• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    FORREST
    FORREST --- ---
    SATIEL: Souhlasim.
    Ja si vytvoril jen jednu. Ale Sithce, kterou jsem sam prevedl na Temnou stranu a neustale ma odbivujici reci, jak jsem polobuh proste neslo odolat. :-)
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Když ty romance jsou k prdu. Nic tam nejni vidět a stojí to čas a peníze.....
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: kdyz kdo se ma porad koukat na hnusnyho chlapa a poslouchat silacky kecy, kdyz muze koukat na peknou zinku a poslouchat nadrzeny vzdechy :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: njn :-D
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: To mas z toho, ze hrajes za jiny gender.:-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: mno uprime, muj typ je vette :-D ale holt valka je valka, takze mi bude muset zbyt nejakej hnusnej chlap :-D
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Pozdeji dostanes jeste i radneho drsneho vojaka z predni linie. Zalezi co je Tvuj typ. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kurva drat :-D no tak budu holt muset sbalit quinna no :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    lezbičanky mají pouze republikáni (na makebu), my tvrdí chlapci se znakem imperia na slipech si můžeme dovolit trochu té lásky zákopové, mužné, maskulinní...a plné indulony...(na makebu)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BARTUC: Taby tam mela byt, pridavali ji nejakym patchem :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: tjn, trochu me sere ze tam neni lesbicka laska, ale uz mam smolika :-D si pak casem zahraju maraudera za chlapa :-)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: vyjebávat s Darth Barasem baví hlavně Vette :-) Ovšem hrát Sith Warrior linku za ženskou ti trochu brání randit se dvěma ženskýma najednou...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: snazim se, ale jde to pomalu kdyz jedu ciste pribeh :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    less talking more playing ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem objevil novou zalibu, naprosty vyjebavani s darth barasem :-D to je fakt prdel nektery ty odpovedi a jeste jak hraju za babu, tak to vyzni jeste drzeji :-) fakt me to bavi a musim rict, ze za imperium je to daleko napaditejsi ten pribeh :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MALY_BOBIK: "ty dps vždy zapomenou na ty ady co pak vylezou. "
    Dik za pripomenuti 40man Onyxia raidu ve WoW
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Včera nám solidně celý fp red reaper kde ani jeden hráč nebyl na opt. lvl odtankoval blizz... takže já už nebrblam :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mno
    me vždy baví hrát za dps hlavně z důvodu že nejsem moc nasranej.
    Tank : podle me tank určuje směr cesty tak se vždy ptám zda skipujem nebo dem i bonus. podle toho se pak řídím a šeru na ty dps co dou jinam a delaj picoviny, ať si chcipnou. healery sem měl většinou dobre a byl vždy zamnou a fp krásně uteklo.
    healer: tam se snažím bejt vždy u tanka a vše držet při životě. bohužel je to nejvíc stresující postava. dám CC a nakej kreten to probudí přesnejí 95% CC co dám někdo probudí. nebo nejlepší část v BP kde je ten boss a dva droidi, ty dps vždy zapomenou na ty ady co pak vylezou. nebo v bonus bosse sejmou toho bosse a pak nadávají proč je nehealuju když dostanou IK.

takže pokud někdo chce hrát FP dps je co se nervů ve hře týče nejlepší
    ZACK
    ZACK --- ---
    SATIEL: Jak jsem psal, je to o domluve, moje zkusenost je, ze se dpska bez drobnyho tankovani nudi. Bavime se porad o normalnich fp. U heroic verzi se stejne casto markuje, domlouva CC, to asi neni ten pripad happy trigger dpsek, navic tam uz to vsichni jednou na speed runy, grindujou a minimlane 4/5 lidi vi naprosto presne, co ma delat a kde.
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    ZACK:

A to se soustředíš jen na eliťáky? Když jsem to zkusil a hlídal si jen je, docela mě prudili. Tak teď dělám to, že mám na rotaci pár skillů, které generují threat a snažím se přilákat pozornost všech a držet je i pomocí group taunt. Navíc koukám po očku na healera, protože když ho začne někdo jebat, není to pro mě optimální situace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam