom pro takovou drobnost, že jsem byl temnější než Emperor a Ozzy Osbourne dohromady. A to jesm zachránil prdel několika planetám, nepočítaje takřka kopletní Jedi Council.

Fakt jsem zvědav, jestli mě přimou do Dark Councilu, až tam napochoduju se svým Light side pureblood sithem:-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw vcera sem doma malem vrazdil... zena mi vysprchovala klavesnici u kompu, protoze prej byla zasrana (coz je pravda) a samozrejme mi prestala fungovat... nejen ze sem se celej den tesil na to az sednu ke kompu a poskadlim svoji zelenookou krasavici (ty pribehy sou neskutecne pohlcujici v tyhle hre), ale hlavne to byla klavesnice kterou mam od svyho vubec prvniho PC, nejakych 15 let stara a porad bezvadne fungovala, tak sem byl nasranej a smutnej zaroven :-D Doufam, ze dnesni Chiconi klavesnice sou stejne kvalitni jako tahle :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Skvělej příběh, nebudeš se nudit.
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    a jak je na tom s pribehem?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: tohle je fajn informace, hledal sem postavu co budu hrat po juggernautovi, nebo az me bude nudit tak jako odreagovani a chtel sem nejaky brutalni dps a pokud tahle mrcha umi i healovat, tak to je presne pro me :-)
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    JETELICEK: no ja chtel spis dps nez healera ale to jde pak rozhazovat v tech skillech ne?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    SQUINT: dobrá volba je operative - nejlepší dps ve hře atm a výborný healer;)
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    tak jsem si hru opet zaplatil a po pul roce opet hraju :D a doufam ze sniper je dobra volba :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    OMNISLASH: mno fakt ze ano. chybel mi posledni item a ted mam v questu napsano, ze mam navstivit teoretiku. vyborne, kluci bioweracti, takhle podelat patch, to nezvladne kazdy! :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Tohle je spravnej Sith pristup. ;-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ten system je v danem ohledu uplne porouchany. hlavne proto, ze vetsinou se ty volby deli na svatouskovske a idiotske
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam