• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: ono je dohrani vsech pribehu trosku problem, kdyz uz treba danou planetu jdes potreti. Protoze to uz je fakt trosku nuda.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tak ten endgame je imho problem vsech dnesnich mmo... kdyz si vem l2 kde sem se dostal na top lvl po 7 letech, tak tam byl endgame fakt super zadostiucinenim :-) kazdopadne pri mym tempu hrani mi bude trvat dohrani vsech pribehu minimalne rok, takze pohodicka :-D ale dneska sem se rozhodl, ze s moji prohledavaci a achievementskou uchylkou je konec a na jednotlivejch planteach obeham elitaky na achievementy az na vyssim lvlu abych to ted vytahl na 50 a mohl delat daily a rejzovat miliony :-D chci treeka, tak musim makat :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jj taky me to bavilo nez sem se dostal na konec :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZACK: tak to je dycky kdyz zacinas neco novyho :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    BARTUC: ja ti to uprimne zavidim :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    vim ze sem s tim uchylnej a sem asi tak 2 roky pozadu, ale musim rict, ze tu hru fakt zboznuju, fakt dlouho me neco takhle nebavilo :-)
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    FIONOR:

Možná nemusí, ale já temné psychopatky můžu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: staci kdyz mi posilala dopis o tom, ze se ji zdalo ze je zlobiva padavanka a ja jako mistr sem ji musel potrestat, nebo neco v tom duchu :-D
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    FORREST:

JJ, to je Jaesa. :-)
    Té se opravdu nedá odolat, to mě právě štve, že warrior má tolik romancí, a kterou si vybrat? Vette je trochu sado maso, ale má ráda světlejší rozhodnutí no a Jaesa zase žere násílí a temnotu. Je škoda, že nejdou lesbit, protože já hraji za ženské.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    jak dlouho se vám cca instaloval ten update? mě to zarmzlo na 70% a nějak se to tam odsud ne a ne hnout... miluju, to, nejaky issue u kazdyho vetsiho updatu
    FORREST
    FORREST --- ---
    SQUINT: Ja ffurt rikam, ze Jedi jsou divni.:-D
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    me nejvic pobavilo ze kdyz jsem byl za jedi kdesi na narshadaa nebo neco takovyho ted si to uz nepamatuju a byl jsem uz po milostnem romanku s Kirou tak jsem tam mel dalsi milostny ulet s nejakou zelenou zenskou a Kire to vubec nevadilo :D a to stala vedle me kdyz jsem si to domluvil :D
    FORREST
    FORREST --- ---
    SATIEL: Souhlasim.
    Ja si vytvoril jen jednu. Ale Sithce, kterou jsem sam prevedl na Temnou stranu a neustale ma odbivujici reci, jak jsem polobuh proste neslo odolat. :-)
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Když ty romance jsou k prdu. Nic tam nejni vidět a stojí to čas a peníze.....
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: kdyz kdo se ma porad koukat na hnusnyho chlapa a poslouchat silacky kecy, kdyz muze koukat na peknou zinku a poslouchat nadrzeny vzdechy :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: njn :-D
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: To mas z toho, ze hrajes za jiny gender.:-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: mno uprime, muj typ je vette :-D ale holt valka je valka, takze mi bude muset zbyt nejakej hnusnej chlap :-D
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Pozdeji dostanes jeste i radneho drsneho vojaka z predni linie. Zalezi co je Tvuj typ. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kurva drat :-D no tak budu holt muset sbalit quinna no :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    lezbičanky mají pouze republikáni (na makebu), my tvrdí chlapci se znakem imperia na slipech si můžeme dovolit trochu té lásky zákopové, mužné, maskulinní...a plné indulony...(na makebu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam