• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    less talking more playing ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem objevil novou zalibu, naprosty vyjebavani s darth barasem :-D to je fakt prdel nektery ty odpovedi a jeste jak hraju za babu, tak to vyzni jeste drzeji :-) fakt me to bavi a musim rict, ze za imperium je to daleko napaditejsi ten pribeh :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MALY_BOBIK: "ty dps vždy zapomenou na ty ady co pak vylezou. "
    Dik za pripomenuti 40man Onyxia raidu ve WoW
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Včera nám solidně celý fp red reaper kde ani jeden hráč nebyl na opt. lvl odtankoval blizz... takže já už nebrblam :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mno
    me vždy baví hrát za dps hlavně z důvodu že nejsem moc nasranej.
    Tank : podle me tank určuje směr cesty tak se vždy ptám zda skipujem nebo dem i bonus. podle toho se pak řídím a šeru na ty dps co dou jinam a delaj picoviny, ať si chcipnou. healery sem měl většinou dobre a byl vždy zamnou a fp krásně uteklo.
    healer: tam se snažím bejt vždy u tanka a vše držet při životě. bohužel je to nejvíc stresující postava. dám CC a nakej kreten to probudí přesnejí 95% CC co dám někdo probudí. nebo nejlepší část v BP kde je ten boss a dva droidi, ty dps vždy zapomenou na ty ady co pak vylezou. nebo v bonus bosse sejmou toho bosse a pak nadávají proč je nehealuju když dostanou IK.

takže pokud někdo chce hrát FP dps je co se nervů ve hře týče nejlepší
    ZACK
    ZACK --- ---
    SATIEL: Jak jsem psal, je to o domluve, moje zkusenost je, ze se dpska bez drobnyho tankovani nudi. Bavime se porad o normalnich fp. U heroic verzi se stejne casto markuje, domlouva CC, to asi neni ten pripad happy trigger dpsek, navic tam uz to vsichni jednou na speed runy, grindujou a minimlane 4/5 lidi vi naprosto presne, co ma delat a kde.
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    ZACK:

A to se soustředíš jen na eliťáky? Když jsem to zkusil a hlídal si jen je, docela mě prudili. Tak teď dělám to, že mám na rotaci pár skillů, které generují threat a snažím se přilákat pozornost všech a držet je i pomocí group taunt. Navíc koukám po očku na healera, protože když ho začne někdo jebat, není to pro mě optimální situace.
    ZACK
    ZACK --- ---
    OMNISLASH: Jako healer mam co delat a neumiram nudou, jako tank jsem rad, ze nemusim behat po chodbe jak kokot a sbirat kazdyho jednotlivyho moba a muzu se soustredit na elitaky. SWTOR neni WoW za dob Crusaderu, dpsko prezije strasny veci. A healeri ruku na srdce, kolikrat jste (nedobrovolne) offtankovali nekolik mobu a krom lehke frustrace, ze to na vas nechaj viset, stalo se neco? :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ZACK: to je pekna blbost, co jsi napsal. nicmene pokud ti to tak vyhovuje a jsi onen tank nebo healer, stesti pro dps
    ZACK
    ZACK --- ---
    OMNISLASH: Ja na offtankovani nevidim nic spatnyho, pokud na to to dps ma. Samozrejme pokud to z nejakyho duvod tanka rozciluje (je treba takovy nervak jako ty) nebo healer to z nejakyho duvodu nestiha (snad jedine, ze by byl vyrazne podlevelovany), tak se slusne ozvu a vysvetlim situaci. V 99% pripadu se lidi normalne dohodnou a jede se dal. Na to 1% je tu kick. Hrozny problem...
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    OMNISLASH:

No jo, ale to musíš mít trochu sehranou grupu. Třeba guildovní operace nebo FP jsou super. Každý má své místo a ví, co má dělat. Jenže když dostaneš přes group findera kokoty, tak tě přestane bavit psát jim na chat taktiku.

V jednom FP je Boss, který po určitém čase střílí rakety, a že začne střílet se ukáže pomocí červeného kříže. Taktika je zdrhout co nejdál a healer hodí AOE heal na zem, abys přežil. A co udělá kokot? Rozběhne se k tobě a kempuje, ty dostaneš nálož, nějakou tu pecku a jdeš.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SATIEL: haha, uplne to vidim.. kolikrat uz jsem tohle zazil.. :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    JAFROST: tohle presne uz jsem komentoval, jen to, tusim, bylo na jinem foru. problem s end-game obsahem imo neni problemem aktualnim. byl to velmi vazny problem v dobe vydani hry, ktery imo zpusobil, ze z $200M projektu utekla velka masa lidi. dnes je end-game obsah solidni. otazkou je, zda dnes uz neni pozde, protoze "ukrast" nove hrace v prubehu je nesrovnatelne obtiznejsi, nez je nahypovat na vydani hry
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    KLA:

To je pravda. Healer to odnese většinou za všechno. Jenže když dostává čoud a snaží se snížit threat, aby ho emzak nechal na pokoji a DPS jen čumí a tank se sere s nějakým elitem......moc se toho udělat nedá. Ale hlavně že ty jsi NOOB.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KLA: ano, ano, preci dany krutak nebude utocit na cil, na ktery utoci vsichni, to da rozum. on je preci mnohem drsnejsi a ma na to, aby vsem ukazal.. takze si vybere uplne zdraveho enemaka a jme se jej sam pizlat. skvele jak pro tanka tak pro healera. za tohle bych udeloval remote slap :-/
    SKOKY: proc? protoze je to pak silna nuda a jeste silnejsi otrava pro vsechny ostatni. dopocuji zkusit si za toho tanka nekdy zahrat - a nerikej mi, ze s nim mas xyz hodin zkusenosti, protoze kdyby tomu tak bylo, musel bys vedet, ze tank, ktery zna fp, vi, ze nekde je potreba pockat na push cd, nekde na mass taunt cd, jinde na defensive.. ono to opravdu ma nejaky duvod, kdyz se tank zastavi. stejne jako ma duvod, kdyz se zastavi healer, aby dobral energii. oboji ale dps vesele ignoruji - vsak co, oni si honi damage a ostatni at se staraji, jak muzou. tezko se pak divit, ze o nich smyslim, jak smyslim..
    KLA
    KLA --- ---
    SKOKY: a ÚPLNĚ nejlepší je když si obě dps myslí že jsou nejlepší, každej je někde jinde a když všichni chcípnout tak je to chyba healera :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    přesně, akorát se to pak mění v run... mimochodem jsem si včera říkal, co vlastně pořád brlbaj lidi end-game... je to takový zvláštní. Tu hru mám od startu, pak půlrok pauza, protože jsem to nechtěl už platit, komp nestíhal, zkoušel jsem GW2 atp... a pak jsem se navrátil. Musím říct, že ta hra má toho obsahu na rok a půl opravdu hodně. Většinu z toho jsem ani ještě nezkusil, protože to nehraju zase tak šíleně moc a v podstatě třeba žádnou operaci až na jednu nemám odjetou. To samý FP, ještě jsem rozhodně nezkusil všechny. Paráda je, že pořád něco přidávaj, drobnosti a něco většího po čase. V podstatě ideální hra pro méně náročného hráče. Pro ostatní tu fungují guildy, kdo to myslí vážně se podle mě může taky skvěle vyřádit. Jediný co bych si přál, aby tu mohli vznikat na planetách různá guildovní doupata s vlastní stráží atp., Na hothu mít nějakou supr jeskyni se vším vybavením postupně co je třeba na fleetě, přetahovaná s republikou. Ale podle mě všechno tohle časem přijde. Doufam, že to EA nezabalí a tu hru budou pořád tlačit dopředu.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC:
    OMNISLASH: Tak ono je to možná také tím rozpětím lvlů. jestliže mám výrazně větší lvl než mobove a i než tank, tak prostě vím, že když tam naběhnu, že mě nezabijou. A spoustakrát takovéhle dps dostává měnší dmg než tank (jediný je, že nemá hromadnej taunt :-), takže proč tam nenaběhnout. Navíc nějací tankové se s tím strašně serou a před každym mobem zastavěj a čekaj na bůh ví co.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: tak do tyhle faze sadomasochismu sem se jeste nedostal, ale casem to asi prijde :-) na tankovi a healerovi mi prijde super takovej ten pocit, ze prave ty hvezdy v pozici dps si bezeme ani neprdnou :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: to je bezny swtor standard. jde to ruku v ruce s tim, co jsem psal nize, ze kazdy jouza ma potrebu ukazat svetu, jaky je krutoprisny bijec. logicky se tedy v tehle skupine (dps) soustreduje ta "herni elita" swtoru. obcas vazne premyslim, co tem trolum leta v hlave, kdyz si jumpnou do davu emzaku, aniz by nejen nechali utocit prvniho tanka, ale vubec zjistovali, zda je nekde pobliz.. a obcas tam proste zustanu jen tak stat a bavim se tim, jak je enemaci vykosti ^_^
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam