• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    přesně, akorát se to pak mění v run... mimochodem jsem si včera říkal, co vlastně pořád brlbaj lidi end-game... je to takový zvláštní. Tu hru mám od startu, pak půlrok pauza, protože jsem to nechtěl už platit, komp nestíhal, zkoušel jsem GW2 atp... a pak jsem se navrátil. Musím říct, že ta hra má toho obsahu na rok a půl opravdu hodně. Většinu z toho jsem ani ještě nezkusil, protože to nehraju zase tak šíleně moc a v podstatě třeba žádnou operaci až na jednu nemám odjetou. To samý FP, ještě jsem rozhodně nezkusil všechny. Paráda je, že pořád něco přidávaj, drobnosti a něco většího po čase. V podstatě ideální hra pro méně náročného hráče. Pro ostatní tu fungují guildy, kdo to myslí vážně se podle mě může taky skvěle vyřádit. Jediný co bych si přál, aby tu mohli vznikat na planetách různá guildovní doupata s vlastní stráží atp., Na hothu mít nějakou supr jeskyni se vším vybavením postupně co je třeba na fleetě, přetahovaná s republikou. Ale podle mě všechno tohle časem přijde. Doufam, že to EA nezabalí a tu hru budou pořád tlačit dopředu.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC:
    OMNISLASH: Tak ono je to možná také tím rozpětím lvlů. jestliže mám výrazně větší lvl než mobove a i než tank, tak prostě vím, že když tam naběhnu, že mě nezabijou. A spoustakrát takovéhle dps dostává měnší dmg než tank (jediný je, že nemá hromadnej taunt :-), takže proč tam nenaběhnout. Navíc nějací tankové se s tím strašně serou a před každym mobem zastavěj a čekaj na bůh ví co.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: tak do tyhle faze sadomasochismu sem se jeste nedostal, ale casem to asi prijde :-) na tankovi a healerovi mi prijde super takovej ten pocit, ze prave ty hvezdy v pozici dps si bezeme ani neprdnou :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: to je bezny swtor standard. jde to ruku v ruce s tim, co jsem psal nize, ze kazdy jouza ma potrebu ukazat svetu, jaky je krutoprisny bijec. logicky se tedy v tehle skupine (dps) soustreduje ta "herni elita" swtoru. obcas vazne premyslim, co tem trolum leta v hlave, kdyz si jumpnou do davu emzaku, aniz by nejen nechali utocit prvniho tanka, ale vubec zjistovali, zda je nekde pobliz.. a obcas tam proste zustanu jen tak stat a bavim se tim, jak je enemaci vykosti ^_^
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SATIEL: me nejvic sere, kdyz me nenechaji ani natankovat enemaky na sebe a skacou tam po hlave... problem je ten, ze healer se vetsinou trousi nekde mezi poslednima, takze ja na nej cekam nez se doprdeli a pak tam vlitnu, ale dps tam proste litaj jak paka a pak na me rvou, ze netankuju :-D
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    BARTUC:

A nebo když je healer blbej, to je také parádička. Při posledním FP healoval jen DPS a na mě se vysral. Každý souboj jsem přežil pouze proto, že mám survival skilly. Nakonec už mě fakt dožral a vyhodili jsme ho z grupy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: ale je fakt, ze kdyz mas dobryho healera, tak si muzes dovolit neskutecny prasarny jako tank a to jeste nemam skoro zadny proadny tankovaci skilly a jen jeden +41 endu cry :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SATIEL: hehe tam sem jeste nebyl, ted momentalne drtim athiss, takze nemuzu soudit, ale tankovanim me fakt bavi :-)
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    BARTUC:

Podlevelovanej Healer je sranda ve Foudry při boji s HK47. Jako tank tam musíš tankovat i ty miniony, které tam HK šoupe a pokud dáš group taunt, dostáváš vcelku pěknej čoud a pakliže to healer nedá, vcelku rychle před koncem zařveš. A pak solíš kredity za opravu gearu.

S tím jsem ale trochu počítal, tak jsem se dal na výrobu drog a před soubojem si dám nějaký pěkný koktejl na shield a endurance.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: ve vetsine pripadu sem ja ten podlevelenej tank a je to fakt prca :-) spoluhraci pocitaji s tim, ze uz mam nejakej skill a ja ho porad nemam a tak je to fakt sranda pozorovat jak trpi a ja s tim nemuzu vubec nic delat :-D ale globalne musim rict, ze me tank neskutecne bavi, zkouknul sem na netu ruzny navody a guidy na tanky, protoze mi prijde, ze aggro system a tankovani vubec tu funguje trochu jinak nez v jinych hrach co sem hral...

jo a jedna vec co me ani nevim jestli potesila/nasrala je, ze ziskat datacrony na dromund kaas je neskutecne easy oproti coruscantu, tam sem myslel ze vytecu, ale na dromund kaas proste clovek jen dobehne na urcity mist a hotovson :-) dneska pozabiji nejaky epicky bosy na achievementy a s dromund kaas se konecne rozhoucim, uz mam konecne svoji lod a musim teda rict, ze vypada asi tak milionkrat lip nez republikova :-) proste ty zly to maji dycky jednodussi :-D
    ZACK
    ZACK --- ---
    OMNISLASH: Protoze totalne nevyrovnava skupina je zaruka kvalitni zabavy. Zvlast treba podlevelovany tank nebo healer musi byt neskutecna prca.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KLA: mozna ti prisli super prave proto, ze jsi je minula :-D ta myslenka otevirani silovych poli a strileni po hmyzacich je sice fajn.. ale opravdu je nutne nutit hrace do hyper nudnych a stereotypnich sesti minut strileni do omzaku? byt to treba na minutu a s nejakym gradovanim, proc ne, ale takhle..

CARB6N: snizeni cekacky pro dpska by nejvice pomohlo, kdyby nemel kazdy hrac potrebu hrat za super mega giga hyperbijce a zabijaka. kdyz mluvim o ustrasene politice a vzniku bebii, mluvim o tom, ze restrikce na minimalni level u fp je prilis vysoka na urok restrikce na maximalni level. kdyby oboji kleslo, cekacka se nezmeni, protoze rozsah by byl stejny, ale fp by byly mnohem zabavnejsi, protoze by byly vyzvou a ne grindenim, jako je tomu ted pomerne casto, viz ten muj priklad
    KLA
    KLA --- ---
    SATIEL: Colicoidi mi přišli super. Ale nějak jsem je vždycky minula, takže jsem je byla tak max pětkrát
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    No jo, ale to je spíš kvůli snížení čekačky pro DPSka, ne kvuli politice Bioware, aby si hraci nahodou neudelali bebii a nezanevreli kvuli tomu na hru, ne?
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    OMNISLASH:

Tohle mi též není moc jasné. Před patchem jsem mohl mít zatržené všechny FP a třeba hrát jen něco kvůli lootu, když mi to nějakej kokok sebral. Teď ale mám možnost přes group findera jít jen na takové, kde mám odpovídající level.

Třeba na LVL 41 mám stále aktivní za imperium The Forge, kde jsou příšery na LVL 36. A druhý FP je Colocoid Wars, který je snad od LVL 40, ale nudný jak prase. A když se losuje, většinou skončím na Foundry.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: to bohuzel tak nejak patri k politice biowaru tedy snaze zajistit, aby si hraci nahodou neudelali bebii a nezanevreli kvuli tomu na hru. vylozene me irituje, ze na fp vetsinou mohu pres group finder az na levelu, kdyz uz dany fp prakticky neni vyzvou, ale soucasne mi v group finderu casto hniji fp, ktere uz jsou pro me vylozene nudne a nic mi nedaji, nicmene musim je do vyberu zaclenit, abych ziskal group finder daily. viz napr aktualne mealstrom prison, ktery je v group finderu urceny pro hrace na 33.-37. levelu (pricemz zabavny je spise ve chvili, kdy date dohromady skupinu mimo gf a vyrazite tam na 31. levelu), ale pro daily jej musim zahnout do vyberu i ja na 44., prestoze mi nic neda a ma pripadna ucast na nem jen pokazi zabavu pro hrace o 10 levelu niz
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    SKOKY:

Tohle já dělám v podstatě pořád. Na LVL 10 mě začali bavit FP, takže se svým tankem jedu jen ty a jsem na LVL 41. Když se nudím, tak vlezu na planetu, ale veškeré questy mám šedivé. Je příjemné, že můžeš hrát jak libo. Buď jen příběh nebo PVP nebo PVE. Nebo všechno dohromady, ale to sežere moře času.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    TRAGED: já třeba včera se svym bounty hunterem přeskočil celou planetu :-) Na main quest sem se vykašlal už dávno, ten se dodělá až na 55. V podstatě posledních 15 lvl mám jen z WZ, podle mého nejsnadnější (a pro mě nejzábavnější) způsob jak dostat nejlepší equip na svůj lvl

BARTUC: je tam moc xp boostů. Vystup třeba z guildy a bude míň xp :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAGED: jj je to desnej mor, dojedu questy a pak jeste litam po mape za datacronama, tabulkama, bossama a tak :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: To mas z toho ze stejne jako ja neopoustis planetu dokud na ni nemas splnene vsechny questy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam