• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: ale i tak ti to de celkem rychle :D ve ctvrtek pofarmime :)
    BARTUC: hele je blbost hrat tanka s mysi, to je tak max na zabijeni priser na planetach. do FP nebo OPS se to neda. Nebo jako da ale bude to OPS hooodne dlouha a plna smrti.
    BARTUC: celenka je u security key vendora
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: nic ve zlym, ale nenech si blbe radit. Tvrdit, ze je zbytecny si nabindovat spelly, protoze je to ztrata casu je kravina.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: hmm tak to to asi hraju spatne :-D budu muset prehodnotit...

TRAGED: mno ja mam na levym rozhlizeni a na pravym basic atack
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Tam mam rozhlizeni.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: proč bych měl bidovat spely který používám jednou za 5 minut v nejtěžších bojích na klávesy. to je ztráta času. Navíc používám POUZE 14 spelů celkově. zbytek je aby se neřeklo a používám jednou za uherskej rok.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: mno tady je zakladni rozdil... ty mackas skilly z casti mysi... to je pak jasny ze ti staci 5 klaves... ale pokud chces vse krome buffu a mountu ovladat pres zkratky, tak jich potrebujes fakt hafo, pocitam tak 20 minimalne
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    Vás nechápu. Na svém sithovi healerovi mi stačí tyhle klávesy + WASD:
    ty s * jsou aktivně používaný a to část má CD tak minutu až dvě :-)

Static Barrier *
    Dark Infusion*
    Innervate*
    Unnatural Preservation*
    Resurgence*
    Revivification*
    Overload*

horní nebidovanej bar ovládanej myší
    Sonsumption*
    Polarity shift*
    Recklessness*
    Force Speed
    purge
    Mark of Power
    jedna relic*

OFC tam mám pak naházený zbytečnosti jako je
    Electrocute
    Whirlwind
    a nějaký dps spely
    mounty atd...

BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: to mas prece defaultne nastaveny na pravym mysitku ne?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Na 4 mysitko sem si ted musel v SWTOR namapovat zakladni utok, neb jsem na to velmi navykl v TSW a misto utoceni mi ten kokot zacal utikat v dal :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja prave taky ne, ikdyz ja hral pred tim Lineage a pripadne teru a tam tech skillu bylo teda o dost min na pouzivani, takze se ucim s novym mapovanim... u l2 navic byl pohyb pomoci mysi, takze tam to bylo uplne neco jinyho...
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRAGED: jo to jeste otunil o r, f, y, ;
    ty mi prijdou tak pohodlne namapovane :) a prave s alt a ctrl se mi lepe mackaji vyse zminene. Potom mi jeste kamos poradil trik ctrl a alt s koleckem a ctvrtym tlacitkem mysi. To je hned par bindu navic :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Hlavne ja jsem zvykly neklikat. Cokoli pouzivam (mozna snad s vyjimkou buffu) tak to mam namapovane.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MMO klasika
    1-5, Alt1-Alt5,Shift1 - Shift5, Q a E na nejcastejsi utok ci interupt. Ctrl 1 - Ctlr 5 na ovladani spolecnika. + 6 - = na zridka pouzivanej zbytek.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja si taky myslim ze je to malo... ted mam lvl 19 a uz ted pouzivam aktivne tak 8 klaves
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKOKY: 5 - 6? Ja pravidelne tocil urcite vic. Skoncil jsem tak, ze jsem musel bindovat i ctrl + neco a alt + neco.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: ja to tak delal taky, ale jako tankovi mi to prestalo stacit, protoze mi prijde ze musim delat hodne veci najednou a mysi to proste neuklikam... nehleda na to, ze otaceni postavy pres A a D je mnohem min presny nez kdyz to resim pres mys...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: mno realne zatim pouzivam 1-5 a q,e,r,t,f, ale pocitam, ze toho bude treba vic s pribivajicim poctem skillu...
    FORREST
    FORREST --- ---
    Asi jsem lama, ale ja to hraju uplne bez klaves. Pohyb resim klavesnici, stejne tak prepinani mezi neprateli a skilly volim pomoci mysi na 5 ruznych tematickych panelech.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: na co sakra potřebuješ takovejch kláves? :-) stejně reálně a často používaš tak max 5-6 (na pvp trochu víc :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: hele ja to mam 1 - 5, s+1 - s+5, q,e,r,t,f a s+q,e,r,t,f a ted k tomu pridam jeste y,x,c,v a to samy se shiftem a snad to bude stacit :-) plus k tomu mam dve tlacitka na mysi ktery pouzivam na taunt abych to mel po ruce a u my klavesnice mam vedle spacu jeste programovatelny klavesy, tak ty vyuziju taky
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    RP po česku miluju...
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    no ja zatim premyslim jak zacnu bindovat ty klavesy....zatim to mackam klasika 1,2,3,4...atd ale časem to asi bude malo :D...jinak nechal jsem se unest velkou zbrani a nickem my postavy (vasilzajcev) a udelal jsem si snipera :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam